nick_mantas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Λοιπόν το θέμα μου είναι το εξής ... χρησιμοποιώ 32 bit λειτουργικό σύστημα ... και πολλές εφαρμογές που χρησιμοποιώ δεν υπάρχουν για 64 bit , υπάρχουν μονο για 32 bit . Το πρόβλημα μου είναι ότι υπάρχουν και κάποιες άλλες εφαρμογές που είναι μονο 64 bit π.χ.: after effect ... μπορώ να κάνω dual boot windows 7 32 bit & windows 7 64 bit ?? Είχα προσπαθήσει μια φορα αλλα δεν βρήκα και πολύ άκρη με αυτό ... Περιμένω απαντήσεις σας ! ευχαριστώ !
petranthe Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Βάζοντας τα windows 7 64 bit μπορείς να τρέχεις εφαρμογές και 32 και 64 bit. Οπότε dual boot ειναι ανουσιο .Χρειάζεσαι απλά windows 7 64bit
nick_mantas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 A ευχαριστώ !! και κάτι άλλο επειδή δεν έχω άλλο δίσκο να κρατήσει όλα μου τα back ups ... υπάρχει τρόπος να περάσω τα 64 bit χωρίς να μου χαθούν τα αρχεία ... δηλαδή με κάποιο partition ... ή με κάποιον άλλον τρόπο ...
Moderators Praetorian Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Αν έχεις πολλαπλά partitions στον ένα δίσκο που έχεις, και επιπλέον δεν σκοπεύεις να κρατήσεις τα Windows 7 32 bit, (οπότε θα χάσεις και τα προγράμματα που είχες εγκατεστημένα σε αυτό, και θα χρειαστεί να τα επανα-εγκαταστήσεις), τότε απλά μετέφερε τα αρχεία που θέλεις να κάνεις back-up από το partition των windows σε άλλο partition που έχει ελεύθερο χώρο. Μετά κάνε για την εγκατάσταση των Windows 7 x64, επέλεξε το partition των προηγούμενων Windows και κάνε clean install εκεί (με format του partition). *Νομίζω* θεωρητικά μπορείς να κάνεις και χωρίς format εγκατάσταση των Win7 x64 στο partition των Win7 32bit, αλλά νομίζω ότι γίνεται λίγο μπάχαλο με τους φακέλους των Windows, και δε θα το πρότεινα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα