Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θέλω να εγκαταστήσω το lucidlogic virtu ώστε να αξιοποιώ και τις δύο κάρτες γραφικών αλλά δεν έχω καταλάβει κάποια πράγματα:

1) Η οθόνη συνδέεται στην κάρτα γραφικών ή στην μητρική (ενσωματωμένη)?

2) Το pc διαλέγει μόνο του και αυτόματα ή εγώ επιλέγω ανά πάσα στιγμή? Ή γίνονται και τα δύο?

3) Με τους drivers της ενσωματωμένης τι παιζει?

4) Υπάρχει περίπτωση να χάσω σε απόδοση στα παιχνίδια?

5) Στο bios ποιά επιλογή βάζω?

6) Με το dxva τι παζει? Θα το αναλαμβάνει η ενσωματωμένη ή η dedicated?

7) Aρκεί μόνο ο driver για το mobo ή πρέπει να κατεβάσω και κάτι άλλο?

Ευχαριστώ προκαταβολικά./

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θέλω να εγκαταστήσω το lucidlogic virtu ώστε να αξιοποιώ και τις δύο κάρτες γραφικών αλλά δεν έχω καταλάβει κάποια πράγματα:

1) Η οθόνη συνδέεται στην κάρτα γραφικών ή στην μητρική (ενσωματωμένη)?

2) Το pc διαλέγει μόνο του και αυτόματα ή εγώ επιλέγω ανά πάσα στιγμή? Ή γίνονται και τα δύο?

3) Με τους drivers της ενσωματωμένης τι παιζει?

4) Υπάρχει περίπτωση να χάσω σε απόδοση στα παιχνίδια?

5) Στο bios ποιά επιλογή βάζω?

6) Με το dxva τι παζει? Θα το αναλαμβάνει η ενσωματωμένη ή η dedicated?

7) Aρκεί μόνο ο driver για το mobo ή πρέπει να κατεβάσω και κάτι άλλο?

Ευχαριστώ προκαταβολικά./

1-Αναλογως σε τι mode εχεις ρυθμισει το virtu στο συγκεκριμενο application που θες, δηλαδη i-mode η d-mode. Πρωτα βαλε ολους τους drivers εχοντας συνδεδεμενο το καλωδιο της οθονης στην ενσωματωμενη και οταν τελειωσεις συνδεσε το στην καρτα αφου απο οτι καταλαβα το θες για gaming αλλα και avx acceleration.

2-Μπορεις φυσικα να κανεις disable τη δυνατοτητα του εσωτερικου switching μεσα απο το virtu αλλα οταν το εχεις και δουλευει στα defaults η ενναλαγη γινεται αυτοματα.

3- Απλα περνας τους drivers της intel για την καρτουλα, αυτο και τιποτα αλλο δε σε ενδιαφερει απο εκει.

4- Δεν εχω δει μεχρι τωρα καπου αρνητικες τιμες σε καποιο game. Το i-mode ωστοσο υπολειπεται του d-mode σε gaming, καθως η ιδια η LUCIDLOGiX προτεινει d-mode στους gamers.

5-igpu, στην αρχη που κανεις install τους intel drivers, μετα το αλλαζεις σε pci-e οταν προκειται να συνδεσεις την οθονη στην dedicated.

6-Η ενσωματωμενη σε i mode,η dedicated σε d-mode.

7-Driver για mobo και intel vga και φυσικα κανονικα για την dedicated καρτα σου.

Δημοσ.

Δεινόσαυρε αν τυχόν δεν θα χρησιμοποιήσεις το Intel® Quick Sync Video http://www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/quick-sync-video/quick-sync-video-general.html (μαζί με τα απαραίτητα προγράμματα που το υποστηρίζουν),δεν υπάρχει κανένας λόγος να ''ανακατεύεσαι'',εκτός φυσικά αν θέλεις να το κάνεις για να βρίσκεσαι σε δουλειά.

Δημοσ.

Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι για να δουλεύει το virtu πρέπει να πάρουμε έξοδο από την on board μόνο;

Επίσης ότι δουλεύει η igpu (και κάνει και οικονομία) και όταν χρειαστεί 3d acceleration ενεργοποιείτε η κάρτα γραφικών (εξακολουθώντας να παίρνουμε έξοδο από μητρική).

Μήπως έχω χάσει κάτι;

Που προτείνεται να διαβάσω για να ενημερωθώ;

Ευχαριστώ ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...