Προς το περιεχόμενο

Amd 7970 375,20 euro!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το να μην ξερεις ποτε θα παραλαβεις, το να σε πηγαινουν απο μερα σε μερα, το να περναει ενας μηνας (αν οχι παραπανω) κτλ κτλ κτλ δεν ειναι αρκετα για να σου βγαλουν την πιστη δλδ ? Μαλλον το αντιλαμβανομαστε διαφορετικα το θεμα.

Μα δε μιλάω για περίπτωση που έχεις ανάγκη το εξάρτημα.

Το έχω γράψει πολλές φορές.

ΑΝ ΔΕΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ (!!!) και μετά μου πέταξες τη μείωση τιμής....

Προφανώς και αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά το θέμα!

Εσύ το έχεις κάνει επάγγελμα το θάψιμο του καταστήματος και τη δαιμονοποίηση μίας παραγγελίας απο αυτό!

Άλλο το να γράψεις την άποψή σου και άλλο να γενικεύεις για όλους το ενδεχόμενο καθυστέρησης με τις συνέπειες που μπορεί να έχει!

Το έχουμε γράψει πολλές φορές...

Αν έρθει ήρθε!

Όποιος βιάζεται πάει αλλού.

Η ζωή είναι πολύ ωραία για να ασχολείστε με τέτοια θέματα ;)

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ανέφερε κανείς ότι η κάρτα ρου τίτλου δεν υφίσταται σαν προϊόν; ποια υλοποίηση είναι; ποιο το διεθνές product code? Συμφωνώ ότι δεν χάνει κανείς τίποτα να δοκιμάσει,αλλά αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα.

Δημοσ.

@ Vasilis 07

Εκει ειναι αλλο θεμα, πηρες εκθεσιακο χωρις να το γνωριζεις και μετα δεν μπορουσαν να σου βρουν καινουργιο. Καλως η κακως αυτα συμβαινουν σε παρα πολλες αλυσιδες, οπως ειπα ομως αυτο ειναι εντελως διαφορετικο.

Δεν κατάλαβα, παρατηρώ μια ελαστικότητα όσον αφορά την κριτική των άλλων καταστημάτων σε σχέση με το Mr Smith που το έχεις κατακεραυνώσει ?

Την ΤV την πούλησαν για καινούργια. Εγώ μπήκα στο service menu και είδα ότι είχε δουλευτεί για 3500 ώρες (μοντέλο φρέσκο 3μηνίας). Οποιοσδήποτε άλλος δεν είχε γνώσεις να μπεί στο μενού θα την κράταγε για καινούργια.

Δημοσ.

@ teodor_ch

Οταν καποιος Δεν βιαζεται και εχει την ανεση να περιμενει εναν μηνα και παραπανω τοτε δεν βλεπω τον λογο να παραγγειλει ενα προιον. Μπορει καλιστα να κοιταξει τιμες για το εν λογο προιον μετα απο ενα μηνα αφου Δεν βιαζεται και δεν το εχει αναγκη. Προσωπικα ποτε δεν εχω αγορασει κατι που να Μην το βιαζομαι, οταν Δεν βιαζομαι κατι Δεν υπαρχει καν λογος να το αγορασω εκεινη την στιγμη.

@ Vasilis 07

Δεν υπαρχει Ελαστικοτητα, ειναι κατακριτεο αλλα την ιδια στιγμη ειναι Εντελως διαφορετικο θεμα το ενα με το αλλο. Το οτι ελαβες προιον βυτρινας εχει να κανει με τους πωλητες και τον Διευθυντη του συγκεκριμενου υποκ/τος και οχι της εταιρειας (προ δεκαετιας σχεδον δουλευα σε μεγαλη αλυσιδα και τα εβλεπα εκ των εσωθεν αυτα).

Οσο για το αλλο κομματι με την ιδια λογικη ομως υπαρχουν και 3-4 ατομα εδω μεσα που απο την πρωτη κιολας στιγμη το εχουν βγαλει Λαδι....Ακομα και οταν οι περισσοτεροι πελατες παραπονιουνται (ακομα και στο FB ασχετα αν τα περισσοτερα εξαφανιζονται).

Δημοσ.

@ teodor_ch

Οταν καποιος Δεν βιαζεται και εχει την ανεση να περιμενει εναν μηνα και παραπανω τοτε δεν βλεπω τον λογο να παραγγειλει ενα προιον. Μπορει καλιστα να κοιταξει τιμες για το εν λογο προιον μετα απο ενα μηνα αφου Δεν βιαζεται και δεν το εχει αναγκη. Προσωπικα ποτε δεν εχω αγορασει κατι που να Μην το βιαζομαι, οταν Δεν βιαζομαι κατι Δεν υπαρχει καν λογος να το αγορασω εκεινη την στιγμη.

@ Vasilis 07

Δεν υπαρχει Ελαστικοτητα, ειναι κατακριτεο αλλα την ιδια στιγμη ειναι Εντελως διαφορετικο θεμα το ενα με το αλλο. Το οτι ελαβες προιον βυτρινας εχει να κανει με τους πωλητες και τον Διευθυντη του συγκεκριμενου υποκ/τος και οχι της εταιρειας (προ δεκαετιας σχεδον δουλευα σε μεγαλη αλυσιδα και τα εβλεπα εκ των εσωθεν αυτα).

Οσο για το αλλο κομματι με την ιδια λογικη ομως υπαρχουν και 3-4 ατομα εδω μεσα που απο την πρωτη κιολας στιγμη το εχουν βγαλει Λαδι....Ακομα και οταν οι περισσοτεροι πελατες παραπονιουνται (ακομα και στο FB ασχετα αν τα περισσοτερα εξαφανιζονται).

Ρε φιλε καταλαβαινεις τι λεμε ή οχι? Εγω για παραδειγμα θελω μια καρτα γραφικων τωρα,ομως δεν την χρειαζομαι για την δουλεια μου για παραδειγμα ωστε να την θελω και αυριο κιολας.Παιζω παιχνιδια σε full hd με ολα στο τερμα αλλα τωρα εχω σταματησει λογω οτι χαλασε η καρτα γραφικων μου.Ομως δεν τρελαινομαι να εχω και αυριο αλλη καρτα για να παιξω games,λιγο τα μπανακια,λιγο η δουλεια,λιγο η βολτες,καλοκαιρι ειναι..Η τιμη της 7970 ειναι παρα πολυ καλη..Κανω μια παραγγελια τωρα και αν ερθει σε 6-10 εργασιμες που λενε καλως,αν δεν ερθει και παλι καλως,δεν θα κατσω να σκασω επειδη δεν ηρθε.. Αν θα ηθελα να παρω μια καρτα θα πηγαινα στο πλαισιο η σε καποιο φυσικο καταστημα,θα εσκαγα 450-500 ευρω και θα την επαιρνα στο χερι..ομως sorry αλλα προτειμω να περιμενω ενα μηνα που λεει ο λογος και να γλειτωσω ~150 ευρω παρα φιλε να σκασω +150 απλα για να εχω οπως λεει και η φραση ''αντρα θελω τωρα τον θελω''

αν εσυ τα χρηματα τα εχεις και τα δινεις ετσι ευκολα λογω ανυπομονυσιας που εχεις τι να σου πω.Μεγια σου και καλα κανεις,να τα παιρνεις αμεσως και με παραπανω κοστος..Αλλα εγω προσωπικα,αν ειναι να γλειτωσω καποια ευρω θα περιμενω,ειδικα στις σημερινες εποχες που ζουμε.Και τελος να πω και κατι αλλο,το ολο θεμα που λες και γινεται περι αναμονης γινεται για τον λογο που το καταστημα ειναι αυτο που ειναι,αν για παραδειγμα παραγγελνες απο το amazon και σου ελεγε οτι θα το παρεις σε 25 μερες επειδη δεν υπηρχε stock θα περιμενες 25 μερες να το παρεις και δεν θα ελεγες τιποτα,απλα λογω οτι ειναι το amazon.Οπως ειναι για παραδειγμα το Πλαισιο,που λεει ο πατερας ο ανυποψιαστος,παμε στο πλαισιο να το φτιαξουμε,που ειναι το υπερκαταστημα στην Ελλαδα,και οταν παει σου πινουν το αιμα..

Δημοσ.

Γιατι δεν απαιτησες τα χρηματα σου πισω; Ηταν τοσο καλη η τιμη τους;

Λάθος αλλά δεν το έκανα. Αλλά το κατάστημα τιμωρήθηκε από μέρους μου αλλιώς. Από τότε δεν ξαναπάτησα εκεί.Κατά καιρούς στέλνουν και καλά προσκλήσεις για stockday και δωροεπιταγές 80-100 ευρώ αλλά ευχαριστώ δεν θα πάρω.

Δημοσ.

