Προς το περιεχόμενο

Amd 7970 375,20 euro!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@ teodor_ch

Οταν καποιος Δεν βιαζεται και εχει την ανεση να περιμενει εναν μηνα και παραπανω τοτε δεν βλεπω τον λογο να παραγγειλει ενα προιον. Μπορει καλιστα να κοιταξει τιμες για το εν λογο προιον μετα απο ενα μηνα αφου Δεν βιαζεται και δεν το εχει αναγκη. Προσωπικα ποτε δεν εχω αγορασει κατι που να Μην το βιαζομαι, οταν Δεν βιαζομαι κατι Δεν υπαρχει καν λογος να το αγορασω εκεινη την στιγμη.

το ότι δε τον βλέπεις εσύ δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει

ο λόγος είναι λοιπόν η τιμή

δές και τόσους που περιμένουν μέσω amazon

και μή μπερδεύεστε...και στο mrsmith πάλι εθελοντικά περιμένετε γιατί το λέμε ότι δεν είναι αξιόπιστο!!!

ζέστανε πολύ μάλλον!

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τοσους ? Ξανα μιλας για ενα καταστημα που ζητημα αν καθυστερει το 1% των παραγγελιων του. Το MrSmith απο την αλλη δεν εχει ουτε το 1% ετοιμοπαραδοτο. Ας αφησουμε λοιπον τις ατυχες αναφορες-συγκρισεις με το ΑΜΑΖΟΝ σε αυτο το θεμα.

Και οπως αναφερα και πιο πριν, με 50ε παραπανω παιρνεις την ιδια καρτα απο το ΑΜΑΖΟΝ και σου ερχεται το αργοτερο σε 5 εργασιμες. Εξαλλου οποιος εχει να δωσει 375ε δεν νομιζω να κολαει στο να δωσει 420ε και να γλυτωσει κοντα ενα μηνα. Με βρισκεις και εδω λαθος ?

Δημοσ.

Τοσους ? Ξανα μιλας για ενα καταστημα που ζητημα αν καθυστερει το 1% των παραγγελιων του. Το MrSmith απο την αλλη δεν εχει ουτε το 1% ετοιμοπαραδοτο. Ας αφησουμε λοιπον τις ατυχες αναφορες-συγκρισεις με το ΑΜΑΖΟΝ σε αυτο το θεμα.

Και οπως αναφερα και πιο πριν, με 50ε παραπανω παιρνεις την ιδια καρτα απο το ΑΜΑΖΟΝ και σου ερχεται το αργοτερο σε 5 εργασιμες. Εξαλλου οποιος εχει να δωσει 375ε δεν νομιζω να κολαει στο να δωσει 420ε και να γλυτωσει κοντα ενα μηνα. Με βρισκεις και εδω λαθος ?

Χάνεις πάλι το νόημα.

Απο την άλλη στο amazon έχει

Sapphire 21197-00-40G HD 7970 Graphics Card (3GB, GDDR5, DVI-I to VGA Converter)

<h4 datafield="title" style="margin: 0px 15px 0px 0px; padding: 0px; width: 319px; "></h4>

<h3 class="ordersummaryheader" style="margin: 0px; padding: 0px; background-color: rgb(234, 243, 254); "></h3>Order SummaryAmazon Currency Converter isEnabled. (Learn More)Items:GBP 283.28Postage & Packing:GBP 0.00Total before VAT:GBP 283.28VAT:GBP 0.00Order Total: GBP 283.28(Payment Total: EUR 368,08**)

οπότε τί το συζητάμε?

Απο την άλλη τα 50 ευρώ για κάποιον που αγοράζει κάρτα γραφικών κάθε 4 χρόνια ναί, είναι πολλά χρήματα.

Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ περιορισμός. Αγοράζεις και αν έρθει ήρθε.

Σου είναι τόσο δύσκολο. Δε πειράζει :)

μαλακία απο πάνω

λέω και εγώ!

δεν έχει το VAT γιατί γκουχ γκουχ αγοράζω για επιχείρηση συνήθως αλλά άλλοι νομίζουν τα δικά τους!

οπότε ναί,

τα 50++ ευρώ είναι σημαντικά για κάποιους mrgreen.png

Δημοσ.

http://www.amazon.co.uk/Sapphire-21197-00-40G-Graphics-GDDR5-Converter/dp/B006TX48XC/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1340825421&sr=8-1

423ε τελικη με Super Saver που θα την εχεις σε 5 εργασιμες σπιτι το πολυ. Οποτε ειναι ακριβως 48ε διαφορα.

Απο εκει και περα δεν νομιζω πως οσοι αγοραζουν καρτες 1 φορα στα 4 χρονια σκανε 400ε.....Τετοιες καρτες απευθυνονται σε ατομα που αλλαζουν τουλαχιστον μια φορα στα 2 χρονια καρτα.

Δημοσ.

http://www.amazon.co...40825421&sr=8-1

423ε τελικη με Super Saver που θα την εχεις σε 5 εργασιμες σπιτι το πολυ. Οποτε ειναι ακριβως 48ε διαφορα.

Απο εκει και περα δεν νομιζω πως οσοι αγοραζουν καρτες 1 φορα στα 4 χρονια σκανε 400ε.....Τετοιες καρτες απευθυνονται σε ατομα που αλλαζουν τουλαχιστον μια φορα στα 2 χρονια καρτα.

όπως τα λες,

νομίζεις ;)

Δημοσ.

Όταν έκανα την παραγγελια (μια 7970) 29/5 μου έστειλαν email που έλεγε ότι θα παραλάβω σε 4-6 εργάσιμες και από τότε πέρασαν 21 εργάσιμες και ακόμα τίποτα. :confused:

Αυτό λέγεται στην καλύτερη αναξιοπιστία! :mad:

Τεσπα βαρέθηκα να περιμένω και σήμερα παρήγγειλα από αλλού... Τέλος οι πειραματισμοί!! (και τα σπασμένα νεύρα)

Hael καθε ποσο καιρο αλλαζεις καρτα ?

Δημοσ.

Μην ξεχνάτε ότι αυτές οι κάρτες δεν απευθύνονται μόνο σε gamers πλέον αλλά και σε όποιον θέλει γερούς επεξεργαστές για υπολογισμούς (distribution κτλ)..

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Hael καθε ποσο καιρο αλλαζεις καρτα ?

Εξαρτάται από το ποιά κάρτα έχω κάθε φορά. Πχ αν έχω μια mainstream θα την κρατήσω max 2 χρόνια περίπου.

Την συγκεκριμένη που έχω παραγγείλει (HD 7970) σκοπεύω να την κρατήσω περίπου 4 χρόνια. :-)

Δημοσ.

Γενικα ομως δεν αλλαζεις καθε 4 χρονια και το ιδιο ισχυει με οσους ασχολουνται με το αθλημα, αυτο προσπαθω να πω στον teodor.

Οσο για 4 χρονια με την 7970 ειναι αναλογα τι θελεις, απλα αν μεχρι στιγμης αλλαζες περιπου στα 2 χρονια πολυ πιθανο να την αλλαξεις και αυτη στα 2 χρονια, ειναι και θεμα συνηθειας :)

Δημοσ.

Γενικα ομως δεν αλλαζεις καθε 4 χρονια και το ιδιο ισχυει με οσους ασχολουνται με το αθλημα, αυτο προσπαθω να πω στον teodor.

Οσο για 4 χρονια με την 7970 ειναι αναλογα τι θελεις, απλα αν μεχρι στιγμης αλλαζες περιπου στα 2 χρονια πολυ πιθανο να την αλλαξεις και αυτη στα 2 χρονια, ειναι και θεμα συνηθειας :)

Γιατί κρίνεις με βάση το τί κάνεις εσύ?

Εγώ δε σου λέω τι κάνουν όλοι, αλλά τί ΜΠΟΡΕΙ να κάνουν κάποιοι!

Εγώ είχα

2x 4850 σε CF για ένα χρόνο περίπου

μετά τις πούλησα και έμεινα με μία παλιά 8600gts

και πέρυσι πήρα 6950 ξεκλειδωμένη σε 6970

Δημοσ.

Εγω κρινω με το τι κανουν οσοι σκανε 400ε σε καρτες που ειναι προφανως ατομα που ασχολουνται πολυ ειτε με παιχνιδια ειτε με αλλα προγραματα που απαιτουν δυναμη (ειτε απλα τα εχουν και θελουν απλα να παιρνουν οτι καλυτερο υπαρχει). Προσωπικα δεν εχω συναντησει ποτε ατομο που να μπορει να δωσει 375ε αλλα οχι 425ε προκειμενου να γλυτωσει κανα μηνα αναμονης.

Δημοσ.

Εγώ αυτό που ήθελα και θέλω να τονίσω είναι προσοχή μην την πατήσουν κάποιοι και αγοράσουν κάνοντας κατάθεση. Αν κάποιοι νιώθουν ότι δεν έχουν πρόβλημα να αγοράσουν από ένα μαγαζί για το οποίο έχουν γραφτεί αυτά που έχουν γραφτεί από υποστηρικτές και μη υποστηρικτές και δεν έχουν πρόβλημα να περιμένουν πιθανά μεγάλο χρονικό διάστημα προκειμένου να γλυτώσουν ένα σεβαστό ποσό πολύ καλά θα κάνουν να παραγγείλουν. Αν θέλησουν να πάρουν το (όποιο) ρίσκο ας το κάνουν παραγγέλνοντας με αντικαταβολή και έλεγχο του δέματος ή με πληρωμή με πιστωτική για να υπάρχει ασφάλεια.

Οχι κατάθεση. Και επιμένω γιατί ΑΝ η όλη ιστορία είναι κομπίνα αυτοί είναι που θα χάσουν τα λεφτά τους. Μακάρι να είναι όλα εντάξει, το μαγαζί να έχει μεγάλους χρόνους παράδοσης λόγω του τρόπου με τον οποίο δουλεύει και έτσι να γλυτώνουν χρήματα οι υπομονετικοί που παραγγέλνουν γνωρίζοντας ότι μπορεί να αργήσουν να παραλάβουν.

Αυτά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...