akar Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Πάντως καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε ένα γιατρό γιατί είδους μελάνια θα πρέπει να χρησιμοποιείτε, για να αποφύγετε τυχόν μελλοντικά προβλήματα σε περίπτωση που χρειαστεί κάποια στιγμή να κάνετε μαγνητική τομογραφία.
D_N_A Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Πάντως καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε ένα γιατρό γιατί είδους μελάνια θα πρέπει να χρησιμοποιείτε, για να αποφύγετε τυχόν μελλοντικά προβλήματα σε περίπτωση που χρειαστεί κάποια στιγμή να κάνετε μαγνητική τομογραφία. Για δώσε μερικά hint, δεν κατάλαβα που μπορεί να υπάρξει πρόβλημα δηλαδη?
Fotis13 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δηλαδή αυτοί που κάνου τατουαζ "γάντια" απο τον ώμο ώς τον καρπό .... πόσα χιλιάρικα παίζει να δίνουν ?? Μανικια λεγονται λολ ακου γαντια
akar Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Για δώσε μερικά hint, δεν κατάλαβα που μπορεί να υπάρξει πρόβλημα δηλαδη? Ένας φίλος μου αγγειοχειρούργος έχει μεγάλη μανία με τα τατουάζ. Σε μια τυχαία συζήτηση που κάναμε κάποια στιγμή μου έλεγε ότι για τα μόνα που έχει μετανιώσει είναι αυτά που έκανε στο Λύκειο, γιατί δεν ήξερε πόσο σημαντικό είναι η ποσότητα του σιδήρου & του υδράργυρου στο μελάνι. Εάν είναι μεγάλη έχεις περισσότερες πιθανότητες να δημιουργηθούν τοπικά εγκαύματα από τον τομογράφο. Δυστυχώς εδώ και δύο χρόνια εργάζεται σ’ ένα νοσοκομείο κάπου στην Αριζόνα και δεν μπορώ να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες. Νομίζω όμως μια ερώτηση σ’ ένα δερματολόγο ή στο ακτινολογικό τμήμα ενός νοσοκομείου θα σου δώσουν πιο ακριβείς πληροφορίες και πιθανώς και συγκεκριμένα επίπεδα περιεκτικότητας.
Adon1s Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Μανικια λεγονται λολ ακου γαντια μπερδεύτηκα προφανώς λολ ακου εκεί πρόβλημα
arxaggelos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 εμενα μ αρεσει σε γυναικειο ποδι κατι τετοιο... το δεξι με λιγοτερα φρου φρου.το αριστερο ειναι οκ. Το αριστερό είναι über sexy. Το δεξί είναι σαν να της χύθηκαν λάδια από το αμάξι.
ivabl Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Ένας φίλος μου αγγειοχειρούργος έχει μεγάλη μανία με τα τατουάζ. Σε μια τυχαία συζήτηση που κάναμε κάποια στιγμή μου έλεγε ότι για τα μόνα που έχει μετανιώσει είναι αυτά που έκανε στο Λύκειο, γιατί δεν ήξερε πόσο σημαντικό είναι η ποσότητα του σιδήρου & του υδράργυρου στο μελάνι. Εάν είναι μεγάλη έχεις περισσότερες πιθανότητες να δημιουργηθούν τοπικά εγκαύματα από τον τομογράφο. Δυστυχώς εδώ και δύο χρόνια εργάζεται σ’ ένα νοσοκομείο κάπου στην Αριζόνα και δεν μπορώ να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες. Νομίζω όμως μια ερώτηση σ’ ένα δερματολόγο ή στο ακτινολογικό τμήμα ενός νοσοκομείου θα σου δώσουν πιο ακριβείς πληροφορίες και πιθανώς και συγκεκριμένα επίπεδα περιεκτικότητας. δεν το ηξερα αυτο!ευχαριστω παντως..θα ρωτησω..ααα να ρωτησω κατι αλλο μηπως ξερετε..(μπορει να ειναι πολλη χαζη ερωτηση)σε περιπτωση που εκανα το τατουαζ στον καρπο(απο την μεσα πλευρα)υπαρχει κανενα προβλημα..εννοω επειδη οι φλεβες εκει ειναι πιο "πανω"?
Sarandis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Περίπου 2 δάχτυλα πιο κάτω το κάνουν οπότε δεν πάρχει πρόβλημα. Και πάλι η βελόνα δε μπαίνει τόσο μέσα, no worries.
Muchacho Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Παντως το καλοκαιρι δεν νομιζω να ειναι το καλυτερο για το τατουαζ..Νομιζω παιζει προβλημα με την θαλασσα(δεν ειμαι σιγουρος,καλυτερα να ρωτησεις..) Και σιγουρα εκει που θα πας,πριν πας να ρωτησεις,να ψαξεις και να δεις ορισμενα τατουαζ που εχει κανει.
ivabl Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Περίπου 2 δάχτυλα πιο κάτω το κάνουν οπότε δεν πάρχει πρόβλημα. Και πάλι η βελόνα δε μπαίνει τόσο μέσα, no worries. ωραια!!ευχαριστω μετα λεω να το κανω καρπο...ποναει πιο πολυ αποτι στο ποδι?
Sarandis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Μπα και στο ψαχνό πονάει απλά είναι "άλλος" πόνος.
Cossutius. Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 ποσότητα του σιδήρου & του υδράργυρου στο μελάνι. Πρόσφατα μου απαγόρεψαν να κάνω μαγνητική σε τομογράφο με "μεγάλο πεδίο" (οι επιστήμονες ας το γραψουν με την κατάλληλη ορολογία παρακαλώ ) γιατί υπήρχε φόβος λέει να έχω προβλημα με το τατουαζ μου αφου ειναι προ 5 ετών "ζωγραφισμένο" και ενδέχεται να έχει ποσότητα σιδήρου μεσα. Επίσης άλλους τους κόβουν για...σιδεράκια Στα δόντια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα