Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέχρι να στρώσει δεν πας πουθενά. Στην αρχή θα είναι σα ζωγραφισμένο, μετά ξεφλουδίζει και θαμπώνει (μην τρομάξεις αν και γω κάθε φορά απογοητεύομαι :P) και στο τέλος επουλώνεται το δέρμα και είναι έτοιμο.

Μετά βουτάς αλλά μην κάθεσαι να μουλιάσεις για τον πρώτο μήνα.

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οντως και εμενα μου ειχαν βγαλει τα σιδερακια!

Οι ορθοδοντικες συσκευες δεν αφαιρουνται λογω κινδυνου αλλα επειδη επιδρουν στην ποιοτητα της εικονας του μαγνητικου αλλα και του αξονικου τομογραφου (εμφανιζονται Artifacta). Και πρεπει να αφαιρουνται μονο οταν εξεταζουμε την περιοχη του τραχηλου (λαιμου) και κεφαλης. Με την ιδια λογικη θα επρεπε να αφαιρουνται και οι γεφυρες απο τα στοματα των ασθενων. Οι μονες συσκευες που ζηταει ο ακτινολογος να αφαιρεθουν εκτος απο πολυ συγκεκριμενες περιπτωσεις ειναι οι κινητες (μασελες). Σε οτι αφορα στα τατουαζ, τα ιχνη δεν επαρκουν για την εμφανιση artifacta. Οι ασθενεις συχνα βιωνουν μια αισθηση ζεστου αν εχουν τατουαζ με μεγαλη εκταση που τους πανικοβαλει αν δεν εχουν ενημερωθει,αλλα ΔΕΝ προκαλει εγκαυμα φυσικα. Οι ακτινολογοι συνηθως γνωριζουν τα παραπανω αλλα οι βοηθοι και χειριστες τα αγνοουν και παραπληροφορουν. Οποτε καντε αφοβα τατουαζ. Αα και αυτο για τις αιμοδοσιες δεν ισχυει, απλα υπαρχει περιορισμος για ενα με δυο εξαμηνα αναλογα με το νοσοκομειο για να επιτραπει ικανο διαστημα για την ανιχνευση μεταδοτικων νοσημάτων. Τελος η αφαιρεση ενος μικρου τατουαζ αν αυτο δεν βρισκεται σε αισθητικη ζωνη (προσωπο) σπανιως αφηνει αισθητο προβλημα.

Sent from my MotoA953 using Insomnia

Δημοσ.

Μέχρι να στρώσει δεν πας πουθενά. Στην αρχή θα είναι σα ζωγραφισμένο, μετά ξεφλουδίζει και θαμπώνει (μην τρομάξεις αν και γω κάθε φορά απογοητεύομαι :P) και στο τέλος επουλώνεται το δέρμα και είναι έτοιμο.

Μετά βουτάς αλλά μην κάθεσαι να μουλιάσεις για τον πρώτο μήνα.

παλι καλα οταν προκειτε για κατι που μου αρεσει εχω υπομονη..θα κλειστω μεσα στο σπιτι!!!!:ρ αλλα δεν πειραζει τουλαχιστον θα απολαυσω το τατουαζ μου..θα καταλαβω ομως ποτε ειναι ενταξει??δλδ ποτε εχει μεινει μονο τ απο κατω?

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

όχι για κάποιο διάστημα.. για πάντα

και φυσικά αποτελεί επιχείρημα εκτος αν ενθαρρύνεις και τα τρυπήματα και το sex με διαφορους συντρόφους χωρίς προφυλάξεις...

κει έλεος τι θα πει αστο κοριτσάκι να κάνει ότι θέλει... όταν γίνει γυναικα ας κάνει ότι θέλει... εσάς στα @@ σας την πλακα σας κάνετε η απλά αδιαφορείτε.. αλλα μιλάτε σε ένα παιδί αυτή την στιγμή πολύ μάγκες γίναμε όλοι ξαφνικά και χαλαροί ... μήπως να της πούμε και από που να αγοράζει την καλή την φούντα όταν θα αποφασίσει να δοκιμάσει? lol δηλαδή

έχω τατού, για λίγο διάστημα είναι που δε μπορείς να δώσεις αίμα

Δημοσ.

Γία να είμαστε ενημερωμένοι σχετικά με το αν μπορούμε να δώσουμε αίμα αν έχουμε κάνει τατουάζ, για οτι ισχύη μας ενημερώνει το ΕΚΕΑ - Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας...... Το αίμα από έναν άρρωστο άνθρωπο ή κάποιον που παίρνει φάρμακα μπορεί να έχει αρνητικές συνέπεις για αυτόν που θα το πάρει, δεν θα μπορέσεις να προσφέρεις αίμα αν είσαι στα άτομα που θεωρούνται υψηλού κινδύνου, όπως η λήψη ουσιών, πολλαπλοί ερωτικοί σύντροφοι, τατουάζ ή  piercings που έγιναν τους τελευταίους 6 μήνες.

http://ekea.gr/who-donate/

• Like 1
  • Thanks 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 28/6/2012 στις 9:38 ΠΜ, FedonasP είπε

Δεν ξέρω τι γραφει το κάθε blogάκι της πλακας η έστω το κάθε blog εγώ τυγχάνει να είμαι αιμοδότης και σε οποιο νοσοκομείο έχω πάει υπέγραψα δήλωση σε καρτέλα μέσα στην οποια έπρεπε να δηλώσω και ότι δεν είχα κάνει τατουάζ πουθενά στο σώμα μου, δεν έχω δοκιμάσει ναρκωτικά, δεν είχα κανει ομοφυλοφιλικό sex για πάνω από X χρονια (δεν θυμάμαι τον αριθμό) και διαφορα αλλα

και έτσι να μην ήταν όμως (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ .-) η αιμοδοσία δεν είναι το κύριο θέμα..

Το κύριο θέμα είναι διαπαιδαγώγηση και ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ που λόγω βαρεμάρας... κόμπλεξ... πλακας... αδιαφορίας ή και εγώ δεν ξέρω τι άλλο το παίζεται όλοι χαλαροί τρεντακια απελευθερωμένοι και εγώ δεν ξέρω τι λες και θέλετε να την βγάλετε γκόμενα..

Είναι ένα παιδί που έκανε το πρώτο λάθος να ζητήσει βοήθεια από αγνωστους στο internet για ένα σοβαρό ζήτημα... και εσείς με την συμπεριφορά σας όχι μονο την επιβραβεύετε που αποφάσισε να κάνει κάτι τέτοιο αλλα την παρακινείται να κάνει κάτι που δεν θα πω κατά πασα πιθανότητα αλλα έστω 50-50 θα το μετανιώσει στο μέλλον... τέτοιες αποφάσεις δεν πρέπει να παίρνονται από ένα παιδί αυτό είναι ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ...

για να σας το πω και αλλιώς πιο κοντά στα χαλαρά πιστεύω σας ακόμη και στο μέλλον να θέλει όντως να κάνει τατουαζ όταν πια θα είναι γυναικα ξέρετε ότι θα έχει τα ίδια γούστα με όταν ηταν παιδί? η θα κουβαλάει για πάντα ένα tattoo που θα της φαίνεται μάπα?

Δεν κατακρίνω όσους έχουν τατουάζ εμένα προσωπικά μαρεσουν κιόλας τα μεγάλα τατουαζ στις γυναίκες αλλα έτερον εκάτερον. Όταν μεγαλώσει (και οταν καταλάβει τι σημαίνει έτερον εκάτερον όχι μονο μετάφραση αλλα και σαν έννοια:P )ας κάνει ότι θέλει τώρα δεν είναι σωστό και λογικό να πάρει μια τέτοια απόφαση.-

Μου αρέσουν η σκέψης σου και μιλάς πολύ σωστά όχι για το αίμα κτλ... άρα πως σκέφτεσαι να δίνεις συμβουλές στα ανήλικα και γενικά ενώ εγώ έχω τατουάζ και θέλω να κάνω και πολλά άλλα ακόμα.. μπράβο σου πάντως και άσε τους άλλους να μιλάνε ο καθένας με την γνώμη του 😉

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, adi32 είπε

Τατουάζ και μούσι. 

Το 80% των ανδρών σήμερα 

Παλιά η ναυτικός η φυλακοβιος τα είχε αυτά τα τατουαζια 

Πώς χάλασε έτσι η κενωνια μας😂😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...