ivabl Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 γεια σας παιδια..λοιπον..εχω λιγο καιρο που σκεφτομαι να κανω ενα τατουαζ..προκειτε να το κανω στο ποδι μου πανω απο τον αστραγαλο..σκεφτομαι να κανω το σημα της ειρηνης και θελω να ειναι μικρο δηλαδη να εχει μηκος αρα κ πλατος (αφου ειναι κυκλος) 1,5 (το πολυ 2) εκατοστα...μιας που μενω σε πολη οπου δεν εχουμε μαγαζι που κανει τατουαζ και η πιο κοντινη πολη που εχει τετοιο μαγαζι ειναι 1 ωρα απο εκει που μενω δεν εχω την ευκαιρια να παω να ρωτησω..γιαυτο απευθυνομαι σε εσας μηπως μπορειτε να με βοηθησετε σχετικα με την τιμη του..πραγματικα δεν εχω ιδεα..μια φιλη μου μου ειπε οτι καμια φορα ειναι αναλογα και με την ωρα...τοσο μικρο σχεδιο που θελω να κανω δεν νομιζω να μου παρει πανω απο 15 λεπτα!!εσεις τι λετε??ευχαριστω εκ τον πρωτερων..
Whiteyez Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 και η πιο κοντινη πολη που εχει τετοιο μαγαζι ειναι 1 ωρα απο εκει που μενω δεν εχω την ευκαιρια να παω να ρωτησω. Τηλέφωνο δεν έχεις;
ivabl Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Τηλέφωνο δεν έχεις; δυστυχως οχι και δεν ξερω κανεναν που να ξερει.
Pantelwolf Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 αυτη η πολη ποια είναι; αλλες τιμες φανταζομαι παιζουν στην αθηνα και αλλες στο αγρινιο (λεω γω)
ivabl Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 αυτη η πολη ποια είναι; αλλες τιμες φανταζομαι παιζουν στην αθηνα και αλλες στο αγρινιο (λεω γω) για Γιαννενα λεω να παω να το κανω..
Pa0ki Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Ένα 70-80αρι θα στο πάρει πιστεύω Και ένα γράμμα να πεις να κάνεις κάπου τόσο θα πάει, είναι κάπως "φιξ" η ελάχιστη χρέωση
ivabl Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Ένα 70-80αρι θα στο πάρει πιστεύω Και ένα γράμμα να πεις να κάνεις κάπου τόσο θα πάει, είναι κάπως "φιξ" η ελάχιστη χρέωση εγινε ευχαριστω πολυ!
mentos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Ένα 70-80αρι θα στο πάρει πιστεύω Και ένα γράμμα να πεις να κάνεις κάπου τόσο θα πάει, είναι κάπως "φιξ" η ελάχιστη χρέωση οπως απαντησε και ο φιλος παραπανω υπαρχει ελαχιστη τιμη,γιατι θεωρητικα απο οτι εχω ακουσει,νομιζω παει με το ποσο μελανι θα ξοδεψει...Και επειδη το ανοιγει μονο για εσενα,ειτε χρησιμοποιησει λιγο μελανι ειτε το χρησιμοποιησει ολο ειναι η ιδια τιμη!Νομιζω οτι θα ειναι γυρω στα 50 ευρω...
ivabl Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 οπως απαντησε και ο φιλος παραπανω υπαρχει ελαχιστη τιμη,γιατι θεωρητικα απο οτι εχω ακουσει,νομιζω παει με το ποσο μελανι θα ξοδεψει...Και επειδη το ανοιγει μονο για εσενα,ειτε χρησιμοποιησει λιγο μελανι ειτε το χρησιμοποιησει ολο ειναι η ιδια τιμη!Νομιζω οτι θα ειναι γυρω στα 50 ευρω... απο οτι ακουω δεν νομιζω να παει πανω απο 100..ελπιζω δηλαδη!!!ξερετε μηπως πειραζει που ειμαι ανιλικη?δηλαδη μπορει να μην μου κανουν τατουαζ γιαυτο το λογο?αν και κατα 90% οταν παω να κανω θα ειναι η μανα μου μαζι μου...
giorgos147 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 απο οτι ακουω δεν νομιζω να παει πανω απο 100..ελπιζω δηλαδη!!!ξερετε μηπως πειραζει που ειμαι ανιλικη?δηλαδη μπορει να μην μου κανουν τατουαζ γιαυτο το λογο?αν και κατα 90% οταν παω να κανω θα ειναι η μανα μου μαζι μου... Δε νομίζω. Έχω φίλη που έχει κάνει. 1
ivabl Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δε νομίζω. Έχω φίλη που έχει κάνει. συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις απλα καταλαβενετε.. και τωρα η κλασσικη ερωτηση...αν ξερει κανεις..ποναει???αν και δεν εχω καθολου θεμα με τον πονο γτ εχω και πολλα πιρσινγκσ και μου αρεσει πλακα πλακα:ρ απλα θελω να ειμαι παντα προετοιμασμενη μην μ ερθει αποτομο...αα και κατι αλλο ποσο χρονο λετε να μου παρει?
Liverpool89 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Αναλογα που θα το κανεις... Αν το κανεις πισο στην πλατη πανω στο κοκκαλο...Θα σε αρεσει παρα πολυ...
nicoc89 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις απλα καταλαβενετε.. και τωρα η κλασσικη ερωτηση...αν ξερει κανεις..ποναει??? αναλόγως ποσο αντέχεις τον πόνο, άλλους τους πονάει άλλους όχι . ποσο χρονο λετε να μου παρει? αναλόγως το μέγεθος και την λεπτομέρεια/σχέδιο
ivabl Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 μιας που θα το κανω στο ποδι..πανω σε κοκαλο και το σχεδιο ειναι μικρο..ουτε θα με πονεσει ουτε πολυ χρονο θα μου παρει φανταζομαι..αντε τωρα να παρω την αποφαση..να ψυσω ακομα λιγο την μανα μου..και να παω να το κανω!!!
Liverpool89 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Καντω... Αμα περιμενεις την μαμα να σε πει οκ... Ακομα εδω θα εισαι και θα σε λυνουμε τις αποριες.. Απλα πας το κανεις και η μαμα το βλεπει και σου γκρινιαζει για καμια εβδομαδα και αυτο ηταν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα