ivabl Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Καντω... Αμα περιμενεις την μαμα να σε πει οκ... Ακομα εδω θα εισαι και θα σε λυνουμε τις αποριες.. Απλα πας το κανεις και η μαμα το βλεπει και σου γκρινιαζει για καμια εβδομαδα και αυτο ηταν... το θεμα ειναι οτι η μανα μου λατρευει τα τατουαζ γιατι παντα ηθελε να κανει αλλα οι γονεις της ηταν πολυ αυστηροι με ολα αυτα...να φανταστειτε οταν πηγε φοιτητρια εκανε 6 τρυπες σε μια μερα!!!αν και δεν τις αρεσουν οι τρυπες και εκανε πολυ καιρο για να με αποδεχτει με τις 7 που εχω...οταν της ειπα για το τατουαζ της αρεσε η ιδεα..αρα πιστευω ειναι θεμα χρονου..ελπιζω βασικα!
Liverpool89 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Αφου τις αρεσουν... Πανε καντω..Και πες την μαμα σου να ερθει μαζι σου και που ξερεις μπορει να χτυπισει και αυτη ενα...
ivabl Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Αφου τις αρεσουν... Πανε καντω..Και πες την μαμα σου να ερθει μαζι σου και που ξερεις μπορει να χτυπισει και αυτη ενα... ασε φιλε το θελει παρα πολυ και τις αρεσουν προσπαθω καιρο να της κανω πληση εγκεφαλου αλλα εχει κολλησει και μου λεει "μα τωρα μεγαλωσα ειμαι 43 χρονων τι να παω να κανω?επρεπε να το ειχα κανει στα 20 μου.."απλα δεν θελω να το κανω πισω απο την πλατη της γιατι εχουμε πολυ καλες σχεσεις...και παντα με στιριζει στις επιλογες μου ειτε αυτες ειναι για ταττου ειτε για οτιδηποτε...ευχαριστω παντως!!
ivabl Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Τιποτα ρε συ... Καλα αποτελεσματα... ευχαριστω
in2dark Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μεγαλη η μανα σου στα 43 ε; Εγω παντως ψηνομαι για τα 40 μου του χρονου να χτυπησω ενα Sent from my GT-I9000 using Insomnia
Sarandis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δεν ξέρω σε ποιον θα πας, ο δικός μου πάντως ούτε τιμή απο το τηλέφωνο λέει αν δε δει το σχέδιο ούτε βαράει σε ανήλικους χωρίς υπεύθυνη δήλωση απο γονέα. Ψάξτο λίγο πρώτα μην πέσεις σε χασάπη.
ivabl Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μεγαλη η μανα σου στα 43 ε; Εγω παντως ψηνομαι για τα 40 μου του χρονου να χτυπησω ενα Sent from my GT-I9000 using Insomnia οχι βεβαια!!!για κανενα λογο δεν θεωρειτε μεγαλη στα 43!και πολυ καλα θα κανετε!θαυμαζω τους ανθρωπους που δεν κολλανε σε απλα νουμερα και στα ταμπου..ουτε η μανα μου ειναι ετσι απλα οταν εχεις μεγαλωσει και ζεις σε χωριο τα πραγματα ειναι διαφορετικα(καταλαβενεται)και πιστευω οτι σε αυτο κολλαει!!παντως καλα αποτελεσματα! Δεν ξέρω σε ποιον θα πας, ο δικός μου πάντως ούτε τιμή απο το τηλέφωνο λέει αν δε δει το σχέδιο ούτε βαράει σε ανήλικους χωρίς υπεύθυνη δήλωση απο γονέα. Ψάξτο λίγο πρώτα μην πέσεις σε χασάπη. δεν υπαρχει θεμα που ειμαι ανηλικη γιατι θα ειναι και οι γονεις μου μαζι μου..ΕΝΝΟΕΙΤΕ οτι θα παρω την αδεια γωνιων μου καθως και θα ειναι μαζι μου εκει γιατι δεν θελω να κανω κατι πισω απο την πλατη τους..αλλα επειδη ειναι συμφωνει με αυτο..η ευθυνη ειναι δικη τους!!προκειτε να κανω σε εναν που ειναι πολυ καλος..εκει εκανε και μια ξαδερφη μου και μου ειπε οποτε ειμαι ετοιμη θα με φερει σε επικοινωνια..ευχαριστω παντως για τις συμβουλες και πληροφοριες!
FedonasP Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 το θεμα ειναι οτι η μανα μου λατρευει τα τατουαζ γιατι παντα ηθελε να κανει αλλα οι γονεις της ηταν πολυ αυστηροι με ολα αυτα...να φανταστειτε οταν πηγε φοιτητρια εκανε 6 τρυπες σε μια μερα!!!αν και δεν τις αρεσουν οι τρυπες και εκανε πολυ καιρο για να με αποδεχτει με τις 7 που εχω...οταν της ειπα για το τατουαζ της αρεσε η ιδεα..αρα πιστευω ειναι θεμα χρονου..ελπιζω βασικα! και επειδή καταπιέστηκε αυτή είπε να βγάλει το σύμπλεγμα της σε εσένα? έλεος.. Πραγματικά νομίζω ότι είναι παράνομο αυτό χωρίς την συγκατάθεση του γονέα ειδικά αλλα και να μην είναι θα έπρεπε να γίνει! καταρχήν καλή μου κοπέλα δεν έχω τίποτα με εσένα η την μαμά σου.. απλά όχι μονο εσύ αλλα όλοι μας όταν ήμασταν μικροί θέλαμε πολλά κουλά πράματα.. και αυτό όχι επειδή όταν είσαι μικρός είσαι λιγότερο έξυπνος-χαζός... αλλα επειδή ακριβώς δεν έχεις εμπειρία όλα φαίνονται πολύ φανταχτερά και Κουλ και γαμώ.... και παρασύρεσαι εύκολα με πολλές μόδες.. και αυτό είναι φυσιολογικό.. αλλα πας τώρα να κανεις τατουαζ !!!! ειδικά ούσα ανήλικη? καταρχήν ξέρεις ότι επηρεάζει το σώμα σου γενικά και μόνιμα έτσι? ότι απαγορεύεται να δόσεις αίμα μετά? γιατί μεταφέρονται κάποιες ουσίες εκεί? πως μπορείς να είσαι σίγουρη ότι θα το θέλεις το τατουαζ και όταν θα είσαι 20? 30? 40? μπορεί μια μικρή κοπέλα να πάρει μια απόφαση ζωής για τα επόμενα 50-100 χρονια? το βρίσκεις λογικό να πάρεις μια τόσο σοβαρή απόφαση>? αν είναι έτσι να σε αφήσουμε και να ψηφίσεις και να οδηγήσεις και να σου επιτρέπουν να κανεις και αλλαγή σεξουαλικού φύλου κτλ... αυτά τα πράματα είναι δύσκολες αποφάσεις και περιπλοκες ακόμη και για ώριμους ενήλικες... τέλος το laser δεν σβήνει ακριβώς το τατουαζβγαίνει απλά το μελάνι.. το σημάδι συνεχίζει να φαίνεται.. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Άστο κορίτσι ρε φιλαράκι να κάνει ό,τι θέλει, έμπλεξες τα μύρια ναούμ. 1
Vaggos02 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δε κάνει να δώσεις αίμα για κάποιο διάστημα. Το ίδιο ισχύει και με τις τρύπες, τα χτυπήματα, το πήδημα χωρίς καπότα κλπ κλπ. Δεν αποτελεί επιχείρημα.
FedonasP Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 όχι για κάποιο διάστημα.. για πάντα και φυσικά αποτελεί επιχείρημα εκτος αν ενθαρρύνεις και τα τρυπήματα και το sex με διαφορους συντρόφους χωρίς προφυλάξεις... κει έλεος τι θα πει αστο κοριτσάκι να κάνει ότι θέλει... όταν γίνει γυναικα ας κάνει ότι θέλει... εσάς στα @@ σας την πλακα σας κάνετε η απλά αδιαφορείτε.. αλλα μιλάτε σε ένα παιδί αυτή την στιγμή πολύ μάγκες γίναμε όλοι ξαφνικά και χαλαροί ... μήπως να της πούμε και από που να αγοράζει την καλή την φούντα όταν θα αποφασίσει να δοκιμάσει? lol δηλαδή
Pantelwolf Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 εννοειται, τι ετσι θα παίρνει αυτό που κατουράνε οι γύφτοι?
Vaggos02 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 όχι για κάποιο διάστημα.. για πάντα και φυσικά αποτελεί επιχείρημα εκτος αν ενθαρρύνεις και τα τρυπήματα και το sex με διαφορους συντρόφους χωρίς προφυλάξεις... κει έλεος τι θα πει αστο κοριτσάκι να κάνει ότι θέλει... όταν γίνει γυναικα ας κάνει ότι θέλει... εσάς στα @@ σας την πλακα σας κάνετε η απλά αδιαφορείτε.. αλλα μιλάτε σε ένα παιδί αυτή την στιγμή πολύ μάγκες γίναμε όλοι ξαφνικά και χαλαροί ... μήπως να της πούμε και από που να αγοράζει την καλή την φούντα όταν θα αποφασίσει να δοκιμάσει? lol δηλαδή " Ποιοι δεν μπορούν να γίνουν αιμοδότες;" " Άτομα που έχουν κάνει τατουάζ ή τρυπήματα (piercing) για άλλους κοσμητικούς λόγους στο σώμα τους, κατά το έτος που προηγείται " http://www.medlook.net.cy/article.asp?item_id=273 Δώσε παραπληροφόρηση στο λαό λέμε!
FedonasP Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δεν ξέρω τι γραφει το κάθε blogάκι της πλακας η έστω το κάθε blog εγώ τυγχάνει να είμαι αιμοδότης και σε οποιο νοσοκομείο έχω πάει υπέγραψα δήλωση σε καρτέλα μέσα στην οποια έπρεπε να δηλώσω και ότι δεν είχα κάνει τατουάζ πουθενά στο σώμα μου, δεν έχω δοκιμάσει ναρκωτικά, δεν είχα κανει ομοφυλοφιλικό sex για πάνω από X χρονια (δεν θυμάμαι τον αριθμό) και διαφορα αλλα και έτσι να μην ήταν όμως (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ .-) η αιμοδοσία δεν είναι το κύριο θέμα.. Το κύριο θέμα είναι διαπαιδαγώγηση και ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ που λόγω βαρεμάρας... κόμπλεξ... πλακας... αδιαφορίας ή και εγώ δεν ξέρω τι άλλο το παίζεται όλοι χαλαροί τρεντακια απελευθερωμένοι και εγώ δεν ξέρω τι λες και θέλετε να την βγάλετε γκόμενα.. Είναι ένα παιδί που έκανε το πρώτο λάθος να ζητήσει βοήθεια από αγνωστους στο internet για ένα σοβαρό ζήτημα... και εσείς με την συμπεριφορά σας όχι μονο την επιβραβεύετε που αποφάσισε να κάνει κάτι τέτοιο αλλα την παρακινείται να κάνει κάτι που δεν θα πω κατά πασα πιθανότητα αλλα έστω 50-50 θα το μετανιώσει στο μέλλον... τέτοιες αποφάσεις δεν πρέπει να παίρνονται από ένα παιδί αυτό είναι ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ... για να σας το πω και αλλιώς πιο κοντά στα χαλαρά πιστεύω σας ακόμη και στο μέλλον να θέλει όντως να κάνει τατουαζ όταν πια θα είναι γυναικα ξέρετε ότι θα έχει τα ίδια γούστα με όταν ηταν παιδί? η θα κουβαλάει για πάντα ένα tattoo που θα της φαίνεται μάπα? Δεν κατακρίνω όσους έχουν τατουάζ εμένα προσωπικά μαρεσουν κιόλας τα μεγάλα τατουαζ στις γυναίκες αλλα έτερον εκάτερον. Όταν μεγαλώσει (και οταν καταλάβει τι σημαίνει έτερον εκάτερον όχι μονο μετάφραση αλλα και σαν έννοια )ας κάνει ότι θέλει τώρα δεν είναι σωστό και λογικό να πάρει μια τέτοια απόφαση.- 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα