Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι γραφει το κάθε blogάκι της πλακας η έστω το κάθε blog εγώ τυγχάνει να είμαι αιμοδότης και σε οποιο νοσοκομείο έχω πάει υπέγραψα δήλωση σε καρτέλα μέσα στην οποια έπρεπε να δηλώσω και ότι δεν είχα κάνει τατουάζ πουθενά στο σώμα μου, δεν έχω δοκιμάσει ναρκωτικά, δεν είχα κανει ομοφυλοφιλικό sex για πάνω από X χρονια (δεν θυμάμαι τον αριθμό) και διαφορα αλλα

και έτσι να μην ήταν όμως (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ .-) η αιμοδοσία δεν είναι το κύριο θέμα..

Το κύριο θέμα είναι διαπαιδαγώγηση και ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ που λόγω βαρεμάρας... κόμπλεξ... πλακας... αδιαφορίας ή και εγώ δεν ξέρω τι άλλο το παίζεται όλοι χαλαροί τρεντακια απελευθερωμένοι και εγώ δεν ξέρω τι λες και θέλετε να την βγάλετε γκόμενα..

Είναι ένα παιδί που έκανε το πρώτο λάθος να ζητήσει βοήθεια από αγνωστους στο internet για ένα σοβαρό ζήτημα... και εσείς με την συμπεριφορά σας όχι μονο την επιβραβεύετε που αποφάσισε να κάνει κάτι τέτοιο αλλα την παρακινείται να κάνει κάτι που δεν θα πω κατά πασα πιθανότητα αλλα έστω 50-50 θα το μετανιώσει στο μέλλον... τέτοιες αποφάσεις δεν πρέπει να παίρνονται από ένα παιδί αυτό είναι ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ...

για να σας το πω και αλλιώς πιο κοντά στα χαλαρά πιστεύω σας ακόμη και στο μέλλον να θέλει όντως να κάνει τατουαζ όταν πια θα είναι γυναικα ξέρετε ότι θα έχει τα ίδια γούστα με όταν ηταν παιδί? η θα κουβαλάει για πάντα ένα tattoo που θα της φαίνεται μάπα?

Δεν κατακρίνω όσους έχουν τατουάζ εμένα προσωπικά μαρεσουν κιόλας τα μεγάλα τατουαζ στις γυναίκες αλλα έτερον εκάτερον. Όταν μεγαλώσει (και οταν καταλάβει τι σημαίνει έτερον εκάτερον όχι μονο μετάφραση αλλα και σαν έννοια:P )ας κάνει ότι θέλει τώρα δεν είναι σωστό και λογικό να πάρει μια τέτοια απόφαση.-

απο ενα τικ στην δηλωση, εβγαλες ολοκληρη θεωρία...

χμμμ

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

FedonasP ειδες καπου στο αρχικο ποστ να ρωταει τι γνωμη εχουν οι συμφορουμιτες για το ΑΝ πρεπει να κανει τατουαζ;

Η απαντηση ειναι οχι, εχει αποφασισει πως θελει να το κανει και ρωταει πληροφοριες και οι αλλοι απαντανε με βαση αυτο σα δεδομενο στις αποριες της.

Αρα λοιπον οσοι δεν την αποτρεπουν δεν ειναι απαραιτητα λογω αδιαφοριας/καπριτσιιου/whatever, αλλα λογω κατανοησης γραπτου λογου.

I'm just saying

Δημοσ.

τρομερό πράγμα, ενα τατου μισο εκατοστό,στον αστράγαλο, σε ενα 17χρονο κορίτσι. Πάει, τώρα θα μπλέξει με την πρέζα.

Κοπελιά, μην κάνεις και βγεις χωρίς φούστα(κάτω από το γόνατο) και σε δουμε με παντελόνι, τι θα πει ο κόσμος; οτι εισαι αντρας??

Επίσης μη βγαινεις με παιδιά της ηλικίας σου, μπορει κανεις να σε κοροιδέψει και να σε αποπλανήσει και πως θα σε δώσουμε χαλασμένη στον άντρα σου...

Δημοσ.

διαβασα ολα τα σχολια και πραγματικα σας ευχαριστω και για τα θετικα και για τα "αρνητικα(περισσοτερο συμβουλες)"σχολια..σχετικα με αυτο π μου ειχατε πει οτι αν ειναι να παιρνω μια τοσο μεγαλη αποφαση απο τρ που ειμαι ανηλικη ας παρω να οδηγησω και να ψηφισω..ειμαι αντιθετη γιατι 1ον δεν βαζω στην ιδια κατηγορια ενα τατουαζ με πραξεις που μπορουν να επηρεασουν τοσο εμενα οσο και τους ανθρωπους γυρω μου..δεν το θεωρω τοσο τρομερο ισως βεβαια δεν το θεωρω τρομερο λογω του νεαρου της ηλικιας μου..καπου διαβασα οτι επειδη ειμαι ανηλικη μπορει να κανω κατι που στα 30..40 50 θα το μετανιωσω..δεν νομιζω γιατι προκειτε για ενα συμβολο που με εκφραζει και ποτε δεν θα τεθω κατα της ειρηνης..(προκειτε για το συμβολο της ειρηνης.)αα και δεν προκειτε για συμπλεγμα της μανας μου...απλα προκειτε για αμοιβεα εμπιστοσυνη και σεβασμο στις επιλογες μου..αν και ανηλικη θεωρουμε αρκετα ωρημη για την ηλικια μου...ευχαριστω και παλι για τις συμβουλες!

Δημοσ.

το σημα της ειρηνης θυμιζει πολυ χιππηδες εποχη...

εμενα μ αρεσει σε γυναικειο ποδι κατι τετοιο...

2aj16y9.jpgτο δεξι με λιγοτερα φρου φρου.το αριστερο ειναι οκ.

http://www.google.gr/search?q=miami+ink&hl=el&prmd=imvns&source=lnms&tbm=vid&sa=X&ei=b17sT8a_FMfR-gaR9pTQBQ&ved=0CEcQ_AUoAg&biw=1540&bih=813

http://www.google.gr/search?hl=el&biw=1540&bih=813&tbm=vid&q=NY+ink&btnG=

http://www.google.gr/search?hl=el&biw=1540&bih=813&tbm=vid&q=LA+ink&oq=LA+ink&gs_l=serp.3..0l10.44198.46916.0.47441.6.6.0.0.0.0.163.849.1j5.6.0...0.0.d45Hu730HOg

πλεον τα ταττοο αφαιρουνταιαλλα κοστιζουν 2-3 φορες πανω την τιμη που το χτυπησες.

τελος δεν ξερω ουτε εναν που να χτυπησε ταττοο σε κανονικη τιμη:P

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι γραφει το κάθε blogάκι της πλακας η έστω το κάθε blog εγώ τυγχάνει να είμαι αιμοδότης και σε οποιο νοσοκομείο έχω πάει υπέγραψα δήλωση σε καρτέλα μέσα στην οποια έπρεπε να δηλώσω και ότι δεν είχα κάνει τατουάζ πουθενά στο σώμα μου, δεν έχω δοκιμάσει ναρκωτικά, δεν είχα κανει ομοφυλοφιλικό sex για πάνω από X χρονια (δεν θυμάμαι τον αριθμό) και διαφορα αλλα

και έτσι να μην ήταν όμως (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ .-) η αιμοδοσία δεν είναι το κύριο θέμα..

Το κύριο θέμα είναι διαπαιδαγώγηση και ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ που λόγω βαρεμάρας... κόμπλεξ... πλακας... αδιαφορίας ή και εγώ δεν ξέρω τι άλλο το παίζεται όλοι χαλαροί τρεντακια απελευθερωμένοι και εγώ δεν ξέρω τι λες και θέλετε να την βγάλετε γκόμενα..

