Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εδώ και λίγες ημέρες την LG IPS225V 22". Ποια είναι η προτεινόμενη ανάλυση για games και απλό σερφάρισμα στο internet; Στα 1920*1080 τα γράμματα είναι πολυ μικρά και κουράζει αρκετά. Μου φαίνεται πολύ περιέργη η μετάβαση από την τετράγωνη 19" αρα samsung. Ειδικά στο football manager μου βγαίνουν τα μάτια...

Δημοσ.

Το κακό είναι ότι σε μικρότερη ανάλυση δύσκολα θα βρεις κάτι να σου κάτσει καλά στο μάτι...Ασε που στη μεγάλη

τη δική μου είναι τα πάντα σαν κατεστραμμένα / ξεπλυμμένα...

Επίσης έχεις έξτρα πρόβλημα γιατί πας από 4:3 σε 16:9 που είναι μεγάλη αλλαγή. Για το σερφάρισμα μεγέθυνε

το περιεχόμενο, για τα παιχνίδια δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο από τις πολλές δοκιμές...

Δημοσ.

Εχω εδώ και λίγες ημέρες την LG IPS225V 22". Ποια είναι η προτεινόμενη ανάλυση για games και απλό σερφάρισμα στο internet; Στα 1920*1080 τα γράμματα είναι πολυ μικρά και κουράζει αρκετά. Μου φαίνεται πολύ περιέργη η μετάβαση από την τετράγωνη 19" αρα samsung. Ειδικά στο football manager μου βγαίνουν τα μάτια...

Θα συνηθήσεις give it time...

Καλώς η κακώς στις lcd βέλτιστη ανάλυση είναι η εγγενής αναλυση που υποστηρίζει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...