cflour Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Καλησπερα σε ολους... Θελω επιγοντως την βοηθεια σας... Ειχα φτιαξει μια λιστα με ονοματα και ποσα διπλα σε καθε ονομα και εκανα ταξινομηση.... Αποτελεσμα ηταν να ταξινομηθουν τα ονοματα αλλα να μην αντιστοιχηθουν με τα αντιστοιχα ποσα που ειχα βαλει στην αρχη.....Η αναιρεση δεν υπαρχει σαν επιλογη.... Πως μπορω να εμφανισω την αρχικη σωστη μου λιστα....Απλα πειτε μου οτι γινεται σας παρακαλω...!!!!!!!!!
hawkpilot Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Καλησπερα σε ολους... Θελω επιγοντως την βοηθεια σας... Ειχα φτιαξει μια λιστα με ονοματα και ποσα διπλα σε καθε ονομα και εκανα ταξινομηση.... Αποτελεσμα ηταν να ταξινομηθουν τα ονοματα αλλα να μην αντιστοιχηθουν με τα αντιστοιχα ποσα που ειχα βαλει στην αρχη.....Η αναιρεση δεν υπαρχει σαν επιλογη.... Πως μπορω να εμφανισω την αρχικη σωστη μου λιστα....Απλα πειτε μου οτι γινεται σας παρακαλω...!!!!!!!!! Καλησπέρα, λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά δεν υπάρχει τρόπος να επαναφέρεις τη λίστα όπως ήταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα