nek4d Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 ναι αλλα ειναι πλεον στα 396 στο κωτσο (απο 385 στο skroutz). αξιζει σε αυτα τα χρηματα ή μπορω να κοιταξω κ κανα αλλο (για την μητερα μου που της καηκε το παλιο κ θελει νεο) ?
dimigar Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 ναι αλλα ειναι πλεον στα 396 στο κωτσο (απο 385 στο skroutz). αξιζει σε αυτα τα χρηματα ή μπορω να κοιταξω κ κανα αλλο (για την μητερα μου που της καηκε το παλιο κ θελει νεο) ? http://www.stockscenter.gr/p.LG-F1492TD.350660.html 1
medical Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Το πλυντήριο το είχα παραγγείλει στην αρχή του Αυγούστου και μου είπαν να το παραλάβω μετά από 25 ημέρες. Το έχω στο σπίτι αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα να σας πω πως πάει.
dimigar Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Το ξανάβαλε ο Κώτσος στα 369.- ευρώ όμως. (το ίδιο και ο electro..) Υπάρχει άραγε κανένα κουπόνι για ποιο φθηνά;
magdalhnh Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Εγώ θα σου προτείνω κάτι πιο οικονομικό στα 299 ευρώ. Το έχω εδώ και ένα 6 μηνο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη.Το πήρε μάλιστα και άλλος ένας φίλος μετά από υπόδειξη μου, επίσης ευχαριστημένος. Απλά είναι 7κιλο, αλλά με επίσης Α++ στην κατανάλωση και αθόρυβο. Ζυγίζει τα ρούχα και τραβάει νερό αναλόγως του βάρους τους. Οι 1000 στροφές με καλύπτουν πλήρως. LG F10A5QD http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10101034 2
dimigar Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Εγώ θα σου προτείνω κάτι πιο οικονομικό στα 299 ευρώ. Το έχω εδώ και ένα 6 μηνο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη. LG F10A5QD http://www.kotsovolo...?catid=10101034 Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν κάνει θόρυβο και αν πλένεις άνετα κουβέρτα μεγάλη.
magdalhnh Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Όπως έγραψα και προηγουμένως είναι αθόρυβο. Λίγο στο στύψιμο καταλαβαίνεις ότι δουλεύει, αλλά και πάλι δεν θα τον έλεγα ενοχλητικό θόρυβο. Ειδικά αν το τοποθετήσεις στο μπάνιο και έχεις την πόρτα κλειστή, θα ξεχάσεις ότι έβαλες πλύση. Όταν τελειώνει λέει και ένα τραγούδι...στην κυριολεξία. Μουσικούλα , που σημαίνει ότι η πλύση ολοκληρώθηκε. Έχω πλύνει κάποιες διπλές κουβέρτες και ένα υπέρδιπλο πάπλωμα, αλλά ένα άλλο πάπλωμα μου, δεν το πήρε, γιατί είναι πιο παχύ από το πρώτο. Για τα λεφτά του πάντως και ειδικά με αυτήν την τιμή το συστήνω, ανεπιφύλακτα. Εγώ πριν 6 μήνες ακριβώς, το πήρα 319 από άλλο κατάστημα. Έχει και αυτό την 10ετή εγγύηση μοτέρ. Και όσον αφορά το σέρβις, επειδή την πρώτη μέρα νόμιζα ότι έχει πρόβλημα , επειδή ξεκινώντας η πλύση δεν τράβηξε αμέσως νερό, τηλεφώνησα στην Lg. Στο τεχνικό τμήμα ευγενέστατοι και κατατοπιστικότατοι. Τελικά δεν τραβάει νερό αμέσως, γιατί πρώτα ζυγίζει τα ρούχα.
teodor_ch Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Το ίδιο κοιτούσα και εγώ όταν πήρα το δικό μου αλλά προτίμησα να δώσω ένα 50άρικο παραπάνω για 1) χρονοδιακόπτη (είναι παρα πολύ βολικό για κάποιους) 2) 1 κιλό παραπάνω (το οποίο αυξάνει την οικονομία αν μπορείς να το γεμίζεις) 3) πλυντήριο αγοράζω όταν χαλάει το προηγούμενο, δηλαδή κάθε >6-7 χρόνια με τη διαφορά που έχουν τώρα αξίζει σαν αγορά αλλά πάλι θα αγόραζα το μεγάλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις