stratos789 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 για σας παιδιά. έχω ένα πρόβλημα με τις θερμοκρασίες, όταν παίζω παιχνίδια και συγκεκριμένα lineage2 ο υπολογιστής κλείνει απότομα και μετά ξανά ανοίγει μόνος του όταν βγάζω το πλαϊνό καπάκι δουλεύει κανονικά. αν έβαζα μια καλύτερη ψήκτρα για παράδειγμα την v8 της coolermaster θα έχω πρόβλημα? υ.γ. τον υπολογιστή τον έχω καθαρίσει και του έχω αλλάξει και πάστα το σύστημα μου είναι: cpu:intel core 2 duo e7500 2,93 ghz gpu:nvidia geforce gts 250 1gb psu:axp 630watt Ευχαριστώ
stm00192 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Για ριξε και ένα με τον επεξεργαστη σε Load (οcct) γτ λιγο περιεργα μας τα λέει το hwmonitor,,, Eνω ο αισθήτηρας της μητρικής για τον επεγεργαστή δειχνει να χτυπάει κόκκινα... οι θερμοκρασίες στους αισθητήρες των πυρήνων φαίνονται εντελώς νορμάλ! Ο ανεμηστηρας του επεξεργαστή λειτουργεί σωστά?
stratos789 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 για εξηγησε το λιγο πως να το κανω. Ο ανεμιστηρας δουλευει κανονικα.
stm00192 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Κατεβάζεις το occt τρέχεις για κανενα 5λεπτο το occt linpack και λιγο πριν το σταματήσεις τραβάς screenshot απο το hwmonitor το οποίο το έχεις να τρέχει παράλληλα!
stratos789 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 το ειχα ελεγξει και αυτο που λες αλλα παλι κλεινει
daPro Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 όταν βγάζω το πλαϊνό καπάκι δουλεύει κανονικά. μπορει να θελει κανα ανεμιστήρα ο πυργος σου για να κανει airflow
stm00192 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 μπορει να θελει κανα ανεμιστήρα ο πυργος σου για να κανει airflow Εσυ λες να φταίει το airflow που ο επεξεργαστής παει στα κοκκινα μεσα σε λιγοτερο απο ένα λεπτο stress? Ειπαμε δεν πατάει η ψήκτρα... καποιο ποδαράκι απο τα κωλο pushpins της intel κλασσικά δεν κουμπωσε καλά!
stratos789 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 ετσι το ειχα αλλα χωρις τους επανω. λες να βαλω εναν στο πλαι που να βγαζει?
stm00192 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 ετσι το ειχα αλλα χωρις τους επανω. λες να βαλω εναν στο πλαι που να βγαζει? Ρε βγάλε και ξαναβάλε σωστά την ψήκτρα σου... ελεος μην ακουτέ το μακρύ και το κοντο του καθενός αν έιναι δυνατον να ανεβάζει θερμοκρα΄σια ο επεξεργαστής τοσο γρήγορα λόγω του airflow! κακο δεν θα του κανει...τωρα με τις ζεστες Ναι αλλα αυτή την στιγμή δεν οφείλεται εκει το προβλημα του και εσύ τον μπερδεύεις και τον απομακρύνεις απο τον στόχο του!
daPro Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Εσυ λες να φταίει το airflow που ο επεξεργαστής παει στα κοκκινα μεσα σε λιγοτερο απο ένα λεπτο stress? οχ εχεις δικαιο τοσο γρηγορα να ανεβαζει δεν ειναι λογικο.. απλα διαβασα οτι με ανοιχτο το καπακι δεν εχει προβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα