Nikolakisg13 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Καλησπερα παιδια.. Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.. Οταν κανω αποσυμπιεσεις αρχείων με το winrar το πι σι κρεμαει τελειως εστω και εαν το βαζω στο background.. μιλαμε για τετοιο σκαλωμα που για να ανοιξω 2ο tab στον browser ενω κανω αποσυμπιεση αρχειο εχω πιει 1 φραπε...! εχω δοκιμασει τα παντα.. format,format again με αλλα windows,memtest,HDD test αλλαξα δισκο,αλλαξα μνημες..το πισι εκει το χαβα του.. εκανα και update το bios μηπως και αλλα τιποτα παλι..(φυσικα πριν 5-6 μηνες δεν ειχα τετοιο θεμα με ιδιο ογκο αρχειων οποτε εχω τρελλαθει τελειως..) επισης ειναι και απελπιστικα αργο..Θελω πιο πολυ ωρα να κανω decompress παρα download ενα 8gb iso... EPIC FAIL!!!! Ειμαι σε απογνωση!!
stm00192 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Έκανες reinstall το winrar; εχω δοκιμασει τα παντα.. format,format again με αλλα windows,memtest,HDD test αλλαξα δισκο,αλλαξα μνημες..το πισι εκει το χαβα του..
sargio01 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Με δεδομένο το αμέσως προηγούμενο μήνυμα, δοκίμασε να απεγκαταστήσεις το winrar και να κάνεις τις δουλειές σου με το Peazip.
johnyblack Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 δοκιμασε και με μια αλλη μητρικη. το ξερω ακουγεται κουλο αλλα δε μενει και κατι αλλο...
alex89 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Στρέσαρε τον επεξεργαστή σου μπήπως παίζει τίποτα.
antonl Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Αργό είναι μόνο το (de)compress ή γενικά οι επιδόσεις του υπολογιστή είναι πεσμένες; Το μόνο που θα μπορούσα να σκεφτώ είναι μπας και έχει γυρίσει σε PIO mode ο δίσκος αλλά μετά από τόσα format/BIOS update θα πρεπε να χει στρώσει. Ρίξε μια ματιά πάντως στον device manager. Το SMART του δίσκου είναι ΟΚ ή εμφανίζει κανα warning (πχ στο HDD Sentinel);
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα