Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας, χαρη σε εσας εκανα dvdrip χ264 σε μια συλλογη που ειχα.

σημερα την ανεβασα σε εναν τρακερ και ο admin μου λεει οτι εχει στα δεξια μαυρη γραμμη και πρεπει να το ξανακανω. και ερωτο εγω.

πρεπει να ξανακανω με αλλο προγραμμα το dvdrip ωστε να σβησω κ τις γραμμες? αν ναι πιο πιο προγραμμα προτεινεται.

η υπαρχει καπιο προγραμμα επεξεργασιας βιντεο που μπορω να το κανω και να γλυτωσω χρονο. αν ναι πιο προτεινεται.

ευχαριστω.....

Δημοσ.

Και εγώ προτείνω να τα ξανά φτιάξεις αφού αν κόψεις απλά την μπάρα θα χαλάσεις λογικά το aspect ratio,αλήθεια τη ρυθμίσεις και με ποιο πρόγραμμα το έκανες και έβγαλε αυτήν την γραμμή;;;

Να το κόψεις μπορείς με το AviDemux2 θα εφαρμόσεις το φίλτρο crop και πάλι θα κάνει επανακωδικοποίηση οπότε δεν κερδίζεις και χρόνο(ή ίσως μόνο λίγο)και θα χαλάσει και λίγο ακόμα η ποιότητα.

Πλέων σε απροστάτευτα dvd πολύ εύκολα κάνεις rip με το Free make Video Converter,απλά επιλέγεις ποιο title θέλεις να κάνεις rip,επιλέγεις το to MKV στην κάτω μπάρα εκεί πάτα το γραναζάκι και βάλε γύρο στα 1500kbps για το βίντεο,όλα τα άλλα άσε τα στο original, αν θες να κρατήσεις το αυθεντικό ήχο πάτα το no audio και κάνε mux τον ήχο μετά με το mkvtoolnix τρέχοντας το mmg.exe.

Δημοσ.

Και εγώ προτείνω να τα ξανά φτιάξεις αφού αν κόψεις απλά την μπάρα θα χαλάσεις λογικά το aspect ratio,αλήθεια τη ρυθμίσεις και με ποιο πρόγραμμα το έκανες και έβγαλε αυτήν την γραμμή;;;

Να το κόψεις μπορείς με το AviDemux2 θα εφαρμόσεις το φίλτρο crop και πάλι θα κάνει επανακωδικοποίηση οπότε δεν κερδίζεις και χρόνο(ή ίσως μόνο λίγο)και θα χαλάσει και λίγο ακόμα η ποιότητα.

Πλέων σε απροστάτευτα dvd πολύ εύκολα κάνεις rip με το Free make Video Converter,απλά επιλέγεις ποιο title θέλεις να κάνεις rip,επιλέγεις το to MKV στην κάτω μπάρα εκεί πάτα το γραναζάκι και βάλε γύρο στα 1500kbps για το βίντεο,όλα τα άλλα άσε τα στο original, αν θες να κρατήσεις το αυθεντικό ήχο πάτα το no audio και κάνε mux τον ήχο μετά με το mkvtoolnix τρέχοντας το mmg.exe.

το εκανα με το free make video converter εσυ μου το ειχες πει αλλωστε. οποτε παλι το ιδιο αποτελεσμα θα εχω...

καμια αλλη λυση

μαλλον ομως επειδη δεν εβαλα στο αυτοματο την αναλυση και εβαλα 720χ544 μηπως γιαυτο εβγαλε μαυρη γραμμη.

πρεπει να πω οτι θα το κανω matroska. οποτε αν δε σου κανει κοπο στειλε screen shot τη ρυθμισεις να βαλω να μη βγαζει μαυρες γραμμες...

ευχαριστω

επεισης με στειλανε μνμ οτι διαγραφηκε το τορρεντ μου επειδη

Reason: δενε εχει γινει σωστο crop και υπαρχει μεγαλη μπαρα στο δεξι μερος-επισης το QF ειναι χαμηλοτερο σε σχεση με τους κανονες-διαβασε σωστα τους κανονες και ανεβασε το παλι χωρις προβλημα

καμια λυση παρακαλω....

Δημοσ.

Πως σου ήρθε το 720x544;;;Το κανονικό(μέγιστο δηλαδή) είναι το 720x576 λογικά ναι επειδή το «ζουλάς» λίγο στο κάθετο βγάζει την μπάρα για να κρατήσει σωστά το aspect ratio.

Απλά εκεί που λέει frame size άσε το στο original.

Reason: δενε εχει γινει σωστο crop και υπαρχει μεγαλη μπαρα στο δεξι μερος-επισης το QF ειναι χαμηλοτερο σε σχεση με τους κανονες-διαβασε σωστα τους κανονες και ανεβασε το παλι χωρις προβλημα

Κάπου θα έχουν σελίδα που τα λέει αυτά το qf(quality factor)δηλαδή τι ποιότητα (bitrate/ανάλυση) δες τι πρέπει να έχει για mkv και αν είναι κάνε τα avi(πάλι με h.264)ή τέλος πάντων δες τι σου λένε εκεί,τι επιτρέπεται και τι όχι.

Δημοσ.

Πως σου ήρθε το 720x544;;;Το κανονικό(μέγιστο δηλαδή) είναι το 720x576 λογικά ναι επειδή το «ζουλάς» λίγο στο κάθετο βγάζει την μπάρα για να κρατήσει σωστά το aspect ratio.

Απλά εκεί που λέει frame size άσε το στο original.

Κάπου θα έχουν σελίδα που τα λέει αυτά το qf(quality factor)δηλαδή τι ποιότητα (bitrate/ανάλυση) δες τι πρέπει να έχει για mkv και αν είναι κάνε τα avi(πάλι με h.264)ή τέλος πάντων δες τι σου λένε εκεί,τι επιτρέπεται και τι όχι.

να γιατι το εκανα 720χ544

Προτεινόμενες αναλύσεις (ακολουθούν τον κανόνα x16 για μέγιστη συμβατότητα)

Ταινίες 1:1.33=4/3 : 720x544, 640x480, 576x432, 512x384, 480x368, 400x304

Προτείνεται ως ελάχιστη ανάλυση η 512x384 για own dvdrip

Δημοσ.

να γιατι το εκανα 720χ544

Προτεινόμενες αναλύσεις (ακολουθούν τον κανόνα x16 για μέγιστη συμβατότητα)

Ταινίες 1:1.33=4/3 : 720x544, 640x480, 576x432, 512x384, 480x368, 400x304

Προτείνεται ως ελάχιστη ανάλυση η 512x384 για own dvdrip

Τράβα βρες τέτοιες ταινίες...είναι απειροελάχιστες είναι το ar της tv,οι περισσότερες ταινίες είναι wide screen.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...