Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σε ολους ειμαι νεος εδω,μπηκα για να μαθω μερικα πραγματα πανω στα pc μιας και φτιαχνω ενα.

γιαυτο λοιπον θελω καπιες συμβουλες απο πιο εμπιρους.

επεξεργαστη i7 3930 socket 2011(τον εχω)

motherboard σκεφτομαι να παρω αυτη http://www.skroutz.gr/s/408577/Asus-P9X79.html

ram δεν ξερω ακομα,υπολογιζω να δοσω γυρο στα 75 ευρω για 8gb ταχυτητα 1866

σκληρο θα βαλω απο ενα παλιο pc μου 160 gb,ξερω ειναι λιγο αλα προσορινα θα γλιτοσω ενα 100αρι πρπ που θα πανε μαλον σε καρτα γραφικων

καρτα γραφικων δεν ξερω και εδω θα πεσει το περισοτερο ψαξιμο.αν πανε ολα οπως τα υπολογιζω θα εχω διαθεσιμα 450 ευρω

κουτι in win dragon rider σε λευκο(το εχω βρει στο ebay)

το pc θα το φτιαξω ετσι αλα δεν θα σταματισω γτ μετα απο αυτα θα πρπει να παρω SSD, ενα καλο σκηρο και watercooling για τον επεξεργαστη.μετα απο αυτα εχω στο μυαλο μου να παρω αλη μια Ram 8αρα οστε να εχω 16 συνολο.

βεβα απο ολα αυτα εχω μονο επεξεργαστη και τον παλιο σκληρο γιαυτο ποσταρα εδω να ακουσω μερικες συμβουλες

Δημοσ.

Σε τι budget θες να κυμανθείς γιατί θες και τροφοδοτικό. Για RAM πάντως πάνω απο 8GB μου φαίνεται υπερβολή, επίσης στο δίσκο τι θα βάλεις, γιατί αν τον φουλάρεις θα καταφέρεις να κάνεις το σύστημα αργό.

Δημοσ.

σωστα ξεχασα το τροφοδοτικο :D

στο τροφοδοτικο εως 150 μπορω να διαθεσω,πιστευω ειναι αρκετα

ναι τον σκληρο σιγουρα δεν θα τον γεμισω.

1000 με 1100 σκοπευω να δοσω (δεν βαζω μεσα επεξεργαστη αφου εχω ηδη,και τα υπολιπα που θα παρω μετα)

Δημοσ.

Asus Nvidia GTX 670

Μητρική Asus P9X79 είναι 10 ευρώ πιο ακριβή αλλά δεν έχει μεταφορικά οπότε είναι το ίδιο

G.Skill 8GB PC3-17000 αξίζουν τα χρήματά τους κ 8gb είναι υπεραρκετά.

Corsair Enthusiast Series Modular TX850M αρκεί και για sli.

Για αργότερα vertex 4 128ρι και corsair h100 για να πάρεις 1+ghz με 40c δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω.

Σε τι οθόνη/ανάλυση είσαι?

Δημοσ.

οθονη θα εχω για αρχη μια παλια http://www.overstock.com/Electronics/Philips-190B-19-inch-LCD-Monitor-Refurbished/4852335/product.html μετα εχω σκοπο να παρω μια γιρο στα 250 ευρω.δεν το εχω ψαξει καθολου το θεμα σε οθονες.

παντως οταν παρω καινουρια σκεφτομαι να δουλευω και τις 2.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...