tiniakos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 20 μέρες άπλυτος.... Α ρε κοτσόβολε τι μας έκανες 1
Sebu Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Κατι τελευταιο στο site της LG γιατι δεν υπαρχει το συγκεκριμενο μοντελο; Μηπως ειναι παραεισαγωγη του Κωτσο απο το εξωτερικο και για αυτο δεν υπαρχει στο ελληνικο site της LG? H LG στο ελληνικο site της εχει προϊοντα που εισαγει και διανεμει στην Ελλαδα. Μηπως το συγκερκιμενο το φερνει ο Κωτσοβολος απευθειας απ'εξω και για αυτο και αργει κιολας? Παντως απο το λιγο που το κοιταξα καλο πλυντηριακι φαινεται.
greekparot Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Ναι σίγουρα κάτι τέτοιο γίνεται. Παρα εισαγωγή μέσω dixons. 20 μέρες δεν τα είχα άπλυτα τα ρούχα μου.. Απλα το πλυντηριο το θέλω για το καινούριο σπιτι. Σε 1 εβδομάδα θα μπω και δεν θα έχω πλυντηριο. Anyway πήρα άλλο lg 8kg απο τα electroworld άμεσα διαθέσιμο και με καλη τιμη με κουπονι κωδικο. Sent from my iPhone using Insomnia
djuan1988 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Ναι σίγουρα κάτι τέτοιο γίνεται. Παρα εισαγωγή μέσω dixons. 20 μέρες δεν τα είχα άπλυτα τα ρούχα μου.. Απλα το πλυντηριο το θέλω για το καινούριο σπιτι. Σε 1 εβδομάδα θα μπω και δεν θα έχω πλυντηριο. Anyway πήρα άλλο lg 8kg απο τα electroworld άμεσα διαθέσιμο και με καλη τιμη με κουπονι κωδικο. Sent from my iPhone using Insomnia Μπορείς να δώσεις ένα link;
greekparot Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10100636 459€ με κουπονι UET73532 : 436€ Στην πόλη που μένω έρχεται με δωρεάν μεταφορικά. Σε οποίο τοπικό κατάστημα κ αν ρώτησα μου το αφήνουν στα 500€. Το συγκεκριμένο είναι άμεσα διαθέσιμο καθώς επίσης έχει κ´ αυτο inverter μοτέρ (αθορυβο κλπ) & υπάρχει και στο site της LG HELLAS. Sent from my iPhone using Insomnia
teodor_ch Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 http://www.electrowo...?catid=10100636 459€ με κουπονι UET73532 : 436€ Στην πόλη που μένω έρχεται με δωρεάν μεταφορικά. Σε οποίο τοπικό κατάστημα κ αν ρώτησα μου το αφήνουν στα 500€. Το συγκεκριμένο είναι άμεσα διαθέσιμο καθώς επίσης έχει κ´ αυτο inverter μοτέρ (αθορυβο κλπ) & υπάρχει και στο site της LG HELLAS. Sent from my iPhone using Insomnia στα γρήγορα που το κοίταξα και αν τα τεχνικά χαρακτηριστικά στο electro είναι σωστά κοστίζει 100+ ευρώ περισσότερα αυτό είναι Α σκέτο αντί για Α++ έχει μέχρι 1000 στροφές αντί 1400 έχει πόρτα ινοξ αντί για απλή και μεγάλη οθόνη αντί για την απλή οθόνη πράσινα για τα θετικά και κόκκινα για τα αρνητικά αν κάποιος βιάζεται δε τίθεται θέμα εννοείται, αλλιώς το πλυντήριο που είχα βάλει είναι ΠΟΛΥ καλύτερο κατα τη γνώμη μου (συμπεριλαμβάνω και την τιμή!)
greekparot Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 στα γρήγορα που το κοίταξα και αν τα τεχνικά χαρακτηριστικά στο electro είναι σωστά κοστίζει 100+ ευρώ περισσότερα αυτό είναι Α σκέτο αντί για Α++ έχει μέχρι 1000 στροφές αντί 1400 έχει πόρτα ινοξ αντί για απλή και μεγάλη οθόνη αντί για την απλή οθόνη πράσινα για τα θετικά και κόκκινα για τα αρνητικά αν κάποιος βιάζεται δε τίθεται θέμα εννοείται, αλλιώς το πλυντήριο που είχα βάλει είναι ΠΟΛΥ καλύτερο κατα τη γνώμη μου (συμπεριλαμβάνω και την τιμή!) Ειναι λαθος τα χαρακτηριστικα της electroworld. Απο το επισημο site της LG αναφερει οτι ειναι Α++ γι'αυτο και το πηρα. http://www.lg.com/gr/home-appliance/washing-machine/LG-direct-drive-F1073TD1.jsp Οσον αφορα για τις στροφες οντως ειναι 1000 αντι για 1400, αλλα το αποτελεσμα μετραει. Λιγα ρουχα θα βαλεις στις 1400 στροφες...
achilles_g_ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Δεν είναι εισαγωγή του Κωτσόβολου..το πουλούσαν και άλλες αλυσίδες. Πάνω του έχω βάλει το στεγνωτήριο πάλι της ίδιας εταιρίας (προτείνεται και από τον κατασκευαστή). Αποσκληρυντικο δεν βάζω στο ίδιο το πλυντήριο αλλα έχω βάλει στη βρύση ένα ειδικό κουτάκι (φίλτρο χαλαζία) γι αυτήν την δουλειά. Το φίλτρο βιδώνει στη βρύση και το λάστιχο του πλυντηρίου στο φίλτρο. όταν ο χαλαζίας διαλυθεί, ξεβιδώνεις το φίλτρο, ξαναγεμίζεις και τέλος. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2012 από achilles_g_
SV1EOD Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Αποσκληρυντικο δεν βάζω στο ίδιο το πλυντήριο αλλα έχω βάλει στη βρύση ένα ειδικό κουτάκι (φίλτρο χαλαζία) γι αυτήν την δουλειά. Το φίλτρο βιδώνει στη βρύση και το λάστιχο του πλυντηρίου στο φίλτρο. όταν ο χαλαζίας διαλυθεί, ξεβιδώνεις το φίλτρο, ξαναγεμίζεις και τέλος. Έχεις κανένα link από το φίλτρο αυτό να δούμε τι ακριβώς είναι; Πόσο συχνά θέλει χαλαζία(ή ότι είναι το αναλώσιμο του). Ξέρεις τι κοστίζει σε ετήσια βάση;
achilles_g_ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Έχεις κανένα link από το φίλτρο αυτό να δούμε τι ακριβώς είναι; Πόσο συχνά θέλει χαλαζία(ή ότι είναι το αναλώσιμο του). Ξέρεις τι κοστίζει σε ετήσια βάση; Αν και το πήρα από κατάστημα είναι περίπου αυτό. http://www.watersafe.gr/shop/category-194/dosal-boiler.html Δεν έχει μεγάλο κόστος, το ανταλλακτικό κάνει 3 ευρώ περίπου.
pagi Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μετά από 40 ημέρες απλησιάς, (παραγγελία 26/6/) σας παραθέτω τη σημερινή μου (αγανακτησμένη) κίνηση: "Σε συνέχεια αδυναμίας της εταιρίας σας, να ανταποκριθεί στην παρακάτω παραγγελία, αλλά και λόγω συνεχών αναβολών εκ μέρους σας, στις τηλεφωνικές σας δεσμεύσεις, παρακαλώ όπως προβείτε άμεσα στην ακύρωση της επισυπτόμενης παραγγελίας και αντολογίσετε το ποσό των € 344 που έχετε χρεώσει τον λογαριασμό της πιστωτικής μου κάρτας. Απλά tragic
deadp Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 κανενα αλλο πλυντηριο στα 300-350€; χαλασε της πεθερας μου και σαν καλος γαμπρος...
djuan1988 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Εγώ τελικά πήρα αυτό www.skroutz.gr/s/1983009/Indesit-IWD71251EU.html?keyphrase=iwd71251 με κουπόνι μου βγήκε 276,75€. Νομίζω πολύ καλά!
greekparot Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Μετά από 40 ημέρες απλησιάς' date=' (παραγγελία 26/6/) σας παραθέτω τη σημερινή μου (αγανακτησμένη) κίνηση:"Σε συνέχεια αδυναμίας της εταιρίας σας, να ανταποκριθεί στην παρακάτω παραγγελία, αλλά και λόγω συνεχών αναβολών εκ μέρους σας, στις τηλεφωνικές σας δεσμεύσεις, παρακαλώ όπως προβείτε άμεσα στην ακύρωση της επισυπτόμενης παραγγελίας και αντολογίσετε το ποσό των € 344 που έχετε χρεώσει τον λογαριασμό της πιστωτικής μου κάρτας. Απλά tragic[/quote'] Καλα που πήρα τελικα το άλλο LG που ανάφερα πιο πάνω γιατι θα με κυνηγούσε με τη παντοφλα η γυναίκα & δικαιολογημένα Sent from my iPhone using Insomnia
Nearly_God Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Στο site φαίνεται πλέον ως διαθέσημο: http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10104730 Έχει παραλάβει κανείς; (άντε για να πετάξουμε επιτέλους τη σκάφη) Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2012 από Nearly_God
Προτεινόμενες αναρτήσεις