hackertom Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Προσπαθώ να τρέξω το xampp αλλά μάλλον το εμποδίζει το skype απο ότι διάβασα γιατι παίζει το port : 80! Άλλαξα το sκype και έβαλα να τρέχει σε άλλη θύρα απο τις επιλογές σύνδεσης... Εκανα restart και το πρόβλημα παραμένει το Xampp νεκρό... ! Ξέρει κάποιος πως να το διορθώσω ... ?
hawkpilot Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Προσπαθώ να τρέξω το xampp αλλά μάλλον το εμποδίζει το skype απο ότι διάβασα γιατι παίζει το port : 80! Άλλαξα το sκype και έβαλα να τρέχει σε άλλη θύρα απο τις επιλογές σύνδεσης... Εκανα restart και το πρόβλημα παραμένει το Xampp νεκρό... ! Ξέρει κάποιος πως να το διορθώσω ... ? Φυσικά. Ξεκινάς το xampp πριν από το skype
hackertom Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Φυσικά. Ξεκινάς το xampp πριν από το skype Μα το skype ξεκινάει με τα Windows άρα και πρώτο... και αφού άλλαξα το port πάλι πρόβλημα έχει τώρα και πρέπει να τρέξει πρώτα το xampp ?
hawkpilot Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Μα το skype ξεκινάει με τα Windows άρα και πρώτο... και αφού άλλαξα το port πάλι πρόβλημα έχει τώρα και πρέπει να τρέξει πρώτα το xampp ? Ρύθμισέ το να μην ανοίγει με τα win.
hackertom Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 δοκιμασε να κλεισεις και το msn αν εχεις το MSN δεν νομίζω να είναι πρόβλημα γιατί το είχα παλιότερα το MSN με το Xampp άλλα χωρίς το Skype και δούλευε μια χαρά... Το πρόβλημα ήρθε όταν πέρασα το skype ...
Chief90 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 απο τις ρυθμίσεις του skype ρυθμίσε να μην χρησιμοποιεί την Port 80 και την 443 (αν θυμάμαι καλά )
hackertom Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Ρύθμισέ το να μην ανοίγει με τα win. το έκανα και αυτό αλλά πάλι τα ίδια... απο τις ρυθμίσεις του skype ρυθμίσε να μην χρησιμοποιεί την Port 80 και την 443 (αν θυμάμαι καλά ) το έχω κάνει ήδη και το γράφω ποιό πάνω... το έβαλα στην port 40 αλλά δεν τρέχει... ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ DOS ΤΟΥ ΧΑΜPP ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟ 0.0.0.0:443 ΔΕΝ έπρεπε να τρέχει στο 80 ?
Chief90 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 το έκανα και αυτό αλλά πάλι τα ίδια... το έχω κάνει ήδη και το γράφω ποιό πάνω... το έβαλα στην port 40 αλλά δεν τρέχει... ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ DOS ΤΟΥ ΧΑΜPP ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟ 0.0.0.0:433 ΔΕΝ έπρεπε να τρέχει στο 80 ? νομίζω και τις 2 χρησιμοποιεί.εγώ που είχα το ίδιο πρόβλημα προχθές και το έλυσα με την ρύθμιση του skype. αν γενικά δεν βγάζεις άκρη φτιάξε ενα vmachine (με xp πχ ) και τρέξε εκει το xamp .σίγουρο αποτέλεσμα!!
hackertom Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Αυτό το μήνυμα γράφει τελικά παιδιά που πρόλαβα να το διαβάσω γιατι μου κλείνει το Dos >make_sock: could not bind to address 0.0.0.0:443 εγκατέστησα έναν port scaner και βλέπω οτι την 433 την έχει το vmware-hostd.exe | αρχείο του vwire !!! ---------------------------- ΒΡΈΘΗΚΕ Η ΛΎΣΗ : ----------------------------- - Open up httpd-ssl.conf in path2xampp\apache\conf\extra - Look for the line Listen 443 - Change port number to anything you want. I use 4430. ex. Listen 4430. - Replace every 443 string with 4430. Save the file. - Restart XAMPP Apache and it should start up normally again. - That’s it. Done. [ Πηγή ]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα