Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10104730&cmicc=skroutz

http://www.skroutz.gr/s/386135/LG-F1492TD.html

Πολύ καλό πλυντήριο.

Το έχω 1μιση μήνα χωρίς κανένα παράπονο.

Το είχα πάρει 344 με κουπόνι απο electroworld και τώρα το άλλο υποκατάστημα της μεγάλης αλυσίδας το έφερε πάλι στην ίδια τιμή.

Δημοσ.
http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10104730&cmicc=skroutz

http://www.skroutz.gr/s/386135/LG-F1492TD.html

Πολύ καλό πλυντήριο.

Το έχω 1μιση μήνα χωρίς κανένα παράπονο.

Το είχα πάρει 344 με κουπόνι απο electroworld και τώρα το άλλο υποκατάστημα της μεγάλης αλυσίδας το έφερε πάλι στην ίδια τιμή.

Είσαι ευχαριστημένος δηλαδη; Κάποιες ερωτήσεις, κάνει θόρυβο πολυ; Επίσης αν βάλεις λίγα ρούχα μέσα καταναλώνει λιγότερο νερο ή το αντιλαμβάνεται ότι είναι γεμάτος ο κάδος των 8kg & τον γεμίζει φουλ νερο..;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Απόλυτα ευχαριστημένος.

Ακόμα και η κοπέλα μου που ήθελε ένα φθηνότερο (-50ευρώ) για λόγους οικονομίας τελικά είπε ότι καλά κάναμε και τα δώσαμε.

Εκτός του έξτρα χώρου έχει και πολλά προγράμματα.

Χρονοδιακόπτη (προγραμματίζεις πότε να τελειώσει) κλπ.

Είναι ΠΑΡΑ πολύ αθόρυβο!

Να φανταστείς αυτό που ακούγεται περισσότερο είναι το νερό που τραβάει λόγω της πίεσης!

Αν κλείσω λίγο τη βρύση μπορεί να μειωθεί και αυτός.

Όταν στύβει κάνει ένα θόρυβο που μου θυμίζει το μετρό grin.png

Δές και στο youtube βίντεο.

Για το μοτέρ έχει 10 χρόνια εγγύηση.

Όντως ζυγίζει τα ρούχα τα πρώτα 2-3' και σου βγάζει μετά πόσο χρόνο θα κάνει.

Λέει ότι υπολογίζει και το νερό αλλά δε μπορώ να το επαληθεύσω (και βαριέμαι δηλαδή!).

Είναι ενεργειακής κλάσης Α++ δηλαδή απο τα πιό σύγχρονα.

Αν το σκέφτεσαι κάνε την παραγγελία γιατί μπορεί να μή προλάβεις. Έτσι την είχα πατήσει εγώ στη προηγούμενη προσφορά του κωτσόβολου και ήμουν έτοιμος να δώσω 370+ που είχε ανέβει.

Αν το μετανιώσεις την ακυρώνεις ;)

Δημοσ.

Παράγγειλα και εγώ ένα. Θα σας ενημερώσω σε σύγκριση με το 12ετίας bosch που έχω και με έχει απογοητεύσει.

Δημοσ.

Να προσθέσω ότι δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ κραδασμό.

Απο πάνω το έχω γεμίσει με απορρυπαντικά και δεν κουνάνε.

Ακόμα και στο γρήγορο στύψιμο ίσα που νιώθεις ένα τρέμουλο.

Ούτε τρέμουλο, γουργουρητό θα έλεγα!!

Ακολούθησα τις οδηγίες βέβαια χρησιμοποιώντας αλφάδι για να φτιάξω τα ποδαράκια.

Δημοσ.

Ερχομαι να "ενισχυσω" τα σχολια του teodor_ch.

Το πηραν οι γονεις μου πριν απο τα Χριστουγεννα μετα απο υποδειξη μου (βασικα τους ειχα πει να δουν κατι φθηνοτερο αλλα τους γυαλισε και κατελληξαν σε αυτο αφου εκαναν και μια βολτα στα μαγαζια).

Δεν το ακους πραγματικα, μονο στο στυψιμο κανει εναν Α θορυβο αλλα αν το εχεις σε WC/αποθηκουλα και κλεισεις την πορτα, δεν ακους τιποτα (πολυ σημαντικο αυτο για να εκμεταλλευτεις και το νυχτερινο... εχει και χρονοδιακοπτη).

Και η 10 ετων εγγυηση για το μοτερ παρα πολυ σημαντικη!

Στην τιμη που ειναι τωρα (ακομα και 50€ παραπανω να εκανε βεβαια) θα το χαρακτηριζα ως must buy!

Δημοσ.

Σκέφτομαι να το κλείσω κ εγω. Αν πάω απο το κατάστημα θα μου το δωσουν 344€ ή είναι μόνο για online παραγγελία;

Και κάτι άλλο.. Στο site γράφει δωρεάν μεταφορά. Θα μου το φέρουν ως την είσοδο της πολυκατοικίας ή έξω απο την πόρτα μου (3ος όροφος);

Και τέλος το συνδέουν αυτοι ή εγω;

Οκ πιάνουν τα χέρια μου απλα δεν έτυχε να ρυθμισω κ πλυντηριο..

Δημοσ.

Καλό είναι να διαβάσετε τις οδηγίες όταν πάτε να το εγκαταστήσετε.

(όπως δηλαδή πρέπει να κάνουμε για όλες τις αγορές μας!)

προσοχή να βγάλετε 4 βίδες που έχει απο πίσω.

Για την εγκατάσταση ανάλογα τη βρύση σας, μπορεί να χρειαστείτε καμία μούφα (1-3 ευρώ) και καλό είναι να βάλετε τεφλόν.

Απο το electroworld που το είχα πάρει εγώ, μου το ανέβασαν αυτοί στον 1ο όροφο μέχρι την αποθηκούλα που το τοποθέτησα μετά.

Δεν είναι πολύ βαρύ, εγώ το σήκωσα μόνος μου για να βγάλει η κοπέλα μου τα χαρτόνια απο κάτω. Δε θα μπορούσα να το κάνω βόλτες μόνος μου όμως.

Γενικές συμβουλές (αυτονόητες για κάποιον που διαβάζει τα manuals βέβαια!)

απορρυπαντικό ΟΧΙ περισσότερο απο όσο γράφει η συσκευασία. (αν θέλετε πειράματα βάλτε λιγότερο!)

αποσκληρυντικό, συγγενής μου, σε νέας γενιάς LG δε βάζει τα τελευταία 7 χρόνια χωρίς πρόβλημα αλλά εγώ (η κοπέλα δηλαδή!) βάζω

Καλές μπουγάδες :)

Δημοσ.

Σκέφτομαι να το κλείσω κ εγω. Αν πάω απο το κατάστημα θα μου το δωσουν 344€ ή είναι μόνο για online παραγγελία;

Και κάτι άλλο.. Στο site γράφει δωρεάν μεταφορά. Θα μου το φέρουν ως την είσοδο της πολυκατοικίας ή έξω απο την πόρτα μου (3ος όροφος);

Και τέλος το συνδέουν αυτοι ή εγω;

Οκ πιάνουν τα χέρια μου απλα δεν έτυχε να ρυθμισω κ πλυντηριο..

1)Μονο online και στο φερνουν σπιτι.

2)Μεχριτην πορτα.Η συνδεση ειναι σιγουρα εξτρα (αλλα μπορεις να την κανεις και μονος σου).Τωρα αν δωσεις στα παιδια κανενα 10ρικο μπορει να στο ανεβασουν μεχρι την πορτα.

Δημοσ.

Λοιπον πηγα απο το κατ/μα και μου ειπαν οτι αυτο το μοντελο εχει καταργηθει δεν το βγαζει η εταιρεια κλπ κλπ.

Τους ειπα οτι θελω αυτο και οτι στο site το εχετε σε προσφορα. Μπορειτε να μου το φερετε;

Κοιταει στον η/υ & μου λεει οτι υπαρχουν 6 κομματια μονο σε διαφορα μαγαζια ανα την Ελλαδα και δεν μπορει να μου το φερει στην τιμη που αναγραφει το site.

Μου ειπε οτι αν το παραγγειλω απο το site μπορει να ερθει απο καποιο κατ/μα και μπορει να ειναι εκθεσιακο και μπορει να ειναι χτυπημενο κλπ κλπ.

Εν πασει περιπτωση, εγω μπηκα τωρα στο site τους το ειδα οτι υπαρχει ακομη στην τιμη της προσφορας 344€ και το παραγγειλα. Στο site αναφερει "αναμενεται συντομα" ~ δεν το βιαζομαι και αυριο οκ. Εχω περιθωριο ακομη και 2 εβδομαδες να περιμενω.

Εαν καποιο μελος που το εχει παραγγειλει το παραλαβει ~ θερμη παρακληση ας γραψει δυο λογια σχετικα με το πως το παρελαβε, εαν ηταν στην συσκευασια του κλπ κλπ.

Οσον αφορα την συνδεση θα διαβασω το manual και θα το κανω μονος μου ~ δεν τους δινω επιπλεον χρηματα.

Μονο μια διευκρινηση teodor_ch σχετικα με το τεφλον της βρυσης τι ακριβος ειναι αυτο; Και απο που θα το προμηθευτω; Ειναι απαραιτητο;

Κατι τελευταιο στο site της LG γιατι δεν υπαρχει το συγκεκριμενο μοντελο;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Λοιπον πηγα απο το κατ/μα και μου ειπαν οτι αυτο το μοντελο εχει καταργηθει δεν το βγαζει η εταιρεια κλπ κλπ.

Τους ειπα οτι θελω αυτο και οτι στο site το εχετε σε προσφορα. Μπορειτε να μου το φερετε;

Κοιταει στον η/υ & μου λεει οτι υπαρχουν 6 κομματια μονο σε διαφορα μαγαζια ανα την Ελλαδα και δεν μπορει να μου το φερει στην τιμη που αναγραφει το site.

Μου ειπε οτι αν το παραγγειλω απο το site μπορει να ερθει απο καποιο κατ/μα και μπορει να ειναι εκθεσιακο και μπορει να ειναι χτυπημενο κλπ κλπ.

Εν πασει περιπτωση' date=' εγω μπηκα τωρα στο site τους το ειδα οτι υπαρχει ακομη στην τιμη της προσφορας 344€ και το παραγγειλα. Στο site αναφερει "αναμενεται συντομα" ~ δεν το βιαζομαι και αυριο οκ. Εχω περιθωριο ακομη και 2 εβδομαδες να περιμενω.

Εαν καποιο μελος που το εχει παραγγειλει το παραλαβει ~ θερμη παρακληση ας γραψει δυο λογια σχετικα με το πως το παρελαβε, εαν ηταν στην συσκευασια του κλπ κλπ.

Οσον αφορα την συνδεση θα διαβασω το manual και θα το κανω μονος μου ~ δεν τους δινω επιπλεον χρηματα.

Μονο μια διευκρινηση teodor_ch σχετικα με το τεφλον της βρυσης τι ακριβος ειναι αυτο; Και απο που θα το προμηθευτω; Ειναι απαραιτητο;

Κατι τελευταιο στο site της LG γιατι δεν υπαρχει το συγκεκριμενο μοντελο;[/quote']

????

Παρέλαβε κανείς;

Πήρα σήμερα τηλ & μου είπαν παραλαμβάνουν απο LG 16/7..

Δημοσ.

@ GreekParrot

Το ίδιο μου είπαν και εμένα. Εχω παραγγείλει από 26/6. Το μοντέλο δεν υπάρχει στο site γιατί είναι παλαιό.

Δημοσ.

Κατι τελευταιο στο site της LG γιατι δεν υπαρχει το συγκεκριμενο μοντελο;

Είχα γράψει ολόκληρο κατεβατό τότε και για κάποιο λόγο δεν έγινε ποστ!

Ψάξε στο google images να δείς.

Σαν μονωτική ταινία είναι αλλά δεν κολλάει και είναι πολύ λεπτό.

Για έξτρα μόνωση το βάζουν και κάνει πιο εύκολη τη δουλειά.

1-2 ευρώ κάνει και το έχουν όλα τα μαγαζιά με υδραυλικά.

Και στο πράκτικερ το βρίσκεις αλλά εκεί είναι όλα πανάκριβα.

Υπάρχει σε site της LG άλλων χωρών.

Δημοσ.

Τζιφος απο τον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ για μια ακομη φορα! Μολις μιλησα με τα κεντρικα. Το πλυντηριο δεν υπαρχει και λογικα θα αργησει κ'αλλο. Ηδη ειμαι 20 ημερες σε αναμονη.

Μου ειπαν τωρα για αρχες Αυγουστου... και δεν ειναι σιγουρο ακομη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...