Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ψάχνω έναν τρόπο για να στείλω μαζικά mail(μέσα απο μία λίστα που έχω δημιουργήσει) με την επιλογή ο παραλήπτης να μπορεί να κάνει unsubscribe. Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να με κατατοπίσει;

Δημοσ.

Υπάρχουν διάφορες εταιρείες που μπορούν να το κάνουν αυτο για σένα όπως αυτη( η οποία αναλαμβάνει και την πλήρη προώθηση σου σαν εταιρεία) αλλα και διάφορα προγράμματα που μπορείς να στείλεις μόνος σου όπως αυτό!

Δημοσ.

Λοιπόν βάση αυτών που μου είπε ο Λεωνίδας σκέφτηκα να γράψω τα ονόματα και τα επιπλέον χαρακτηριστικά σε ένα excel,μετά να εξάγω σε csv και τέλος να τα εισάγω στον mailclient όπου θα επιλέξω. Ενα άλλο ερώτημα το οποίο ανέκυψε κατά την έρευνα μου είναι άν χρειάζεται να χρησιμοποιήσω κάποιον ιδιωτικό mailserver η αρκεί ο λογαρισμός τον οποίο έχω στο gmail.

Δημοσ.

θα μπορουσες να βαλεις στις ρυθμισεις του gmail υπογραφη που θα λεει πχ για να διαγραφείτε στειλτε unsubscribe στο μαιλ ταδε.

ετσι θα υπαρχει σε ολα τα μαιλ που στελνεις, μετα φτιαχνεις στις ρυθμισεις καποιο φιλτρο που αν λαμβανεις μαιλ με τιτλο unsubscribe να διαγραφει το μαιλ του αποστολεα απο τις επαφες.

και κατι αλλο, απο οσο θυμαμαι το gmail και γενικα και αλλες υπηρεσιες εμαιλ εχουν οριο στα μαιλ που στελνεις ανα ημερα για προστασια απο spamers οποτε αν εχεις πολλα μαιλ στη λιστα σου (πχ 200-300) μπορει να μην μπορει να στα στελνει ολα, τοτε η μονη λυση ειναι να στελνεις λιγα λιγα, πχ 100/ημερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...