Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα μου απαγόρεψαν να κάνω μαγνητική σε τομογράφο με "μεγάλο πεδίο" (οι επιστήμονες ας το γραψουν με την κατάλληλη ορολογία παρακαλώ :P) γιατί υπήρχε φόβος λέει να έχω προβλημα με το τατουαζ μου αφου ειναι προ 5 ετών "ζωγραφισμένο" και ενδέχεται να έχει ποσότητα σιδήρου μεσα.

Επίσης άλλους τους κόβουν για...σιδεράκια :P Στα δόντια :P

οντως και εμενα μου ειχαν βγαλει τα σιδερακια!

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ωραια!!ευχαριστω μετα λεω να το κανω καρπο...ποναει πιο πολυ αποτι στο ποδι?

Δεν ξέρω τι παίζει με το πόδι, στον καρπό πάντως εγώ ίσα που το ένοιωσα. Παραπονέθηκα κι όλας γι' αυτό.

Δημοσ.

Πρόσφατα μου απαγόρεψαν να κάνω μαγνητική σε τομογράφο με "μεγάλο πεδίο" (οι επιστήμονες ας το γραψουν με την κατάλληλη ορολογία παρακαλώ :P) γιατί υπήρχε φόβος λέει να έχω προβλημα με το τατουαζ μου αφου ειναι προ 5 ετών "ζωγραφισμένο" και ενδέχεται να έχει ποσότητα σιδήρου μεσα.

Επίσης άλλους τους κόβουν για...σιδεράκια :P Στα δόντια :P

Εκανες τατου τον Κοσουτιους; :P

Πειτε λιγο για μαγνητικές και τατου γιατι περα από το οτι έχω κανει αρκετες με βλεπω σε λιγα χρονια να ξανακανω αρκετές λόγω μέσης..

Δημοσ.

Εκανες τατου τον Κοσουτιους; :P

Πειτε λιγο για μαγνητικές και τατου γιατι περα από το οτι έχω κανει αρκετες με βλεπω σε λιγα χρονια να ξανακανω αρκετές λόγω μέσης..

Τους κώλους θελv να κάνω από τη γνωστή φωτό που έχω στο προφιλ μου αλλά έφαγα παντόφλα μόλις πέταξα την ιδέα. Τι παντόφλα..τσόκαρο. Ακόμα πονάει :P

Λοιπόν υποτίθεται οτι είχαν λεει τα χρώματα παλιά ρινισματα σιδήρου. Επειδη ο τομογράφος περιέχει μαγνήτη, ενδέχεται να σκιστεί το δέρμα.

Για το λόγο αυτό πας λέει σε τομογράφο με "μικροτερο πεδίο" (που ειναι οι επιστήμονες οταν τους χρειάζεσαι:P) που ναι μεν δε σου δημιουργεί πρόβλημα, αλλά τα αποτελέσματα θα ηταν καλύτερα αν πήγαινε κανεις σε τομογράφο με μεγαλύτερο πεδίο.

Δημοσ.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΩ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ;;;;ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΑΒΑΣΑ..πειτε μου οτι δεν ειναι αληθεια!!!δλδ σε τι πειραζει το αγνο θαλασσινο νερακι??? :ρ

Δημοσ.

Δεν μπαινεις θαλασσα γιατι μπορει να ανακατευτουν τα χρωματα και να γινει μουτζουρα και δεν το θελεις αυτο φανταζομαι.

(λεει)

Οχι στον καρπο δεν ποναει ιδιαιτερα, στην ωμοπλατη που εχει κοκκαλο απο κατω i shat bricks συγκριτικα.

Δημοσ.

Θα σου έλεγα και παραπάνω καλού κακού :-)

και αν το καλυψω με κατι..ζελατινη π.χ. πριν μπω θαλασσα και μετα την βγαλω???

Δημοσ.

και αν το καλυψω με κατι..ζελατινη π.χ. πριν μπω θαλασσα και μετα την βγαλω???

Δεν ειναι μονο η θάλασσα. Και ο ηλιος δε πρέπει να το δει για καποιο καιρό.

Πάντως θα έχει πολύ πλάκα να δω έναν τυπο στη παραλία να κάνει βουτιές με μια κολλημένη ζελατίνα στη πλάτη του :P

To tatoo το κάνουν χειμώνα ωστε να μπορειτε να το "επιδεικνύετε" το καλοκαίρι ή εν πάση περιπτώση να μπορετε απλά να κάνετε τα μπάνια σας :-)

Δημοσ.

Δεν ειναι μονο η θάλασσα. Και ο ηλιος δε πρέπει να το δει για καποιο καιρό.

Πάντως θα έχει πολύ πλάκα να δω έναν τυπο στη παραλία να κάνει βουτιές με μια κολλημένη ζελατίνα στη πλάτη του :P

To tatoo το κάνουν χειμώνα ωστε να μπορειτε να το "επιδεικνύετε" το καλοκαίρι ή εν πάση περιπτώση να μπορετε απλά να κάνετε τα μπάνια σας :-)

στον καρπο θα ειναι!!!εεε ενταξει..θα προστατευομαι πληρως απο τον ηλιο!!δεν θα το δει ο ηλιος το χερι μου για 1 μηνα!!!αλλα γιατι να μην μπω στην θαλασσα??:(δηλαδη...αν το καλυψω με ζελατινα..και παλι δεν πρεπει να μπω θαλασσα?

Δημοσ.

στον καρπο θα ειναι!!!εεε ενταξει..θα προστατευομαι πληρως απο τον ηλιο!!δεν θα το δει ο ηλιος το χερι μου για 1 μηνα!!!αλλα γιατι να μην μπω στην θαλασσα??:(δηλαδη...αν το καλυψω με ζελατινα..και παλι δεν πρεπει να μπω θαλασσα?

πιστευω οτι σου ειπανε οχι

τωρα

αν θες να ταλαιπωρησεις το ηδη ταλαιπωρημενο δερμα

τοτε ειναι δικο σου προβλημα...

Δημοσ.

Ξεχνάς τη θάλασσα/πισίνα μέχρι το σχέδιο να γίνει χρωματιστό δέρμα και όχι χρώμα πάνω στο δέρμα.

Εφόσον είναι ανοιχτή πληγή κινδυνεύεις απο μόλυνση. Αν δε μολυνθεί θα φουσκώσει απο το αλάτι. Στην καλύτερη απλά θα γίνει μουτζούρα όπως έγραψε ο φίλος παραπάνω.

Εδώ χρειάζεται προσοχή και στο μπάνιο σπίτι για να μην υπερενυδατωθεί και πετάξει το χρώμα. Χλιαρό νερό και δεν κάθεσαι να μουλιάσεις.

Το ίδιο ισχύει και με τη bepanthol, δεν το παρακάνεις, ίσα ίσα να γυαλίσει 2-3 φορές τη μέρα.

Προτείνω την ροζ γιατί η γαλάζια είναι σα νερό και θα βάζεις 23 φορές τη μέρα.

Επίσης ξεχνάς και τη ζελατίνα, αν κολλήσει πάνω στο δέρμα και πας να τη βγάλεις=bye bye ταττού.

Γενικά, κάνε υπομονή για μετά το καλοκαίρι

^_^

Δημοσ.

Ξεχνάς τη θάλασσα/πισίνα μέχρι το σχέδιο να γίνει χρωματιστό δέρμα και όχι χρώμα πάνω στο δέρμα.

Εφόσον είναι ανοιχτή πληγή κινδυνεύεις απο μόλυνση. Αν δε μολυνθεί θα φουσκώσει απο το αλάτι. Στην καλύτερη απλά θα γίνει μουτζούρα όπως έγραψε ο φίλος παραπάνω.

Εδώ χρειάζεται προσοχή και στο μπάνιο σπίτι για να μην υπερενυδατωθεί και πετάξει το χρώμα. Χλιαρό νερό και δεν κάθεσαι να μουλιάσεις.

Το ίδιο ισχύει και με τη bepanthol, δεν το παρακάνεις, ίσα ίσα να γυαλίσει 2-3 φορές τη μέρα.

Προτείνω την ροζ γιατί η γαλάζια είναι σα νερό και θα βάζεις 23 φορές τη μέρα.

Επίσης ξεχνάς και τη ζελατίνα, αν κολλήσει πάνω στο δέρμα και πας να τη βγάλεις=bye bye ταττού.

^_^

ετσι κι αλλιως πισινα δεν πηγαινω...ωραια...δηλαδη μετα απο 2-3 βδομαδες θα μπορεσω να ξαναπαω θαλασσα?

• Moderators
Δημοσ.

ετσι κι αλλιως πισινα δεν πηγαινω...ωραια...δηλαδη μετα απο 2-3 βδομαδες θα μπορεσω να ξαναπαω θαλασσα?

^_^

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...