Προς το περιεχόμενο

Tσιμεντο πανω στο αμαξωμα

hexenlord

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φιλοι,

ειχα βαλει την ερωτηση και σε καποιο παλιο μου νημα αλλα πνιγηκε μεσα σε κατι αλλα που συζητηθηκαν τοτε και εχω μεινει στα ιδια:

Απο λαθος παρκαρισμα ενος παρκαδορου το αμαξι ειναι λες και το εχει φτυσει ο θεος με τσιμεντο. Μικροι μικροι λεκεδες παντου (ο μεγαλυτερος στο μεγεθος του νυχιου του μικρου μας δαχτυλου-ποδια παντα). Απο τα τζαμια βγηκαν με λεπιδι και δεν εμεινε ιχνος. Αν δοκιμασω να κανω το ιδιο στη μπογια, γεια χαρανταν (το δοκιμασα). Υπαρχει καποιο διαλυτικο ξερω γω κατι που να μπορω να το βγαλω χωρις φυσικα ζημια στην μπογια??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σιγουρα ασετον πανω στο βερνικι; εχω αμφιβολιες. γιατι να μην δοκιμασει με πλυστικο (αν βρει να λειτουργει και με ζεστο νερο ακομα καλυτερα) και μετα με υπομονη και με κανα πηλο; κανει θαυματα ο πηλος σε κατι τετοια επιμονα πραγματα.

σιγουρα ασετον πανω στο βερνικι; εχω αμφιβολιες. γιατι να μην δοκιμασει με πλυστικο (αν βρει να λειτουργει και με ζεστο νερο ακομα καλυτερα) και μετα με υπομονη και με κανα πηλο; κανει θαυματα ο πηλος σε κατι τετοια επιμονα πραγματα.

αμα εχει περασει καιρος θα εχει γινει ενα με το χρωμα του αυτοκινητου οτι και να γινει 99% θα βγαλει και χρωμα..το εχω παθει εγω ευτυχως με μικρες πιτσιλιες στο αμαξι που δεν φαινονται πια απο τον μακακα απο πανω μου που εφτιαχνε..

εγω παλι αν ητανε πολλα θα το αφηνα ετσι οπως ειναι.. γιατι αμα βγει το χρωμα και αρχιζει η σκουρια αρχιζουν αλλα προβληματα.

φιλε μου πες μου λιγο πιο αναλυτικα αν θες τι ειναι αυτο με τον πηλο!Μου ακουγεται πολυ μπακαλιστικο αλλα αν κανει θαυματα χαλαλι.

Όσοι ασχολούνται με το detailing αυτοκινήτου το Α και το Ω είναι ο πηλός http://www.youtube.com/watch?v=hYXcd_VbrCc Στην ουσία αφαιρεί από την εξωτερική στρώση του βερνικιού τους ρύπους που επικάθονται. Το οινόπνευμα, ασετον, κτλ σε βερνίκι είναι απαγορευτικό, το διαλύει. Αν δε με πιστεύεις ρίξε λίγο ασετον σε ένα έπιπλο του σπιτιού σου

Για εμένα πάντως μόνο κάποιος ειδικός μπορεί να σου πει πως θα βγουν χωρίς να καταστρέψεις το χρώμα και αυτό αφού το δει από κοντά

φιλε μου πες μου λιγο πιο αναλυτικα αν θες τι ειναι αυτο με τον πηλο!Μου ακουγεται πολυ μπακαλιστικο αλλα αν κανει θαυματα χαλαλι.

σου απαντησε ο φιλος απο πανω. δεν ειναι κατι μπακαλιστικο, ισα ισα που ειναι κατι πιο εξειδικευμενο απο κλασσικο πλυσιμο...σφουγγαρι, σαπουνι και κουβα και θελει μερακι και υπομονη. κανει δουλεια ομως, σε αποζημιωνει για τον κοπο σου.

Με το τούρμπο του πιεστικού είχα βγάλει τσιμέντο από το μαρσπιέ, που είναι και σαγρέ (πλαστικοποίηση).

ναι φιλε αλλα αυτο εχει στεγνωσει για τα καλα. θα δοκιμασω παντως τον πηλο και θα δουμε.Ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...