thelos257 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Την καλησπερα μου σε ολα τα παιδια. Το προβλημα μου ειναι πως μια μερα ετσι ξανφικα μου ηρθε να τα σβησε ολα μου τα αρχεια απο τον δισκο μου (D:\) (χαζομαρα μεγαλη εκανα το ξερω δυστιχος δεν εκοψε το μυαλο μου οτι καποια μερα θα τα χρειαζομουνα) τωρα τι μπορουμε να κανουμε υπαρχει καποιο προγραμμα για να τα επαναφερο πισω χωρις register και τετοια εε ; Να σημειωσω οτι δεν εκανα φορματ τον υπολογιστη μου απο τοτε ουτε και τον δισκο τον εκανα φορματ. Σας παρακαλω βοηθηστε με !!!!!!
sargio01 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Καλημέρα, διάβασε αυτό το topic, μπορεί να σε βοηθήσει.
washcloud Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Αν κουμπάρε εννοείς πώς μια μέρα έκανες μαζικό ντηλήτ σε πάρα πολλά αρχεία, κι ας μην έκανες φορμάτ/επανεγκατάσταση Γουίντοους από τότε, αλλά πέρασε καιρός (πόσος; ) και έκτοτε έγραψες άλλα αρχεία στον δίσκο.....σκούρα τα πράμματα : πιο εύκολα θα φύγουν οι Τούρκοι απ' το νησί, παρά θα βρεις αρχεία. Αν πάλε δεν είναι παρά μόνο μέρες που τα έσβυσες και δεν πολυχρσιμοποιείς τον υπολογιστή, ελπίς υπάρχει. Γενικά δοκίμασε στην αρχή με το πρόγραμμα Recuva (freeware) και ίδωμεν...(σημειωτέον ότι αν βρει αρχεία που θες, θα πρέπει να ανακτηθούν σε άλλο δίσκο, ή έστω άλλο partition του ίδιου δίσκου. Έτσι απλά να "επαναφερθούν στη θέση τους" όμως, δεν παίζει. Δίότι στην ουσία περί εύρεσης και αντιγραφής πρόκειται).
thelos257 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Αν κουμπάρε εννοείς πώς μια μέρα έκανες μαζικό ντηλήτ σε πάρα πολλά αρχεία, κι ας μην έκανες φορμάτ/επανεγκατάσταση Γουίντοους από τότε, αλλά πέρασε καιρός (πόσος; ) και έκτοτε έγραψες άλλα αρχεία στον δίσκο.....σκούρα τα πράμματα : πιο εύκολα θα φύγουν οι Τούρκοι απ' το νησί, παρά θα βρεις αρχεία. Αν πάλε δεν είναι παρά μόνο μέρες που τα έσβυσες και δεν πολυχρσιμοποιείς τον υπολογιστή, ελπίς υπάρχει. Γενικά δοκίμασε στην αρχή με το πρόγραμμα Recuva (freeware) και ίδωμεν...(σημειωτέον ότι αν βρει αρχεία που θες, θα πρέπει να ανακτηθούν σε άλλο δίσκο, ή έστω άλλο partition του ίδιου δίσκου. Έτσι απλά να "επαναφερθούν στη θέση τους" όμως, δεν παίζει. Δίότι στην ουσία περί εύρεσης και αντιγραφής πρόκειται). απο τα χριστουγεννα απο οσο θυμαμαι αρχες του νεου χρονου
micos000 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 απο τα χριστουγεννα απο οσο θυμαμαι αρχες του νεου χρονου Μετά από 7 μήνες μπορεί να βρεις μόνο τον Αι Βασίλη, άντε και τον Ρούντολφ το ελαφάκι. Κάνε όμως μια προσπάθεια με το recuve ή με το εμπορικό getdataback μήπως και καταφέρεις να βρεις και το έλκηθρο με μερικά δώρα, έστω και αν είναι κατεστραμμένες οι συσκευασίες τους.
washcloud Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Όπως είπε και το αποπάνω Άλιεν, μετά από τόσο καιρό, και δεδομένου ότι χρησιμοποιείς συνεχώς τον υπολογιστή και γράφεις πράγματα στον δίσκο, χλωμό σε βρίσκω. Διότι όταν αδειάζεις τον κάδο ανακύκλωσης, στην ουσία δεν σβύνεται κάτι από τις εγγραφές στον δίσκο, αλλά ορίζεται ο χώρος που καταλαμβάνουν, ως ελεύθερος προς επανεγγραφή. Κι ό,τι καινούριο γράφεται, πιθανότατα γράφεται πάνω στα παλιά. Εξαρτάται βέβαια και από το μέγεθος του δίσκου, τον ελεύθερο χώρο που υπάρχει, τόσο πόσο συχνά γίνεται χρήση του υπολογιστή και αν γράφονται (και πόσα) νέα πράγματα (αν πχ τον έχεις μόνο για ιντερνετοσερφάρισμα, χωρίς να βλέπεις online videos πχ στο YouTube -διότι αυτά γράφονται προσωρινώς στον δίσκο...- για κανένα Word, για να βλέπεις ταινίες που ήδη υπάρχουν στον σκληρό ή μέσα από ντιβιντάκια.......ΙΣΩΣ βρεις αρκετά από τα αρχεία που ψάχνεις. Σε καμμία όμως περίπτωση όλα, μιας και, ακόμη και οι ελάχιστες εγγραφές, γίνονται διάσπαρτα και κατακερματισμένα στον δίσκο, και όχι στη σειρά). Γενικά ένα "επαγγελματικό" πρόγραμμα ανάκτησης (αν το Recuva δεν κάνει δουλειά), είτε το Get Data Back (έχει δύο εκδόσεις, ανάλογα το file system του δίσκου : για ΝΤFS και για FAT, διάλεξε το ανάλογο) που σου προτάθηκε, είτε κάποιο εκ των Active File Recovery, File Scavenger, Recover My Files (GDB επίσης δεν βρει αυτά που θες - βασικά, τρέχα τα όλα, το ένα μετά το άλλο, μπας και το καθ' ένα βρίσκει κάποια, αλλά όχι άλλα, από τ' αρχεία). Αυτά τα προγράμματα είτε τα πληρώνεις, είτε τα ψάχνεις...."στου Άι-Βασίλη τα μέρη" (αν δεν ξέρεις από τέτοια μέρη, πες). Και γενικά, το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να σταματήσεις να χρησιμοποιείς αυτόν τον δίσκο και τα Windows του, αλλά να τον βγάλεις και να τον συνδέσεις ως "δεύτερο" σε κάποιο άλλο μηχάνημα, ή έστω πρόχειρα να βάλεις Windows σε κάποιον άλλο δίσκο, και να μπουτάρεις από αυτόν. Γιατί όσο ο δίσκος είναι στα Windows, γράφονται πράγματα (πχ τα προγράμματα που λέμε, θα χρειαστεί να τα εγκαταστήσεις=να γράψουν στον δίσκο).
thelos257 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Τα αρχεια που θελω να επαναφερω ειναι .iso .nrg μορφη αυτο νμζω ειναι το δυσκολοοοοοοοοοοο γμτ μου προσπαθω με το undelete360 και δειτε τι μου εμφανιζει: ενω γινεται η επαναφορα μετα μου λεει το ακολουθω οταν το ανοιγω :@ το αρχειο ειναι κατεστραμενο ή εχει χαλασει ενοειτε πως το ανοιγω με το powerISO. Σε αυτο τον δισκο δεν ειχα εγκαταστημενα windows ποτε μου μονo .iso , .img .nrg etc ειχα. Δεν μπορουμε να κανουμε κατι μπας και τα σωθω αυτα που θελω ειτε μεσω teamviwer ειτε κατι δεν ξερω τι :'( :'(
micos000 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για τα overwritten. Αυτά έχουν καταστραφεί γιατί έχουν γραφτεί άλλα δεδομένα από πάνω. Τα very good ίσως μπορέσεις να τα επαναφέρεις σε αρκετά καλή κατάσταση και τα good μάλλον δεν θα δουλεύουν αλλά δοκίμασε τα. Το πρόβλημα με τα iso είναι ότι αν περιέχουν κάποιο πρόγραμμα για εγκατάσταση και καταστραφούν τότε, ακόμα και να μπορέσεις να επαναφέρεις εν μέρη το iso η εγκατάσταση πιθανόν να μην ολοκληρώνεται.
thelos257 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για τα overwritten. Αυτά έχουν καταστραφεί γιατί έχουν γραφτεί άλλα δεδομένα από πάνω. Τα very good ίσως μπορέσεις να τα επαναφέρεις σε αρκετά καλή κατάσταση και τα good μάλλον δεν θα δουλεύουν αλλά δοκίμασε τα. Το πρόβλημα με τα iso είναι ότι αν περιέχουν κάποιο πρόγραμμα για εγκατάσταση και καταστραφούν τότε, ακόμα και να μπορέσεις να επαναφέρεις εν μέρη το iso η εγκατάσταση πιθανόν να μην ολοκληρώνεται. Η αληθεια ειναι οτι αυτο που θελω να επαναφερω ειναι σε κατασταση overwritten δυστιχος και προκειται για το ελληνικο office 95 οπου το ειχα μια φορα και ενα καιρο αλλα τωρα δεν το εχω και πρεπει να ψαξω να το βρω, φυσικα μπορειτε να ψαξετε και εσεις ρωτοντας φιλους,φιλες σας μπας και το βρουμεν, ενα παιδι μου το ζητησε και εχω σκεφτει οτι με μια ανακτηση θα μπορουσα να το επαναφερω πισω μα ματαια προσπαθω δεν γινεται δυστιχος τιποτα πως μπορουμε να τα βρουμε τα ελληνικα office 95 ρε παιδια αν ξερετε κανενα φορυμ που τα ανεβαζουν αυτα τα παλια office πεστε μου σας παρακαλωωωωωωωω.............
washcloud Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Πολύ δύσκολα θα βρεις Office 95 σε τορεντάδικα κλπ. Αν υπάρχει περίπτωση να τα βρεις (ή ο φίλος σου), είναι σε κανέναν πανεπιστημιακό σέρβερ. Πέρνα από καμμιά σχολή, πάνε στο υπολογιστικό κέντρο, ρώτα κόσμο.
thelos257 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Πολύ δύσκολα θα βρεις Office 95 σε τορεντάδικα κλπ. Αν υπάρχει περίπτωση να τα βρεις (ή ο φίλος σου), είναι σε κανέναν πανεπιστημιακό σέρβερ. Πέρνα από καμμιά σχολή, πάνε στο υπολογιστικό κέντρο, ρώτα κόσμο. Μα ελα που δεν ξερω κανεναν για να τον ρωτησω γιατι δεν μενω Ελλαδα δεν εκανα χρονια στην Ελλαδα κι ετσι δεν ξερω κανεναν δυστιχος, Εσεις αν ξερετε κανεναν καμια σχολη κανεναν σερβερ τιποτα που μπορουμε να τα βρουμε ισως με βοηθησετε βρε παιδια.
washcloud Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Ζητάς κάτι δύσκολο που θέλει ιστορία για ν' ασχοληθεί κάποιος, ακόμη και αν ξέρει κόσμο. Δεν το βλέπω να γίνεται. Δοκίμασε να πάρεις παραμάζεμα μαγαζάκια, μπας και τους έχει ξεμείνει τίποτα...
micos000 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Θα ξάψω αύριο το απόγευμα μήπως και το βρω πουθενά ξεχασμένο.
OdySinnerz Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Τα αγγλικα σε βολευουν να σου στειλω λινκ????
gepafav Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Η αληθεια ειναι οτι αυτο που θελω να επαναφερω ειναι σε κατασταση overwritten δυστιχος και προκειται για το ελληνικο office 95 οπου το ειχα μια φορα και ενα καιρο αλλα τωρα δεν το εχω και πρεπει να ψαξω να το βρω, φυσικα μπορειτε να ψαξετε και εσεις ρωτοντας φιλους,φιλες σας μπας και το βρουμεν, ενα παιδι μου το ζητησε και εχω σκεφτει οτι με μια ανακτηση θα μπορουσα να το επαναφερω πισω μα ματαια προσπαθω δεν γινεται δυστιχος τιποτα πως μπορουμε να τα βρουμε τα ελληνικα office 95 ρε παιδια αν ξερετε κανενα φορυμ που τα ανεβαζουν αυτα τα παλια office πεστε μου σας παρακαλωωωωωωωω............. Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις το Zero Assumption Recovery. Είναι άριστο εργαλείο. Με έχει σώσει άπειρες φορές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα