Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν:

1. Αυτό είναι το laptop: Laptop

2. Έβγαλα τον σκληρο και τον τοποθέτησα στο desktop (ως δεύτερο σκληρο) στη θέση ενός άλλου σκληρού που έχω από ένα άλλο λαπτοπ. Όταν άνοιξα τον σταθερό υπολογιστή, ωστόσο, έφτανε στην οθόνη των windows και στη συνέχεια σταμάταγε.

3. Πάντως στα BIOS τον βλέπει τον σκληρό και επίσης όταν τον έπιασα ένιωσα πως λειτουργεί.

4. Πήρα στην Acer και ενώ είναι 1 χρόνο και 1 μηνα η απόδειξη μου παν οτι ειναι εκτός εγγύησης.

Δημοσ.

Βάλε ένα live linux cd και τρέξε από κει τα διαγνωστικά για το δίσκο.Στη χειρώτερη να σου μαρκάρει τα bad tracks και νάχεις έναν εξωτερικό σκληρό για ταινίες/μουσική κλπ,μετά.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να μπει στη διαδικασία φτιαξίματος live CD (θα του το πρότεινα κι εγώ) και να ψάχνει για portable εκδόσεις zero fillers (αλλιώς δεν έχει νόημα) πάντως... Συν το ότι όταν δεν μπορεί να μπουτάρει τα Win, μάλλον σημαίνει ότι έχει πάθει σοβαρή ζημιά ο δίσκος. Υπάρχει βέβαια κι ένα ενδεχόμενο να έχει παραμαρχαλευτεί το file system του τόσο ώστε να κολλάνε τα Win, οπότε μ' ένα zero fill να στρώσει, μόνο που το κόβω χλωμό...

Δημοσ.

Αρά τι να κάνω; Να πάρω έναν καινούργιο σκληρό να τελειώνω και να τον τοποθετησω εγώ;

Επίσης, μηπως ξέρει κανείς αν μπορώ να διεκδικήσω εγγύηση 2 χρόνων;

Και τέλος, το κουτί αγοράς δεν έχει μέσα τα windows. Δεν έχει τίποτα βασικά.. Πως μπορώ να τα ξαναβάλω;;

Δημοσ.

Eννοείται ότι για να λειτουργήσει το λαπτοπ θες νέο δίσκο. Και ναι, πάρε και βάλε μόνος.

....για την εγγύηση των 2 χρόνων, θα μπλέξεις....(δικαστικά θα χρειαστεί να το πας, χωρίς αυτό να εγγυάται ότι θα καταφέρεις κάτι...)

Για τα Win, το serial είναι που χρειάζεται (και αυτό που πληρώνεις). Μπορείς να τα κατεβάσεις κι από τοποθεσία της MS (Google it).

Δημοσ.

Αρά τι να κάνω; Να πάρω έναν καινούργιο σκληρό να τελειώνω και να τον τοποθετησω εγώ;

Ναι.

Επίσης, μηπως ξέρει κανείς αν μπορώ να διεκδικήσω εγγύηση 2 χρόνων;
Άμα έχεις γερά νεύρα,σίδερο στομάχι και ατέλειωτο ελεύθερο χρόνο σε συνδυασμό με τη διάθεση να πάς κόντρα στους μπαγλαμάδες,ξαναναί.

Και τέλος, το κουτί αγοράς δεν έχει μέσα τα windows. Δεν έχει τίποτα βασικά.. Πως μπορώ να τα ξαναβάλω;;

Γκουγκλ Win7 iso και μετά win7 loader και καλύφθηκες.

Δεν φταίω εγώ,έτσι;Καιρός να χρησιμοποιήσουμε κι εμείς το σύστημα,όχι μόνο αυτό εμάς.

Άλλωστε έχεις πληρωμένο λειτουργικό,σωστά;Έχει αυτοκολλητάκι πίσω το laptop.

Δημοσ.

Δεν φταίω εγώ,έτσι;Καιρός να χρησιμοποιήσουμε κι εμείς το σύστημα,όχι μόνο αυτό εμάς.

...τί να φταις; Αφού οι ίδιοι τα διαθέτουν επισήμως για κατέβασμα...

Δημοσ.

Νταξ,μλκιες λέμε ντώρα,απλά βαφτίζουμε σαν τους καλογέροι το κρέας ψάρι να υπερ-βάλουμε τη νηστεία :P

Δεν έχει σχέση το embended λειτουργικό που πουλάνε οι μεγάλοι κατασκευαστές με τη γενική άδεια χρήσης,να ξέρουμε τι λέμε,έτσι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...