Ρε φιλε καταλαβαινεις τι λεμε ή οχι? Εγω για παραδειγμα θελω μια καρτα γραφικων τωρα,ομως δεν την χρειαζομαι για την δουλεια μου για παραδειγμα ωστε να την θελω και αυριο κιολας.Παιζω παιχνιδια σε full hd με ολα στο τερμα αλλα τωρα εχω σταματησει λογω οτι χαλασε η καρτα γραφικων μου.Ομως δεν τρελαινομαι να εχω και αυριο αλλη καρτα για να παιξω games,λιγο τα μπανακια,λιγο η δουλεια,λιγο η βολτες,καλοκαιρι ειναι..Η τιμη της 7970 ειναι παρα πολυ καλη..Κανω μια παραγγελια τωρα και αν ερθει σε 6-10 εργασιμες που λενε καλως,αν δεν ερθει και παλι καλως,δεν θα κατσω να σκασω επειδη δεν ηρθε.. Αν θα ηθελα να παρω μια καρτα θα πηγαινα στο πλαισιο η σε καποιο φυσικο καταστημα,θα εσκαγα 450-500 ευρω και θα την επαιρνα στο χερι..ομως sorry αλλα προτειμω να περιμενω ενα μηνα που λεει ο λογος και να γλειτωσω ~150 ευρω παρα φιλε να σκασω +150 απλα για να εχω οπως λεει και η φραση ''αντρα θελω τωρα τον θελω''

αν εσυ τα χρηματα τα εχεις και τα δινεις ετσι ευκολα λογω ανυπομονυσιας που εχεις τι να σου πω.Μεγια σου και καλα κανεις,να τα παιρνεις αμεσως και με παραπανω κοστος..Αλλα εγω προσωπικα,αν ειναι να γλειτωσω καποια ευρω θα περιμενω,ειδικα στις σημερινες εποχες που ζουμε.Και τελος να πω και κατι αλλο,το ολο θεμα που λες και γινεται περι αναμονης γινεται για τον λογο που το καταστημα ειναι αυτο που ειναι,αν για παραδειγμα παραγγελνες απο το amazon και σου ελεγε οτι θα το παρεις σε 25 μερες επειδη δεν υπηρχε stock θα περιμενες 25 μερες να το παρεις και δεν θα ελεγες τιποτα,απλα λογω οτι ειναι το amazon.Οπως ειναι για παραδειγμα το Πλαισιο,που λεει ο πατερας ο ανυποψιαστος,παμε στο πλαισιο να το φτιαξουμε,που ειναι το υπερκαταστημα στην Ελλαδα,και οταν παει σου πινουν το αιμα..

Καταρχην μαθε να μιλας σωστα, ειδικα οταν εισαι μελος με 2 ποστ και ολως τυχαιος μπηκες τωρα να υπερασπιστεις το Mr.Smith. Δεν θα μεινω σε αυτο παραπανω γιατι ο κοσμος μυαλο εχει και σκεφτεται.

Οσο για ολα τα αλλα που ειπες μαλλον εσυ δεν καταλαβαινεις οτι κανεις δεν μιλαει για 6-10 μερες. Παρα πολλοι εδω μεσα περιμενουν Πανω απο μηνα για να παραλαβουν ενα προιον με καθυστερησεις απο μερα σε μερα.

Τωρα στο θεμα τιμης, γιατι να μην παρεις απο το ΑΜΑΖΟΝ πχ και ας σου βγει ενα 50αρι παραπανω ? Δεν αξιζει που θα το εχεις μεσα σε 5 εργασιμες ?

Οσο για το AMAZON παλι κανεις ενα λαθακι καθως μιλαμε για ενα τεραστιο online καταστημα που προσφερει (ειτε αυτο ειτε μεσα απο τριτους) χιλιαδες προιοντα ακομα και με παραδοση επομενης μερας. Με λιγα λογια εκει Ναι ο κοσμος περιμενει Οταν τυχαινει και 1 προιον δεν το εχουν ετοιμοπαραδοτο.

• Moderators
Δημοσ.

...

Οσο για το AMAZON παλι κανεις ενα λαθακι ... περιμενει Οταν τυχαινει και 1 προιον δεν το εχουν ετοιμοπαραδοτο.

Σωστα και να προσθεσω οτι σε αυτη την περιπτωση περιμενει κανεις ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ - εν γνωση του, δεν του τα γυριζουν μετα. Δεν του λενε ετοιμοπαραδοτο και μετα ααα, ξερετε θα μας το αργησει ο προμηθευτης και αλλα "ωραια" που βλεπουμε συχνα στην Ελληνικη αγορα.

Δημοσ.

Ωραίος είσαι ρε Salvation81. Στο Mr. Smith φταίει το κατάστημα ο Mr. Smith δηλ.

Στην Ηλεκτρονική Αθηνών ότι μου πούλησαν μεταχειρισμένο προϊον για καινούργιο δεν φταίει η Ηλεκτρονική Αθηνών αλλά ο "Μπάμπης" ο διευθυντής και ο "Λάκης" ο πωλητής ?

Τα ίδια Σ@@@α είναι όλα τα μαγαζιά στην Ελλάδα. Γι αυτό κολλήματα με brand name δεν έχω.Θα ψωνίσω απο εκεί που είναι φτηνότερα και ας περιμένω και 1 μήνα που λέει ο λόγος.

Δημοσ.

Όταν έκανα την παραγγελια (μια 7970) 29/5 μου έστειλαν email που έλεγε ότι θα παραλάβω σε 4-6 εργάσιμες και από τότε πέρασαν 21 εργάσιμες και ακόμα τίποτα. :confused:

Αυτό λέγεται στην καλύτερη αναξιοπιστία! :mad:

Τεσπα βαρέθηκα να περιμένω και σήμερα παρήγγειλα από αλλού... Τέλος οι πειραματισμοί!! (και τα σπασμένα νεύρα)

Δημοσ.

Αυτο ειπα και εγω παιδια,δεν υπερασπιστηκα κανενα mrsmith καταστημα.Απλα προσπαθω να πω οπως ειπε και αλλο παιδι οτι αν κατι δεν το θελεις αμεσα,και ΔΕΝ εχεις προβλημα να περιμενεις θα μπορουσες να αγορασεις απο εκει.Εγω τουλαχιστον αυτο θα εκανα αν θα γλειτωνα 150 ευρω σε ενα προιον.Οσο για το amazon δεν το ειπα με κακια θεληση,για μενα το amazon ειναι το καλυτερο e-shop παγκοσμιως και κανω πολλες αγορες απο εκει,απλα ηθελα να αναφερω απλα το Amazon σαν ονομα.Αλλο 50 ευρω,αλλο 150 ομως,υπαρχει διαφορα.Ειναι σαν να μου λες να παρω κατι απο το φτηνοτερο στο σκρουτζ το οποιο κανει 100 ευρω και να το εχει διαθεσιμο σε μια βδομαδα και το ιδιο στο amazon στα 130 αμεσα διαθεσιμο,εκει παω amazon αν το χρειαζομαι αμεσα,αν μπορω να περιμενω μια βδομαδα ομως θα το παρω απο εδω και θα γλειτωσω το 30αρι.σας λεω ειναι οπως το βλεπει κανεις.Ειναι οπως οι καρτες γραφικων,αλλοι κοιτουν το vfm σε amd μερια και αλλοι προτειμουν nvidia ακομα και αν πληρωσουν κατι παραπανω με τις ιδιες επιδοσεις ισως και ελαχιστες της ταξης του 2-3%

Δημοσ.

Ωραίος είσαι ρε Salvation81. Στο Mr. Smith φταίει το κατάστημα ο Mr. Smith δηλ.

Στην Ηλεκτρονική Αθηνών ότι μου πούλησαν μεταχειρισμένο προϊον για καινούργιο δεν φταίει η Ηλεκτρονική Αθηνών αλλά ο "Μπάμπης" ο διευθυντής και ο "Λάκης" ο πωλητής ?

Τα ίδια Σ@@@α είναι όλα τα μαγαζιά στην Ελλάδα. Γι αυτό κολλήματα με brand name δεν έχω.Θα ψωνίσω απο εκεί που είναι φτηνότερα και ας περιμένω και 1 μήνα που λέει ο λόγος.

Παλι σε βρισκω λαθος. Σε καθε Υποκ/μα αλυσιδας δουλευουν τουλαχιστον 5 ατομα συν τον Διευθυντη.....Πολλαπλασιασε το επι 10,20,30,50 (αριθμος Υποκ/ων μιας αλυσιδας στην Ελλαδα) και θα δεις οτι υπαρχει χαωδης διαφορα οταν μιλαμε για τα 2-3-5 ατομα που δουλευουν στον διαμερισμα του Mr.Smith (και 5 χλωμο το κοβω να ειναι αλλα οκ).

Εγω πχ οταν διευθυνα το καταστημα Α και ερχοταν καποιος δεν εδινα ποτε εκθεσιακο προιον. Σε καταστημα της ιδιας αλυσιδας ομως (Β) δεν ειχαν προβλημα να το κανουν. Δλδ εκει φταιω μηπως εγω ? Εφταιγαν τα κεντρικα ? Φυσικα και οχι, ο καθενας ειναι υπευθυνος των πραξεων του και φυσικα κανεις στα κεντρικα δεν μπορει να γνωριζει τι συμφωνια εκανε ο Διευθυντης με τον αγοραστη (πχ μειωση τιμης) ωστε να του πει κατι (και φυσικα κανεις δεν ξερει στα σιγουρα αν το κομματι ηταν εκθεσιακο η κατω στην αποθηκη πχ).

Δεν λεω πως εχεις αδικο Απλα μην μπερδευεις ανομοια πραγματα.

Δημοσ.

Παλι σε βρισκω λαθος. Σε καθε Υποκ/μα αλυσιδας δουλευουν τουλαχιστον 5 ατομα συν τον Διευθυντη.....Πολλαπλασιασε το επι 10,20,30,50 (αριθμος Υποκ/ων μιας αλυσιδας στην Ελλαδα) και θα δεις οτι υπαρχει χαωδης διαφορα οταν μιλαμε για τα 2-3-5 ατομα που δουλευουν στον διαμερισμα του Mr.Smith (και 5 χλωμο το κοβω να ειναι αλλα οκ).

Εγω πχ οταν διευθυνα το καταστημα Α και ερχοταν καποιος δεν εδινα ποτε εκθεσιακο προιον. Σε καταστημα της ιδιας αλυσιδας ομως (Β) δεν ειχαν προβλημα να το κανουν. Δλδ εκει φταιω μηπως εγω ? Εφταιγαν τα κεντρικα ? Φυσικα και οχι, ο καθενας ειναι υπευθυνος των πραξεων του και φυσικα κανεις στα κεντρικα δεν μπορει να γνωριζει τι συμφωνια εκανε ο Διευθυντης με τον αγοραστη (πχ μειωση τιμης) ωστε να του πει κατι (και φυσικα κανεις δεν ξερει στα σιγουρα αν το κομματι ηταν εκθεσιακο η κατω στην αποθηκη πχ).

Δεν λεω πως εχεις αδικο Απλα μην μπερδευεις ανομοια πραγματα.

Επειδή έγινε χοντρή ιστορία τότε να σε ενημερώσω ότι μετά το σκηνικό το υποκατάστημα γνωστοποίησε το πρόβλημα στα κεντρικά. Από τα κεντρικά μάλιστα μου έστειλαν άλλο κομμάτι (υποτίθεται καινούργιο) το οποίο μάντεψε ... ήταν και αυτό εκθεσιακό (καλά η 2η LCD και γνώσεις να μην είχες να μπεις στο μενού φαινόταν από τις σκόνες που είχε και από το γεγονός ότι όλα ήταν ανοιχτά και τα αυτοκόλλητα-λογότυπα είχαν ξεκολλήσει και κρέμονταν). Μετά και από αυτό που συμπλήρωσα εξακολουθείς να θεωρείς πώς ήταν θέμα μερικών ατόμων ή νοοτροπία ολόκληρης αλυσίδας ?

Επίσης όταν πάω σε κάποιο κατάστημα απαιτώ επαγγελματική συμπεριφορά.Όπως εγώ δίνω τα χρηματά μου (τα οποία δεν είναι πλαστά) έτσι και απαιτώ από το κατάστημα να μου δώσει ένα προϊόν σωστό. Δεν το ήξερα πρωτού πάω κάπου να ψωνίσω να ζητάω πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων,ούτε ήξερα πώς πρέπει να πάω πρώτα σε χαρτορίχτρα για να μου πεί αν το Α' υποκατάστημα της αλυσίδας είναι καλό το Β σκάρτο και το Γ επίσης.

Δημοσ.

Και ξαναλεω πως δεν κανεις λαθος απλα μην περιμενεις τα κεντρικα μιας εταιρειας να μπορουν να επιβλεπουν τι κανει ο καθενας σε ολα τους τα καταστηματα. Εδω δεν βλεπεις τι γινεται με τα Multirama που βαζουν προσφορες και ολα σχεδον φευγουν σε ατομα που δουλευουν εκει ?

Οσο για το δευτερο που ειπες, οτι δλδ σου ξαναστειλαν εκθεσιακη μαλλον πατατα καποιου Υποκ/τος ηταν που τους ζητηθηκε απο τα κεντρικα, δεν τους ειπαν οτι ειναι εκθεσιακη προκειμενου να την ξεφορτωθουν απο το καταστημα και ετσι σου την εστειλαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...