link012000 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα!! δείτε σας παρακαλώ αυτές της φώτο και πείτε μου αν είναι νορμάλ όλα αυτά. το σύστημα μου είναι CPU AMD Phenom II X4 965 με μαμίσιο cooler Mobo Gigabyte GA-880GMA-UD2H GPU Radeon 6870 Επίσης κάνει τρελό θόρυβο το cooler του cpu
nikos1982 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 79 στα core????εχεις καθαρησει ποτε την ψυχτρα? και gpu ανεβασμενες ειναι η θερμοκρασιες για idle.
link012000 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 79 στα core????εχεις καθαρησει ποτε την ψυχτρα? και gpu ανεβασμενες ειναι η θερμοκρασιες για idle. Οχι ποτέ... και ναι 75 βαθμοί είναι παρά πολύ νομίζω Τι να κάνω;
nikos1982 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Οχι ποτέ... και ναι 75 βαθμοί είναι παρά πολύ νομίζω Τι να κάνω; το ανεμηστηρακι απο την ψυχτρα βγαλτο με προσοχη και καθάρισε την στρώση απο σκονη που εχει πανω η ψυχτρα και ξανατοποθετεισαι το ανεμηστιρακι. για την καρτα γραφεικων με ενα μπιστολακι για μαλια αν εχει κρυο αερα ακομα καλυτερα αλιος προσεκτικα κρατοντας το ανεμηστιρακι της καρτας για να μην γυρναει με τον αερα να φυσηξεις οστε να φυγει η σκονη. ολα αυτα με κλειστο τον υπολογιστή και με παρα πολυ προσοχη αν δεν ξερεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα