GiwrgosP- Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Θελω να παρω ενα Antivirus μεχρι 40€. Θελω ενα καλο και "ελαφρυ" Antivirus. Ακουω προτασεις
άδικος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Eset NOD32 is the way .- Δε με έχει απογοητεύσει ποτέ. Βέβαια κανένα αντιβιοτικό δε σώζει το χρήστη που δε προσέχει. Εσύ είσαι το πρώτο αντιβιοτικό του Η/Υ σου. Χάζεψε & λίγο εδώ να πάρεις γνώμες.
GiwrgosP- Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Πριν λιγο καιρο εβαλα το eset για δοκιμη και κολλαγε πολυ...Ισχυει κατι τετοιο για την αγορασμενη εκδοση;
p8grs Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Γιωργο υπαρχει το microsoft security essential το οποιο ειναι δωρεαν και αξιολογο antivirus. Εγω το εχω πανω απο 2 χρονια και δεν εχω πιασει ποτε ιο. Φυσικα οπως ειπε και το παιδι απο πανω αν κ εσυ δεν προσεχεις δεν σε σωζει τιποτα.
GiwrgosP- Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Τα free antivirus νομιζω κανουν μικροτερη δουλεια απο τα αλλα...ετσι δεν ειναι; Εχω το Avg τωρα αλλα δεν βρησκει τιποτα και οταν εβαλα μια δοκιμαστικη για εναν μηνα βρηκε γυρω στους 4-5..Με λιγα λογια, αξιζει η αγορα antivirus;;
άδικος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Κόλλαγε; Τι ακριβώς έβαλες; Σε τι σύστημα; & σε παλιά συστήματα που το έχω βάλει ποτέ δε μου δημιούργησε πρόβλημα. Η δοκιμαστική έκδοση είναι για 30 ημέρες. Κατά τ'άλλα το ίδιο πρόγραμμα.
GiwrgosP- Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δεν εννοω πως αργουσε το pc.. Απλα κολλαγε σαν προγραμμα. Ειχα βαλει το eset και παρατηρησε και φιλος μου κολληματα..
άδικος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν freeware αντιβιοτικά που κάνουν το ίδιο καλή δουλειά με τα "αγοραστά". Απλά σου πρότεινα το καλύτερο antivirus για αγορά κατά τη γνώμη μου, μιας & θέλεις να αγοράσεις (προσωπικά είναι το μόνο που με καλύπτει πλήρως, αλλά αυτό είναι στο κάθε χρήστη). Στη θέση σου θα δοκίμαζα τις δοκιμαστικές εκδόσεις των πιο δημοφιλών αντιβιοτικών (γι'αυτό υπάρχουν άλλωστε) εκτός από τις γνώμες των άλλων, για να δεις πιο σε καλύπτει καλύτερα, & πιο είναι πιο βολικό για σένα. Τέλειο δεν υπάρχει πάντως να το ξέρεις
άδικος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δεν εννοω πως αργουσε το pc.. Απλα κολλαγε σαν προγραμμα. Ειχα βαλει το eset και παρατηρησε και φιλος μου κολληματα.. Μμμμ. Ποιος ξέρει για ποιο λόγο. Εγώ το έχω περάσει σε πάνω από 12 χρήστες (τα παρακολουθώ & προσωπικά) & δουλεύουν άριστα, δεν είχαν ποτέ πρόβλημα.
GiwrgosP- Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Οποτε καταληγω σε eset γιατι το ειχα σε pc και ηταν ολα μια χαρα...
άδικος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Λεω να καταληξω σε κατι τετοιο Κοίτα αν είχες προσωπική αρνητική εμπειρία σου προτείνω να δοκιμάσεις & άλλα πρώτα ή τουλάχιστο να το ξαναδοκιμάσεις στο δικό σου pc πριν αποφασίσεις να το αγοράσεις. Εγώ μπορεί να λέω το μακρύ & το κοντό μου
ghosteos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Αν έχεις internet από τη Cyta, στην τιμή που ψάχνεις μπορείς να δεις και αυτό. Επιπλέον του antivirus προσφέρει και norton utilities & 25gb cloud storage για backups.
p8grs Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Γιωργο αυτο που λες για τα free οτι δεν ειναι τοσο καλα δεν ισχυει. Παντως εγω εχω προτεινει αυτο το antivirus σε πολλους γνωστους μου και μειναν πολυ ευχαριστημενοι (ολοι πριν ειχαν nod32 την μεγαλη εκδοση) επισης εδω στο insomnia γινεται ψηφοφορια για ποιο antivirus προτιμαμε και το microsoft ειναι δευτερο αν δεν κανω λαθος. Εγω παντως σου προτεινω οπως εχεις δοκιμασει τοσα και τοσα αλλα antivirus να δοκιμασεις και το microsoft.
άδικος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Γιωργο αυτο που λες για τα free οτι δεν ειναι τοσο καλα δεν ισχυει. Παντως εγω εχω προτεινει αυτο το antivirus σε πολλους γνωστους μου και μειναν πολυ ευχαριστημενοι (ολοι πριν ειχαν nod32 την μεγαλη εκδοση) επισης εδω στο insomnia γινεται ψηφοφορια για ποιο antivirus προτιμαμε και το microsoft ειναι δευτερο αν δεν κανω λαθος. Εγω παντως σου προτεινω οπως εχεις δοκιμασει τοσα και τοσα αλλα antivirus να δοκιμασεις και το microsoft. 3o έχει βγει λυπάμαι κύριε χάσατε (πείραγμα). Συμφωνώ & εγώ για τα free αντιβιοτικά, αλλά με το συγκεκριμένο βγάζω σπυράκια. Όσα pc έχω επαναφέρει ή επιδιορθώσει από ζημιά λόγω malware, το microsoft security essential ήταν παρών & πρόθυμος πορτιέρης, ενώ με το nod32 ακόμα & κακοί χρήστες δεν είχαν προσβολές. Αλλά εντάξει παίζει πολύ ρόλο ο χρήστης είπαμε. Με αρκετή σύνεση, ακόμα & χωρίς αντιβιοτικό μπορείς να είσαι κομπλέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις