teodor_ch Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 αντικαταβολή παιδιά είναι η λύση γιατί κολλάτε? και αν έρθει ήρθε!!! αν κάποιος βιάζεται ας πάει σε ένα φυσικό κατάστημα να την αγοράσει κατευθείαν
Salvation81 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Ετοιμάστηκα να ρωτήσω ποιά είναι η κυρία Μαίρη αλλά μου δόθηκε στon γουγλη η απάντηση. Για όποιον έχει την ίδια απορία με εμένα: https://www.google.c...w=1920&bih=1082 Αν κατάλαβα καλά οι πρώτοι που παραλάβανε και έμειναν ευχαριστημένοι χρησιμοποιούνται σαν δόλωμα δια της καλής μαρτυρίας για μελλοντικούς πελάτες; Με λιγα λογια ναι, αν και με αντικαταβολη οντως δεν χανεις κατι στο τελος τα νευρα σου θα γινουν κροσια οπως και αρκετων εδω μεσα.
Hael Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Έχω παραγγείλει μια 7970 από 29/5 και ακόμα περιμένω. ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑ ΑΠΟ MRSMITH...!!!!!!!
SV1EOD Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Με λιγα λογια ναι, αν και με αντικαταβολη οντως δεν χανεις κατι στο τελος τα νευρα σου θα γινουν κροσια οπως και αρκετων εδω μεσα. Από την αρχή ψιλοβρώμαγε το πράγμα αλλά δεν ήταν εύκολο να το γράψεις. Ήταν και οι ενθουσιασμένοι των πρώτων αγορών που κερδίσανε βαρβάτες εκπτώσεις και το εκθειάζανε. Αυτοί καλά έκαναν και ωφελήθηκαν βέβαια.
Vaggos02 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Εγώ πάντως 2 παραγγελίες που έκανα μια χαρά μου ήρθανε. Πιστεύω πάντως πως ήταν πολύ καλό για να κρατήσει πάνω από μήνα. Δε με χάλασε πάντως ο 3570k @ 175€...
SV1EOD Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Από την αρχή ψιλοβρώμαγε το πράγμα αλλά δεν ήταν εύκολο να το γράψεις. Ήταν και οι ενθουσιασμένοι των πρώτων αγορών που κερδίσανε βαρβάτες εκπτώσεις και το εκθειάζανε. Αυτοί καλά έκαναν και ωφελήθηκαν βέβαια. Εγώ πάντως 2 παραγγελίες που έκανα μια χαρά μου ήρθανε. Πιστεύω πάντως πως ήταν πολύ καλό για να κρατήσει πάνω από μήνα. Δε με χάλασε πάντως ο 3570k @ 175€... Αφού εσύ πρόλαβες πολύ καλά έκανες. Το ζητούμενο όμως αυτή την στιγμή είναι τι γίνεται ΜΕΤΑ από όσους πρόλαβαν στην αρχή.
teodor_ch Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Αφού εσύ πρόλαβες πολύ καλά έκανες. Το ζητούμενο όμως αυτή την στιγμή είναι τι γίνεται ΜΕΤΑ από όσους πρόλαβαν στην αρχή. Επίσημο service κατασκευαστή. Μήν κάνετε τη ζωή σας δύσκολη. Αν έρθει ήρθε
c0prse_grinder Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Επίσημο service κατασκευαστή. Μήν κάνετε τη ζωή σας δύσκολη. Αν έρθει ήρθε νομιζω το παιδι εννοει τι γινεται μετα απτους 1ους που παρελαβαν (μαζι τους και γω) με την εννοια της ορθης διεκπεραίωσης των νεων παραγγελιων (πχ το site ελεγε στις 26 θα ανοιξει και παλι για παραγγελιες, και στις 26 ειπε 28....συν τις ολες καθυστερησεις στις παραδοσεις..). Το οτι τα προιοντα εχουν εγγυηση κατασκευαστη εννοειται ναι..παντως παρ'ολη την θετικοτατη εμπειρια μου με το mr.smith, συνιστω οντως μονο αντικαταβολη οτι παρετε.
teodor_ch Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 παντως παρ'ολη την θετικοτατη εμπειρια μου με το mr.smith, συνιστω οντως μονο αντικαταβολη οτι παρετε. το ίδιο και εγώ Σχετικά με το άλλο, ρίξτε τη παραγγελία και βλέπετε τί θα γίνει. Δε χρειάζεται τίποτα άλλο! Άντε κανένα email/τηλέφωνο μετά απο 10-15 μέρες αν δεν υπάρχει ενημέρωση. Χαλαρά
Salvation81 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Τι να σας πω παιδες, εμενα του τυπου ριξτε παραγγελια και αν ηρθε ηρθε, αν σε 15 μερες δεν ερθει (μισος μηνας ????) παρτε και κανα τηλεφωνο, ριξτε τα ζαρια και δειτε τι θα γινει, διαβαστε την κρυσταλλινη μπαλα, συμβουλευτειτε τα αστρα κτλ κτλ κτλ μου ακουγονται αστεια. Δεν μιλαμε για "καταστημα" (και καλα) εκτος Ελλαδας για να δικαιολογειται και ακομα και σε αυτα δεν βλεπεις 1 μηνα παραδοσεις.
teodor_ch Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Τι να σας πω παιδες, εμενα του τυπου ριξτε παραγγελια και αν ηρθε ηρθε, αν σε 15 μερες δεν ερθει (μισος μηνας ????) παρτε και κανα τηλεφωνο, ριξτε τα ζαρια και δειτε τι θα γινει, διαβαστε την κρυσταλλινη μπαλα, συμβουλευτειτε τα αστρα κτλ κτλ κτλ μου ακουγονται αστεια. Δεν μιλαμε για "καταστημα" (και καλα) εκτος Ελλαδας για να δικαιολογειται και ακομα και σε αυτα δεν βλεπεις 1 μηνα παραδοσεις. για πές μας τί προτείνεις δηλαδή σε κάποιον που δε βιάζεται... την τιμή την είδες?
Salvation81 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δεν υπαρχει ΔΕΝ βιαζομαι στον χωρο της τεχνολογιας. Οι τιμες καθε μερα αλλαζουν, σε 1 μηνα μπορει να εχουν την ιδια η και καλυτερη τιμη αλλα καταστηματα οποτε γιατι καποιος να παρει απο εκει και να του βγει η παναγια κυριολεκτικα ?
teodor_ch Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δεν υπαρχει ΔΕΝ βιαζομαι στον χωρο της τεχνολογιας. Οι τιμες καθε μερα αλλαζουν, σε 1 μηνα μπορει να εχουν την ιδια η και καλυτερη τιμη αλλα καταστηματα οποτε γιατι καποιος να παρει απο εκει και να του βγει η παναγια κυριολεκτικα ? είσαι τόσο αγχωτικός καθημερινά? η διαφορά τιμής είναι μεγάλη κάνεις την αγορά και βλέπεις τί γίνεται όταν σου έρθει το δέμα αν ακόμα είναι η καλύτερη τιμή το δέχεσαι, αλλιώς όχι αν βιάζεσαι το αγοράζεις απο αλλού έλεος δηλαδή! πώς μπορεί μία αγορά που δε σε δεσμεύει ΚΑΘΟΛΟΥ να σου βγάλει την παναγία ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ????????
Vasilis 07 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δεν υπαρχει ΔΕΝ βιαζομαι στον χωρο της τεχνολογιας. Οι τιμες καθε μερα αλλαζουν, σε 1 μηνα μπορει να εχουν την ιδια η και καλυτερη τιμη αλλα καταστηματα οποτε γιατι καποιος να παρει απο εκει και να του βγει η παναγια κυριολεκτικα ? Να ενημερώσω απλά ότι και μεγάλες αλυσίδες δεν πάνε πίσω. Έκανα το λάθος να πάρω 40αρα LCD (αξίας 1600 ευρω) πρίν από μερικά χρόνια από Ηλεκτρονική Αθηνών. Η συσκευή ήταν εκθεσιακή και φυσικά απαίτησα αντικατάσταση με καινούργια. Σε πληροφορώ πώς η ιστορία ξεκίνησε αρχές Αυγούστου και τελικά μου βρήκαν συσκευή τέλη Νοεμβρίου!!! Τώρα για το συγκεκριμένο κατάστημα, αν έβρισκα κάτι σε καλη τιμή θα το παράγγελνα (με αντικαταβολή) και όποτε ερχόταν. Αν μέσα σε αυτό το διάστημα άλλαζα γνώμη για χ-ψ λόγους θα ακύρωνα την παραγγελία.Απλά τα πράγματα. Αυτός που θέλει να είναι στην αιχμή της τεχνολογίας και θέλει κάτι τώρα απλά το πληρώνει ακριβά.
Salvation81 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 είσαι τόσο αγχωτικός καθημερινά? η διαφορά τιμής είναι μεγάλη κάνεις την αγορά και βλέπεις τί γίνεται όταν σου έρθει το δέμα αν ακόμα είναι η καλύτερη τιμή το δέχεσαι, αλλιώς όχι αν βιάζεσαι το αγοράζεις απο αλλού έλεος δηλαδή! πώς μπορεί μία αγορά που δε σε δεσμεύει ΚΑΘΟΛΟΥ να σου βγάλει την παναγία ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ???????? Το να μην ξερεις ποτε θα παραλαβεις, το να σε πηγαινουν απο μερα σε μερα, το να περναει ενας μηνας (αν οχι παραπανω) κτλ κτλ κτλ δεν ειναι αρκετα για να σου βγαλουν την πιστη δλδ ? Μαλλον το αντιλαμβανομαστε διαφορετικα το θεμα. @ Vasilis 07 Εκει ειναι αλλο θεμα, πηρες εκθεσιακο χωρις να το γνωριζεις και μετα δεν μπορουσαν να σου βρουν καινουργιο. Καλως η κακως αυτα συμβαινουν σε παρα πολλες αλυσιδες, οπως ειπα ομως αυτο ειναι εντελως διαφορετικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα