Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σας παιδιά. έχω ένα πρόβλημα με τις θερμοκρασίες, όταν παίζω παιχνίδια και συγκεκριμένα lineage2 ο υπολογιστής κλείνει απότομα και μετά ξανά ανοίγει μόνος του όταν βγάζω το πλαϊνό καπάκι δουλεύει κανονικά. αν έβαζα μια καλύτερη ψήκτρα για παράδειγμα την v8 της coolermaster θα έχω πρόβλημα?

υ.γ. τον υπολογιστή τον έχω καθαρίσει και του έχω αλλάξει και πάστα

το σύστημα μου είναι: cpu:intel core 2 duo e7500 2,93 ghz

gpu:nvidia geforce gts 250 1gb

psu:axp 630watt

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Για ριξε και ένα με τον επεξεργαστη σε Load (οcct) γτ λιγο περιεργα μας τα λέει το hwmonitor,,,

Eνω ο αισθήτηρας της μητρικής για τον επεγεργαστή δειχνει να χτυπάει κόκκινα... οι θερμοκρασίες στους αισθητήρες των πυρήνων φαίνονται εντελώς νορμάλ!

Ο ανεμηστηρας του επεξεργαστή λειτουργεί σωστά?

Δημοσ.

Κατεβάζεις το occt τρέχεις για κανενα 5λεπτο το occt linpack και λιγο πριν το σταματήσεις τραβάς screenshot απο το hwmonitor το οποίο το έχεις να τρέχει παράλληλα!

Δημοσ.

όταν βγάζω το πλαϊνό καπάκι δουλεύει κανονικά.

μπορει να θελει κανα ανεμιστήρα ο πυργος σου για να κανει airflow

airflow-2.jpg

Δημοσ.

μπορει να θελει κανα ανεμιστήρα ο πυργος σου για να κανει airflow

airflow-2.jpg

Εσυ λες να φταίει το airflow που ο επεξεργαστής παει στα κοκκινα μεσα σε λιγοτερο απο ένα λεπτο stress?

Ειπαμε δεν πατάει η ψήκτρα... καποιο ποδαράκι απο τα κωλο pushpins της intel κλασσικά δεν κουμπωσε καλά!

Δημοσ.

ετσι το ειχα αλλα χωρις τους επανω. λες να βαλω εναν στο πλαι που να βγαζει?

Ρε βγάλε και ξαναβάλε σωστά την ψήκτρα σου... ελεος μην ακουτέ το μακρύ και το κοντο του καθενός αν έιναι δυνατον να ανεβάζει θερμοκρα΄σια ο επεξεργαστής τοσο γρήγορα λόγω του airflow!

κακο δεν θα του κανει...τωρα με τις ζεστες

Ναι αλλα αυτή την στιγμή δεν οφείλεται εκει το προβλημα του και εσύ τον μπερδεύεις και τον απομακρύνεις απο τον στόχο του!

Δημοσ.

Εσυ λες να φταίει το airflow που ο επεξεργαστής παει στα κοκκινα μεσα σε λιγοτερο απο ένα λεπτο stress?

οχ εχεις δικαιο τοσο γρηγορα να ανεβαζει δεν ειναι λογικο..

απλα διαβασα οτι με ανοιχτο το καπακι δεν εχει προβλημα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...