oldermania Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Γεια σας χθες καθαρισά το laptop και έριξα λίγο αζαξ να το καθαρισω και δεν μου δουλεύουν όλα τα κουμπιά του πληκτρολογιου τι να κάνω; Sent from my iPad using Insomnia
vergogc Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Γεια σας χθες καθαρισά το laptop και έριξα λίγο αζαξ να το καθαρισω και δεν μου δουλεύουν όλα τα κουμπιά του πληκτρολογιου τι να κάνω; Sent from my iPad using Insomnia Παρομοιο περιστατικο ειχα και εγω, και τελικα αλλαξα το πληκτρολογιο! Αφου λες οτι εχει απο εχθες, μαλλον και εσυ για αλλαγη πας! Δεν ειναι τιποτα, βρες στο ebay το αντιστοιχο, και το αλλαζεις μονος σου, ειναι πανευκολο! Ακομα και εγω σαν αρχαρχιος το αλλαξα πανευκολα! Εμενα μου κοστισε 19ευρω, μαζι με εξοδα αποστολης!
oldermania Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Φιλε λάπτοπ ειναι οχι desktop! Sent from my iPad using Insomnia
gang Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Φιλε λάπτοπ ειναι οχι desktop! Sent from my iPad using Insomnia Τι έχει να λέει; Νομίζεις δεν αλλάζει το πληκτρολόγιο;
oldermania Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δεν έχω ιδέα να το ανοίξω και χάνετε η εγγύηση Sent from my iPad using Insomnia
gang Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δεν έχω ιδέα να το ανοίξω και χάνετε η εγγύηση Sent from my iPad using Insomnia αφού έχει εγγύηση πήγαινε να στο φτιάξουν.
MJBulls23 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 αφού έχει εγγύηση πήγαινε να στο φτιάξουν. Απλως μην πεις οτι εριξες αζαξ για να το καθαρισεις. Πες οτι απλως μια μερα, σταματησε να λειτουργει. Πιο απλο και γρηγορο βεβαια ειναι να το αλλαξεις μονος σου. ~20€ που θα σου στοιχισει ολο αυτο ΙΣΩΣ δεν αξιζει η ταλαιπωρια με εγγυησεις, κλπ. Το "δεν ξερω πως να το κανω" διορθωνεται με το "μπορω να μαθω πως να το κανω". Ολοι γεννιομαστε με ελαχιστοελαχιστες συναψεις μεταξυ των νευρωνων αλλά μαθαινουμε. Οπότε....
gang Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Απλως μην πεις οτι εριξες αζαξ για να το καθαρισεις. Πες οτι απλως μια μερα, σταματησε να λειτουργει. Πιο απλο και γρηγορο βεβαια ειναι να το αλλαξεις μονος σου. ~20€ που θα σου στοιχισει ολο αυτο ΙΣΩΣ δεν αξιζει η ταλαιπωρια με εγγυησεις, κλπ. Το "δεν ξερω πως να το κανω" διορθωνεται με το "μπορω να μαθω πως να το κανω". Ολοι γεννιομαστε με ελαχιστοελαχιστες συναψεις μεταξυ των νευρωνων αλλά μαθαινουμε. Οπότε.... Ακριβώς. Συνήθως είναι piece of cake το άνοιγμα του laptop. Τέλος, όλο και κάποιο video θα βρεις.
Superuser Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δεν έχει πάθει τίποτα το μηχάνημα... Άνοιξε το και καθαρισε το πληκτρολόγιο από μέσα.. Προφανώς είχε πολύ μπίχλα και με το azax εισχώρησε στα σημεία επαφής
Alxnks Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 γι αυτο αλλη φορα πρωτα καλο φυσημα και μετα αζαξ κτλ.
kfyros Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δεν έχω ιδέα να το ανοίξω και χάνετε η εγγύηση Sent from my iPad using Insomnia Ρίξτου και λίγο χλωρίνη, μετά βάψτο μπλε και πέτα το στη θάλασσα... ΑΖΑΧ ;;;; Δε θάμπωσε ακόμα η οθόνη ; Τέσπα, αν τους το πας έτσι, θα πληρώσεις τη ζημιά (γιατί φαίνονται τα υπολλείματα υγρών στο πληκτρολόγιο), και θα συνεχίσει να ισχύει η εγγύηση (αρκεί να μη σου πουν τίποτα μαλακίες ότι θέλει αλλαγή και η μητρική κλπ. και σου βγάλουν κανένα τρελλό κουστούμι).. Μπορείς να το αλλάξεις εύκολα και μόνος σου βρίσκοντας σχετικά videos στο internet , και παραγγέλνοντας το σχετικό ανταλλακτικό μέσω internet .. Κάποια laptops δεν χρειάζονται καν κατσαβίδι , μόνο να ξεκουμπώσεις το Keyboard με ένα πλαστικό μαχαιράκι, σε κάποια άλλα πρέπει να αφαιρεθεί το πάνω καπάκι.. Το θέμα είναι που θα βρεις ελληνικό πληκτρολόγιο στο internet ... Διαλέγεις και παίρνεις.. Α, και ΠΟΤΕ ξανά υγρά πάνω στο laptop !!!! Μόνο ΛΙΓΟ καθαριστικό επιφανειών ή οθονών με spray και σκούπισμα κατευθείαν με τα ειδικά πανάκια (όχι με πατσαβούρια ούτε με χαρτί) !!! Για τη μπίχλα, φύσημα με blower (τα σπρέυ αέρα είναι ΓΤΠ ), ή με αέρα σε βενζινάδικο (με λίγη προσοχή)...
skipperas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 το azax δε βραχυκυκλώνει? δεν είναι όπως το νερό? τι πιο λογικό αν μπήκε στο εσωτερικό? αφού είναι μόνο το πληκτρολόγιο, καλά είσαι!
oldermania Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Θα πάρω τηλ την Sony )) ευχαριστω για την βοήθεια! Sent from my iPhone using Insomnia
oldermania Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δεν πάμε καλα η Sony μου ζήτησε 123 ε!!!!!!!!!! Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα