Qpak Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Εδώ και μισό χρόνο το pc μου ρίχνει BSOD τελείως τυχαία αλλά πάντα στο youtube και τις πιο πολλές φόρες μου σκοτώνει αντιληπτά και δεδομένα από τον σκληρό. Έχω κάνει 3 format γιατί μου σβήνονταν λειτουργίες των windows, διαφορετικές κάθε φορά όταν τoν άνοιγα 1. Service not running στο wifi. 2. Service not running στον ήχο 3. Catalyst δεν ξεκινά, The file or directory currupted or unreadable. Είχα αλλάξει ssd και πάλι τα ίδια.. Υποψιάζομαι την κάρτα γραφικών(ati 4850) γιατί είναι παλιά και όλα τα bsod γίνονταν στο youtube αλλά γιατί να τρώει φόλα και ο ssd? Δεν έχω κάνει ποτέ OC στο pc αυτό. cpu: dual core 3.16 ram: 2gb ddr3 1333mhz mobo: P5E3 Παίζει να φταίει cpu , ram ή mobo?
zbutsam Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Φίλε, πολύ πιθανό να φταίει η κάρτα γραφικών γιατι κι εγώ έχω ΑΤΙ και μου βγάζει BSOD στο youtube. Είναι πρόβλημα σε σελίδες με flash video. Μόνη λύση είναι δεξί κλικ στο παράθυρο του βίντεο και απενεργοποίηση του Hardware acceleration. Θα έχεις λιγο χειρότερη εικόνα αλλά δεν θα κολλάς.
Qpak Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Φίλε, πολύ πιθανό να φταίει η κάρτα γραφικών γιατι κι εγώ έχω ΑΤΙ και μου βγάζει BSOD στο youtube. Είναι πρόβλημα σε σελίδες με flash video. Μόνη λύση είναι δεξί κλικ στο παράθυρο του βίντεο και απενεργοποίηση του Hardware acceleration. Θα έχεις λιγο χειρότερη εικόνα αλλά δεν θα κολλάς. Σου έτρωγε και από λίγο σκληρό κάθε φορά? Αυτό γίνετε με όλες τις ati ή μόνο με τις παλιές? Για 7770 σκέφτομαι.
zbutsam Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Σκληρό δε νομίζω να μου έτρωγε αλλά κολλούσε τελείως ο υπολογιστης και ήθελε reset. Έχω μια 5850. Με τις καινουριες δεν ξέρω τι γινεται.
Qpak Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Σκληρό δε νομίζω να μου έτρωγε αλλά κολλούσε τελείως ο υπολογιστης και ήθελε reset. Έχω μια 5850. Με τις καινουριες δεν ξέρω τι γινεται. Σαν να αρχίζω να πείθομαι ότι η nvidia υπερισχύει σε ποιότητα από την ati. Μήπως να κινηθώ προς 560 αντί 7770?
panos2171 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Η 4850 μου κανε και μένα κάτι νερά με το yt αλλά παλαιότερα. BSOD όχι και τόσο συχνά αλλά γενικά κολλούσε όταν έβλεπα αρκετά βίντεο. Οι drivers ήταν όλοι ενημερωμένοι, κατά ένα περίεργο λόγο το πρόβλημα λύθηκε μόνο του, είχα ανοίξει κι εγώ αντίστοιχο θέμα.
Qpak Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Πάω ή σε 550ti στα 115€ η σε 560(χωρίς ti) στα 165€. Ποια συμφέρει περισσότερο για την τιμή της? (performance/price) 560 550ti
johnniewolker Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Πάω ή σε 550ti στα 115€ η σε 560(χωρίς ti) στα 165€. Ποια συμφέρει περισσότερο για την τιμή της? (performance/price) 560 550ti 560
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα