Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε νομιζω :) . Περυσι εκανε 19,99 μετα 11,33 και τωρα 79 λεπτα εως 4 ιουλιου. Σε καθε περιπτωση τοτε θα μαθουμε αλλα σουιτα πληρης γραφειου σε τετοια τιμη δεν υπαρχει

Δημοσ.

να κάνω μια χαζή ερώτηση, το έχω κάνει purchase στην ταμπλέτα εδώ και μήνες, μπαίνω στο μαρκετ από το κινητό για να το αγοράσω τώρα που είναι σε προσφορά και μου λέει purchased, το κάνω install και δουλεύει κανονικά!

Τι παίζει? είναι multi-machine license ή δεν θα παίζει το αρχικό της ταμπλέτας;;

Δημοσ.

Δοκιμάστε και το Kingsoft Office που είναι πολύ καλό και τσάμπα.

Σε σχέση με το Kingsoft Office, το OfficeSuite Pro + Pdf HD παρουσίασε όπως έπρεπε ένα pdf με εικόνες. Με το πρώτο μου δημιουργούσε artifact στις εικόνες.

Πάντως το Kingsoft Office παρότι δίνεται δωρεάν, είναι πράγματι πολύ καλό σε αρχεία word και power point.

Ευχαριστώ Μορφέα για την ενημέρωση σχετικά με την έκπτωση ;)

Δημοσ.

Στο quickoffice pro έχω καταλήξει, διαβάζει τα πάντα.

Το officesuite pro την παλεύει με xlsm αρχεία; διότι συνήθως τέτοια δουλεύω.

• Moderators
Δημοσ.

να κάνω μια χαζή ερώτηση, το έχω κάνει purchase στην ταμπλέτα εδώ και μήνες, μπαίνω στο μαρκετ από το κινητό για να το αγοράσω τώρα που είναι σε προσφορά και μου λέει purchased, το κάνω install και δουλεύει κανονικά!

Τι παίζει? είναι multi-machine license ή δεν θα παίζει το αρχικό της ταμπλέτας;;

Oλες οι εφαρμογες του Play ειναι συνδεδεμενες με το gmail σου και οχι με τις συσκευες σου. Αυτο πρακτικα σημαινει πως οποιαδηποτε εφαρμογη αγορασεις μπορεις να τη χρησιμοποιησεις σε οποιαδηποτε συσκευη σου (αρκει να υποστηριζεται βεβαια) ;)

Επι του θεματος, η συγκεκριμενη εφαρμογη αξιζει καθε cent της! Το μονο που δεν εχει αλλα θα ηθελα να ειχε, ειναι η επιλογη ασυρματης εκτυπωσης (αλλα για τετοιες δουλειες εχω αλλο office).

Δημοσ.

Καλο μαρκετιν αφου στα 12€ δεν θα ηταν και πολλοι αυτοι που θα τα εδιναν για μια εφαρμογη του κινητου που δεν χρησιμοποιουν σε συχνη βαση αλλα περιστασιακα. Για τα 0.79€ εννοειται οτι ειναι αψογο. Ευχαριστω τον topic starter.

Το κακο με το Kingsoft Office ειναι οτι αν βαλεις κωδικο για προστασια πχ. στο doc μετα δεν μπορεις να το ανοιξεις με κανενα αλλο προγραμμα εκτος απο το Kingsoft σε αντιθεση με το officesuite pro που οταν βαζεις κωδικο μπορεις να το ανοιγεις και με τα δυο προγραμματα. +1 για το officesuite pro και για τη καλυτερη/ευκολοτερη αναγνωση των doc που εχω δοκιμασει.

Oλες οι εφαρμογες του Play ειναι συνδεδεμενες με το gmail σου και οχι με τις συσκευες σου. Αυτο πρακτικα σημαινει πως οποιαδηποτε εφαρμογη αγορασεις μπορεις να τη χρησιμοποιησεις σε οποιαδηποτε συσκευη σου (αρκει να υποστηριζεται βεβαια) ;)

Δεν ισχυει σε ολες αυτο. Πχ. σε εφαρμογες gps μπορει η εταιρια να συνδεσει την εφαρμογη στο imei της συσκευης και οχι στο λογαριασμο gmail.

Το μονο που δεν εχει αλλα θα ηθελα να ειχε, ειναι η επιλογη ασυρματης εκτυπωσης (αλλα για τετοιες δουλειες εχω αλλο office).

offtopic αλλα ποια εχεις για αυτο; Ευχαριστω.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ισχυει σε ολες αυτο. Πχ. σε εφαρμογες gps μπορει η εταιρια να συνδεσει την εφαρμογη στο imei της συσκευης και οχι στο λογαριασμο gmail.

Νομιζω πως μονο η Mls το εχει κανει αυτο, αλλα και παλι δεν διατιθεται απο το Play η εφαρμογη. Θελω να πω, ο,τι ειναι στο Play εχει αυτο που ειπα ως κανονα, ετσι λειτουργει. Εκτος αν μου διαφευγει κατι.

offtopic αλλα ποια εχεις για αυτο; Ευχαριστω.

Το Smart Office 2, το οποιο ειχα τσιμπησει παλι σε προσφορα και τα παει εντυπωσιακα καλα σε ασυρματες εκτυπωσεις, no setup no nothing. Και φαντασου πως ειχα λιωσει να πειραματιζομαι με διαφορες εφαρμογες που (υποτιθεται πως) εκαναν μονο ασυρματες εκτυπωσεις, αλλα ματαια :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...