Είναι ένα παιδί που έκανε το πρώτο λάθος να ζητήσει βοήθεια από αγνωστους στο internet για ένα σοβαρό ζήτημα... και εσείς με την συμπεριφορά σας όχι μονο την επιβραβεύετε που αποφάσισε να κάνει κάτι τέτοιο αλλα την παρακινείται να κάνει κάτι που δεν θα πω κατά πασα πιθανότητα αλλα έστω 50-50 θα το μετανιώσει στο μέλλον... τέτοιες αποφάσεις δεν πρέπει να παίρνονται από ένα παιδί αυτό είναι ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ...

για να σας το πω και αλλιώς πιο κοντά στα χαλαρά πιστεύω σας ακόμη και στο μέλλον να θέλει όντως να κάνει τατουαζ όταν πια θα είναι γυναικα ξέρετε ότι θα έχει τα ίδια γούστα με όταν ηταν παιδί? η θα κουβαλάει για πάντα ένα tattoo που θα της φαίνεται μάπα?

Δεν κατακρίνω όσους έχουν τατουάζ εμένα προσωπικά μαρεσουν κιόλας τα μεγάλα τατουαζ στις γυναίκες αλλα έτερον εκάτερον. Όταν μεγαλώσει (και οταν καταλάβει τι σημαίνει έτερον εκάτερον όχι μονο μετάφραση αλλα και σαν έννοια:P )ας κάνει ότι θέλει τώρα δεν είναι σωστό και λογικό να πάρει μια τέτοια απόφαση.-

Πριν είπες ότι ποτέ δεν μπορεί να γίνει αιμοδότης τώρα γράφεις για Χ χρόνια, εγώ πάντως που έχω τατουάζ μια χαρά μου πήραν αίμα όταν πήγα και ας φαινόταν στο μπράτσο κατακαλόκαιρο με το φανελάκι που είχα πάει. Έτσι, για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους. Θυμάμαι με είχαν ρωτήσει και τους είπα ότι ήταν πολύ παλιό, χρόνια πριν.

Όσον αφορά τις συμβουλές μας προς το ανήλικο άτομο. Πρώτον δεν ζήτησε συμβουλή μας για το αν θα το κάνει ή όχι. Ζήτησε τιμές να μάθει. Δεύτερον, δεν είμαι εγώ αρμόδιος να δώσω συμβουλές σε ένα ανήλικο. Σύμφωνα με τα ποσταρίσματα, μάνα πατέρα έχει, δική τους δουλειά είναι. Τρίτον λίγοι από εμάς έχουν όρεξη να βάλουν μυαλό σε έναν άγνωστο του πληκτρολογίου που κατά 99,999% δεν θα γνωρίσουν ποτέ τους. Τέταρτον, στη διαπαιδαγώγηση μέσα είναι και το "αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις". Ξέρεις πόσα 18χρονα ήξερα που έχουν σκυλομετανιώσει για την ψήφο που έριξαν κάποια χρόνια πριν; Ακραίο παράδειγμα, αλλά διαπαιδαγωγείς ένα παιδί. Τον έφηβο απλά τον επιτηρείς και του υπενθυμίζεις τι είναι το σωστό, αν περιμένεις την εφηβεία για να διαπαιδαγωγήσεις το παιδί σου, ζήτω που κάηκες και καλά στέφανα. Οπότε λίγο άκυρο το να θέλεις να "διαπαιδαγωγήσουμε" ένα 17χρονο, ιδίως μάλιστα όταν δεν πρόκειται για το δικό μας παιδί που στο κάτω κάτω δεν έχουμε και καμία ιδέα αν είναι πράγματι 17χρονο ή αν πρόκειται για βαριεστημένο 55άρη που δεν έχει τι να κάνει και το παίζει νεανίδα. (@ivabl γενικά μιλάω, μην το πάρεις προσωπικά).

Δημοσ.

Δηλαδή αυτοί που κάνου τατουαζ "γάντια" απο τον ώμο ώς τον καρπό .... πόσα χιλιάρικα παίζει να δίνουν ?? :shock:

Δημοσ.

FedonasP πες αλευρι.... ο συμμαθητης σου ο Αθ. Διακος σε γυρευει....

Α ρε κατι αποψεις που εχει ο κοσμος το 2012....

Εχω 3 ταττου και ειμαι αιμοδοτης! Κανενα προβλημα

Τουλαχιστον κρατα την παραπληροφορηση για την παρτη σου.... τις ιδεες σου συνεχισε να μας τις εκθετεις, εχει πλακα

Sent from my GT-I9000 using Insomnia

Δημοσ.

Ούτε αυτό περί ναρκωτικών ισχύει απόλυτα. Κι αυτό για κάποιο διάστημα είναι.

Έχω γνωστό που επι μία περίοδο έπινε ότι τσιγάρο κυκλοφόραγε στην πόλη και μετά από 1 χρόνο τον πέτυχα να γυρνάει από αιμοδοσία.

Δημοσ.

Δηλαδή αυτοί που κάνου τατουαζ "γάντια" απο τον ώμο ώς τον καρπό .... πόσα χιλιάρικα παίζει να δίνουν ?? :shock:

πολλα!!!!ενας ξαδερδφος μου κανει μανικι..εχει φτασει μεχρι τν αγκωνα και του εχει φυγει ηδη ενα χιλιαρικο(νμζ..)

Seriously, σύγκριση ταττού με ναρκωτικά; Είμαι ναρκομανής τότε.

αυτο ειχα πει και εγω πριν δεν μπορω να συγκρινω το τατουαζ ουτε με ναρκωτικα..ουτε με το δικαιομα ψηφου(που ανεφερε πριν ο αλλος κυριος)ουτε οδηγηση!!προς θεου!

το σημα της ειρηνης θυμιζει πολυ χιππηδες εποχη...

εμενα μ αρεσει σε γυναικειο ποδι κατι τετοιο...

2aj16y9.jpgτο δεξι με λιγοτερα φρου φρου.το αριστερο ειναι οκ.

http://www.google.gr/search?q=miami+ink&hl=el&prmd=imvns&source=lnms&tbm=vid&sa=X&ei=b17sT8a_FMfR-gaR9pTQBQ&ved=0CEcQ_AUoAg&biw=1540&bih=813

http://www.google.gr/search?hl=el&biw=1540&bih=813&tbm=vid&q=NY+ink&btnG=

http://www.google.gr/search?hl=el&biw=1540&bih=813&tbm=vid&q=LA+ink&oq=LA+ink&gs_l=serp.3..0l10.44198.46916.0.47441.6.6.0.0.0.0.163.849.1j5.6.0...0.0.d45Hu730HOg

πλεον τα ταττοο αφαιρουνταιαλλα κοστιζουν 2-3 φορες πανω την τιμη που το χτυπησες.

τελος δεν ξερω ουτε εναν που να χτυπησε ταττοο σε κανονικη τιμη:P

πλ ωραια και αυτα..απλα ειναι οτι εχω κολλησει με τ σημα της ειρηνης..και επισης αυτα ειναι λιγο μεγαλυτερα ενω θα ηθελα κατι πιο διακριτικο;) ευχαριστω παντως!

Δημοσ.

Εγώ να προσθέσω χωρίς να αρχίσετε να με λέτε γέροντα, ότι αν είναι λόγω ενθουσιασμού, να ξέρεις ότι ο ενθουσιασμός κάποια στιγμή φεύγει. ΠΑΝΤΑ. Και σε όλα τα πράγματα. Αυτό πάρε υπ'όψην και αν και μόνο αν εξακολουθείς να το θέλεις ακόμα κι έτσι, πήγαινε να το κάνεις.

Εγώ πάντως αν είχα κόρη μάλλον δεν θα την άφηνα μέχρι τα 18-20. Τουλάχιστον θα την έπειθα να περιμένει για να ωριμάσει λίγο ακόμα κι αν ακόμα ήταν σίγουρη, τότε δε θα μου πεφτε λόγος.

Αλλά να συνειδητοποιήσεις ότι είναι κάτι που δεν αλλάζει, για να μην ξενερώσεις αργότερα. Αλλιώς οκ. Απ΄την άλλη μικρό θα είναι, τι καθόμαστε και λέμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...