Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας, εχω το κλασικο προβλημα που εχουν οι πιο πολυ με τα windows 7 , δλδ εχω ηχεια 5.1

αλλα ενω στα xp μου επαιζαν μια χαρα στα 7 παιζουν μονο τα δυο η με διαφορα πειραγματα ολα αλλα

οχι καθρα. . . αποτι ειδα το προβλημα λυνεται μονο με αλλη καρτα ηχου , θα ηθελα να ρωτησω αν ξερεται καμια

καρτα ηχου που να παιζει σιγουρα 5.1 κανονικα μην την παρω αδικα.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Γειά σας, εχω το κλασικο προβλημα που εχουν οι πιο πολυ με τα windows 7 , δλδ εχω ηχεια 5.1

αλλα ενω στα xp μου επαιζαν μια χαρα στα 7 παιζουν μονο τα δυο η με διαφορα πειραγματα ολα αλλα

οχι καθρα. . . αποτι ειδα το προβλημα λυνεται μονο με αλλη καρτα ηχου , θα ηθελα να ρωτησω αν ξερεται καμια

καρτα ηχου που να παιζει σιγουρα 5.1 κανονικα μην την παρω αδικα.

Ευχαριστώ

Οταν λές δεν παιζουν 5.1 εννοείς σε μουσική η οτιδήποτε αλλο το οποίο είναι στερεοφωνικο?

Αν ναι ειναι λογικό και σωστό είναι να παιζουν μονο τα δύο μπροστινά μιας και ο ήχος είναι στερεοφωνικος....

Από εκει και πέρα αν ακούς στερεφωνικά σε παιχνίδια και ταινίες τα οποία έχουν αποδεδειγμένα 5.1 ήχο (DTS, DD, EAX κτλ κτλ) τότε είναι θέμα ρυθμίσεων!

Δημοσ.

Operating System

MS Windows 7 Ultimate 32-bit SP1

CPU

Intel Pentium 4 631

Cedar Mill 65nm Technology

RAM

2,00 GB Dual-Channel DDR2 @ 265MHz (4-4-4-12)

Motherboard

775i945GZ (CPUSocket) 62 °C

Graphics

Philips FTV (800x600@60Hz)

ATI Radeon HD 4600 Series (Gigabyte) 56 °C

Hard Drives

244GB Western Digital WDC WD2500AAKS-00VSA0 ATA Device (SATA) 45 °C

Optical Drives

DTSOFT Virtual CdRom Device

NEC DVD_RW ND-4571A ATA Device

Audio

Realtek High Definition Audio

αλλα δεν ξερετε για πιο προβλημα σας λεω? ειναι κοινο σε σχεδον ολους με 32bit στα 7. . .

οταν ειχα xp επαιζαν κανονικα και τα 5 μουσική με τα ιδια ηχεια τωρα γιατη ειναι λογικο να μην παιζει??

Δημοσ.

το κατεβασα. . . αλλα τα ιδια. . .δεν νομιζω οτι φτιαχνει αυτο το ειχα ψαξει παρα πολυ πιο παλια

τωρα δεν ξερω αν βγηκε κατι. . .

Δημοσ.

Αν μου εξηγήσεις γτ θέλεις να καταστρέψεις ένα στερεοφωνικό τραγουδι μετατρέποντας το σε ψευτο 5.1 θα σου εξηγήσω γτ δεν γίνεται η ψευτοχαλια μετατροπη στα win7...

Δημοσ.

Μα δεν το χαλας. . .ακουγετε πιο δυνατα πιο ωραια. . . αλλωστε για αυτο πηρα και 5.1 ηχεια δεν τα πηρα

για να εχω τα δυο νεκρα. . . η μονη λυση που βρηκα ειναι με το winamp εχει ενα plug-in και παιζουν

ολα αλλα ενταξει μονο με winamp . . .

Δημοσ.

ακριβος το ιδιο πρόβλημα ειχα και εγώ με μια Sound Blaster audigy 2 και το ελυσα βρίσκοντας παλιους και τροποποιημενους drivers. Αλλα τωρα που άλλαξα μητρική δουλεύουν ολα αλλά οχι πολυ καθαρά, αν εχεις την ιδια κάρτα πες μου να σου τους στείλω (είναι δοκιμασμενο σε windows 7 ultimate x64 αλλά οι drivers κάνουν και για 32bit)

Δημοσ.

Μα δεν το χαλας. . .ακουγετε πιο δυνατα πιο ωραια. . . αλλωστε για αυτο πηρα και 5.1 ηχεια δεν τα πηρα

για να εχω τα δυο νεκρα. . . η μονη λυση που βρηκα ειναι με το winamp εχει ενα plug-in και παιζουν

ολα αλλα ενταξει μονο με winamp . . .

Μαλισταααα... αφου ενα τραγουδι ή ένας οποιοσδήποτε ήχος ο οποιος ηχογραφήθηκε για να ακουγεται απο δύο ηχεία δεν χαλαει όταν μετατρέπεται μεσω software και αλγορυθμων αμφιβόλου αποτελεσματικότητας σε 5.1 τοτε εγώ παω πάσο...

Ετσι ενημερωτικά πάντως τα 5.1 ηχεία δεν προοριζονται για ακροαση μουσικής αλλα για ταινιες και παιχνιδια που υποστηριζουν πραγματικο 5.1!

Δημοσ.

Μαλισταααα... αφου ενα τραγουδι ή ένας οποιοσδήποτε ήχος ο οποιος ηχογραφήθηκε για να ακουγεται απο δύο ηχεία δεν χαλαει όταν μετατρέπεται μεσω software και αλγορυθμων αμφιβόλου αποτελεσματικότητας σε 5.1 τοτε εγώ παω πάσο...

Ετσι ενημερωτικά πάντως τα 5.1 ηχεία δεν προοριζονται για ακροαση μουσικής αλλα για ταινιες και παιχνιδια που υποστηριζουν πραγματικο 5.1!

Μα παίζουν ολα ακριβώς το ιδιο. . .Ή δεν φαινετε η διαφορά στο αυτί και ετσι ακουγεται πολυ καλα ...

στα xp με το που κανει εγκαταστασει την καρτα ηχου σου βγαζει αυτόματα και απο τα 5 ηχεία,

λες να μην ακουγοταν καλα και να ηταν πρωτη επιλογη στα xp?

Δημοσ.

Μα παίζουν ολα ακριβώς το ιδιο. . .Ή δεν φαινετε η διαφορά στο αυτί και ετσι ακουγεται πολυ καλα ...

στα xp με το που κανει εγκαταστασει την καρτα ηχου σου βγαζει αυτόματα και απο τα 5 ηχεία,

λες να μην ακουγοταν καλα και να ηταν πρωτη επιλογη στα xp?

Ε αφου ήταν πρώτη επιλογή της ms στα xp.. εεε τοιτε κατι παραπανω θα ξέρει απο τις χιλιαδες των μουσικών πανω σε αυτο το πλανητη που γράφουν την μουσική του για να ακουγεται απο δύο ηχεια και όχι παραμορφωμένα απο 5!!

Δημοσ.

Ε αφου ήταν πρώτη επιλογή της ms στα xp.. εεε τοιτε κατι παραπανω θα ξέρει απο τις χιλιαδες των μουσικών πανω σε αυτο το πλανητη που γράφουν την μουσική του για να ακουγεται απο δύο ηχεια και όχι παραμορφωμένα απο 5!!

Mα αυτο προσπαθώ να σου εξηγήσω δεν φαινετε παραμορφωμένο το ιδιο ακούγεται. . . στο αμάξι δεν ακους

απο 4 ηχεία? μια χαρα δεν είναι?

Δημοσ.

Τελος παντως δεν θα συνεχίσω μια ανουσια συζήτηση...

Αφου εσύ θεωρεις ότι είναι το ίδιο η δική μου γνώμη περισσεύει!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...