Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eset NOD32 is the way wink.gif .-

Δε με έχει απογοητεύσει ποτέ.

Βέβαια κανένα αντιβιοτικό δε σώζει το χρήστη που δε προσέχει. Εσύ είσαι το πρώτο αντιβιοτικό του Η/Υ σου.

Χάζεψε & λίγο εδώ να πάρεις γνώμες.

Δημοσ.

Γιωργο υπαρχει το microsoft security essential το οποιο ειναι δωρεαν και αξιολογο antivirus. Εγω το εχω πανω απο 2 χρονια και δεν εχω πιασει ποτε ιο. Φυσικα οπως ειπε και το παιδι απο πανω αν κ εσυ δεν προσεχεις δεν σε σωζει τιποτα.

Δημοσ.

Τα free antivirus νομιζω κανουν μικροτερη δουλεια απο τα αλλα...ετσι δεν ειναι; Εχω το Avg τωρα αλλα δεν βρησκει τιποτα και οταν εβαλα μια δοκιμαστικη για εναν μηνα βρηκε γυρω στους 4-5..Με λιγα λογια, αξιζει η αγορα antivirus;;

Δημοσ.

Κόλλαγε; Τι ακριβώς έβαλες; Σε τι σύστημα; & σε παλιά συστήματα που το έχω βάλει ποτέ δε μου δημιούργησε πρόβλημα. Η δοκιμαστική έκδοση είναι για 30 ημέρες. Κατά τ'άλλα το ίδιο πρόγραμμα.

Δημοσ.

Δεν εννοω πως αργουσε το pc.. Απλα κολλαγε σαν προγραμμα. Ειχα βαλει το eset και παρατηρησε και φιλος μου κολληματα..

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν freeware αντιβιοτικά που κάνουν το ίδιο καλή δουλειά με τα "αγοραστά". Απλά σου πρότεινα το καλύτερο antivirus για αγορά κατά τη γνώμη μου, μιας & θέλεις να αγοράσεις (προσωπικά είναι το μόνο που με καλύπτει πλήρως, αλλά αυτό είναι στο κάθε χρήστη).

Στη θέση σου θα δοκίμαζα τις δοκιμαστικές εκδόσεις των πιο δημοφιλών αντιβιοτικών (γι'αυτό υπάρχουν άλλωστεtongue.gif) εκτός από τις γνώμες των άλλων, για να δεις πιο σε καλύπτει καλύτερα, & πιο είναι πιο βολικό για σένα.

Τέλειο δεν υπάρχει πάντως να το ξέρεις cool.gif

Δημοσ.

Δεν εννοω πως αργουσε το pc.. Απλα κολλαγε σαν προγραμμα. Ειχα βαλει το eset και παρατηρησε και φιλος μου κολληματα..

Μμμμ. Ποιος ξέρει για ποιο λόγο. Εγώ το έχω περάσει σε πάνω από 12 χρήστες (τα παρακολουθώ & προσωπικά) & δουλεύουν άριστα, δεν είχαν ποτέ πρόβλημα.

Δημοσ.

Λεω να καταληξω σε κατι τετοιο

Κοίτα αν είχες προσωπική αρνητική εμπειρία σου προτείνω να δοκιμάσεις & άλλα πρώτα ή τουλάχιστο να το ξαναδοκιμάσεις στο δικό σου pc πριν αποφασίσεις να το αγοράσεις. Εγώ μπορεί να λέω το μακρύ & το κοντό μου biggrin.gif

Δημοσ.

Αν έχεις internet από τη Cyta, στην τιμή που ψάχνεις μπορείς να δεις και αυτό. Επιπλέον του antivirus προσφέρει και norton utilities & 25gb cloud storage για backups.

Δημοσ.

Γιωργο αυτο που λες για τα free οτι δεν ειναι τοσο καλα δεν ισχυει. Παντως εγω εχω προτεινει αυτο το antivirus σε πολλους γνωστους μου και μειναν πολυ ευχαριστημενοι (ολοι πριν ειχαν nod32 την μεγαλη εκδοση) επισης εδω στο insomnia γινεται ψηφοφορια για ποιο antivirus προτιμαμε και το microsoft ειναι δευτερο αν δεν κανω λαθος. Εγω παντως σου προτεινω οπως εχεις δοκιμασει τοσα και τοσα αλλα antivirus να δοκιμασεις και το microsoft.

Δημοσ.

Γιωργο αυτο που λες για τα free οτι δεν ειναι τοσο καλα δεν ισχυει. Παντως εγω εχω προτεινει αυτο το antivirus σε πολλους γνωστους μου και μειναν πολυ ευχαριστημενοι (ολοι πριν ειχαν nod32 την μεγαλη εκδοση) επισης εδω στο insomnia γινεται ψηφοφορια για ποιο antivirus προτιμαμε και το microsoft ειναι δευτερο αν δεν κανω λαθος. Εγω παντως σου προτεινω οπως εχεις δοκιμασει τοσα και τοσα αλλα antivirus να δοκιμασεις και το microsoft.

3o έχει βγει λυπάμαι κύριε χάσατε grin.png (πείραγμα).

Συμφωνώ & εγώ για τα free αντιβιοτικά, αλλά με το συγκεκριμένο βγάζω σπυράκια. Όσα pc έχω επαναφέρει ή επιδιορθώσει από ζημιά λόγω malware, το microsoft security essential ήταν παρών & πρόθυμος πορτιέρης, ενώ με το nod32 ακόμα & κακοί χρήστες δεν είχαν προσβολές.

Αλλά εντάξει παίζει πολύ ρόλο ο χρήστης είπαμε. Με αρκετή σύνεση, ακόμα & χωρίς αντιβιοτικό μπορείς να είσαι κομπλέ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...