Bobi_ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Ποσό που διαθέτουμε : γύρο στα 500 euro ( αν είναι κάτι που κάνει τι διαφορα πάμε και κάνα 50ari παραπάνω ) Χρήση υπολογιστή :gaming Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: τίποτα ιδιαίτερο, games γενικά Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Όχι (έχω μια LG Flatron L227WT) Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δε με ενδιαφέρει το κατάστημα Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? όχι θα το φτιάξω εγώ Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Όχι έχω Λοιπόν έχω τώρα αυτό τον υπολογιστή : Intel® Pentium® D CPU 3.00GHz 1.00 GB RAM 232 GB codegen 450w titan vanessa s type cpu cooler asus psld2 deluxe radeon x1600 series realtek high definition audio και θήκη και cd driver λέω να κρατήσω τον τι θήκη και το σκληρό και ότι άλλο κρατιέται ( αν κρατιέται τίποτα ) και να τον αναβαθμίσω . . . ακούω πρότασης . . . P.S. πρέπει να έχει μέσα και μια κάρτα για τηλεόραση . . .
mrmariosgta4 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Ποσό που διαθέτουμε : γύρο στα 500 euro ( αν είναι κάτι που κάνει τι διαφορα πάμε και κάνα 50ari παραπάνω ) Χρήση υπολογιστή :gaming Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: τίποτα ιδιαίτερο, games γενικά Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Όχι (έχω μια LG Flatron L227WT) Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δε με ενδιαφέρει το κατάστημα Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? όχι θα το φτιάξω εγώ Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Όχι έχω Λοιπόν έχω τώρα αυτό τον υπολογιστή : Intel® Pentium® D CPU 3.00GHz 1.00 GB RAM 232 GB codegen 450w titan vanessa s type cpu cooler asus psld2 deluxe radeon x1600 series realtek high definition audio και θήκη και cd driver λέω να κρατήσω τον τι θήκη και το σκληρό και ότι άλλο κρατιέται ( αν κρατιέται τίποτα ) και να τον αναβαθμίσω . . . ακούω πρότασης . . . P.S. πρέπει να έχει μέσα και μια κάρτα για τηλεόραση . . . Ποιο Κουτί έχεις και ποιόν σκληρό επίσης τι παιχνίδια θες να παίζεις ??
Bobi_ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Ποιο Κουτί έχεις και ποιόν σκληρό επίσης τι παιχνίδια θες να παίζεις ?? Ο σκληρός δίσκος είναι κανονικός ( όχι SSD ) 232 GB .Τώρα η θήκη δη 7αίρω . . . τον έχω πολλά χρονια και έχω χάσει τα χαρτιά. Εμενα για midi μου κάνει. Τέλος, για παιχνίδια όχι τίποτα φοβερό κάνα "μινεκραφτ" , assassins creed . Δε με ενδιαφέρει να πεζό με full γραφικά πιο πολύ με νιαζί να έχω καλά fps .
Δεινόσαυρος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δες αν ο δίσκος σου είναι ide ή sata για να δούμε αν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Πρόταση από visionstudio:
Bobi_ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δες αν ο δίσκος σου είναι ide ή sata για να δούμε αν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Πρόταση από visionstudio: Τα καλώδια είναι έτσι άρα είναι SATA έ ????
mrmariosgta4 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Τα καλώδια είναι έτσι άρα είναι SATA έ ???? Nαι SATA ειναι ...
Bobi_ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δες αν ο δίσκος σου είναι ide ή sata για να δούμε αν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Πρόταση από visionstudio: Αυτό -> Samsung DVD-RW SH-222BB Sata Black Bulk και η θήκη χρειάζονται??
Δεινόσαυρος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Αυτό -> Samsung DVD-RW SH-222BB Sata Black Bulk και η θήκη χρειάζονται?? Για το dvd, τι να σου πω? Εσύ ξέρεις πόσο το χρησιμοποείς. Το κουτί σου ποιό είναι?
Bobi_ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Για το dvd, τι να σου πω? Εσύ ξέρεις πόσο το χρησιμοποείς. Το κουτί σου ποιό είναι? Πως το λένε δεν ξέρω . . .
Bobi_ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Άρα δεν χρειάζεσαι και κουτί. Σκληρό δίσκο ?? Αυτός που έχω τώρα είναι SATA 232 GB έχω και ένα εξωτερικό WD 500GB που αποθηκεύω όλες τις ταινίες και τι μουσική που έχω άρα πέρα από προγράμματα δη αποθηκεύω τίποτα άλλο στο σκληρό. ’μα πάρο και καινούριο μπορώ να τους βάλω και τους 2 μαζί ee??
Δεινόσαυρος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Ναι, μπορείς, αλλά θα κάνεις format στο δίσκο που έχεις τα win και τα προγράμματα.
Bobi_ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Aμα βάλω 70 euro και πάρο αυτόν που είπες θα έχει διαφορα στην απόδοση του υπολογιστή η απλά θε έχω περισσότερο αποθηκευτικό χορό??
Δεινόσαυρος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Όχι, αυτός δεν θα έχει σημαντική διαφορά. Εκεί που θα δεις τεράστια διαφορά, είναι με αυτόν: http://www.skroutz.gr/s/339586/OCZ-Agility-3-SATA-III-2-5-SSD-120GB.html
Bobi_ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 mmmm μπορώ να πάρο ένα τέτοιο γρήγορο για να βάλω τα windows και να κρατήσω τον άλλο για τα αρχεία μου??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα