Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιθυμώ να αλλάξω το παλιό pc και διαθέτω μέχρι 1000 ευρώ μόνο για Desktop χωρις μόνιτορ,ηχεία,κτλ.,ενδιαφέρομαι για έτοιμο σύστημα και για γενική χρήση.Τι μου προτείνεται?ευχαριστω

Ποσό που διαθέτουμε :μέχρι 1000

Χρήση υπολογιστή :ταινιες,ιντερνετ,gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:τιποτα το ιδιαιτερο

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.οχι προς το παρον δεν θελω αλλα μελλοντικα σκεφτομαι να πάρω καμιά 22'' fullhd

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).ηρακλειο κρητης

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?δεν έχω πρόβλημα απο διαφορετικά καταστήματα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?το συναρμολογώ και μόνος μου

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο.δεν επιθυμώ κανενα

Επεξ/σία από vegeth
Δημοσ.

Εγώ δε θα σου προτείνω κάτι, διότι δεν παρακολουθώ τόσο «φανατικά» τις εξελίξεις. Θα σου δώσω μόνο μία φιλική συμβουλή: Δώσε κάποια στοιχεία, σχετικά με το τι απαιτήσεις έχεις από τον υπολογιστή (κοινώς τι δουλειά θες να κάνεις μ' αυτόν), καθώς και κάποιες σημαντικές διευκρινίσεις (όπως αν μέσα στην τιμή που ορίζεις, πρέπει να συμπεριλαμβάνεται οθόνη/πληκτρολόγιο/ποντίκι/λειτουργικό), διότι αυτοί που είναι σε θέση να σε βοηθήσουν, μόλις δουν ότι το μόνο στοιχείο που δίνεις είναι το «να κοστίζει ένα χιλιάρικο», αν μπουν στον κόπο να σου απαντήσουν, το πολύ πολύ να σε στείλουν στον Κωτσόβολο για πληροφορίες (και, φαντάζομαι πως καταλαβαίνεις ότι δε θα έχουν άδικο).

Δημοσ.

Επιθυμώ να αλλάξω το παλιό pc και διαθέτω μέχρι 1000 ευρώ μόνο για Desktop χωρις μόνιτορ,ηχεία,κτλ.,ενδιαφέρομαι για έτοιμο σύστημα και για γενική χρήση.Τι μου προτείνεται?ευχαριστω

Καλησπέρα.

1) Θα παίζεις παιχνίδια?

2) Ποιά είναι η ανάλυση της οθόνης σου?

3) Θα χρησιμοποιήσεις κάποια συγκεκριμένα προγράμματα απαιτήσεων? (photo, video editing ή άλλα)

4) θα κρατήσεις κάτι από το παλιό σου (αν υπάρχει μηχάνημα)?

5) Από που είσαι?

Δημοσ.

Καλησπέρα.

1) Θα παίζεις παιχνίδια?

2) Ποιά είναι η ανάλυση της οθόνης σου?

3) Θα χρησιμοποιήσεις κάποια συγκεκριμένα προγράμματα απαιτήσεων? (photo, video editing ή άλλα)

4) θα κρατήσεις κάτι από το παλιό σου (αν υπάρχει μηχάνημα)?

5) Από που είσαι?

Ποσό που διαθέτουμε :μέχρι 1000

Χρήση υπολογιστή :ταινιες,ιντερνετ,gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:τιποτα το ιδιαιτερο

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.οχι προς το παρον δεν θελω αλλα μελλοντικα σκεφτομαι να πάρω καμιά 22'' fullhd

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).ηρακλειο κρητης

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?δεν έχω πρόβλημα απο διαφορετικά καταστήματα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?το συναρμολογώ και μόνος μου

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο.δεν επιθυμώ κανενα

Δημοσ.

πως σου φαινεται;

θα προτιμούσα να έμενα μόνο με ένα σκληρό δίσκο και χωρίς ssd.Για την μνημη δεν ειναι καλυτερα να παω στα 1600mhz?

Δημοσ.

Θα μπορούσες να δείς και κάποιον AMD cpu/mb. Σκεψου οτι θα επερνες εναν πολύ καλό AMD αντί να ξοδευτείς με intel...

Απο την αλλη φυσικά 1000 ευρώ δεν είναι κ λίγα και θα μπορούσες να παρεις intel αλλα τη διαφορά τη βρίσκεις σε μια πραγματικά καλή και γρήγορη κάρτα γραφικών.

edit: SLi (2 καλές κάρτες ας πουμε είναι πιο ευκολο με amd λύση)

Δημοσ.

Θα μπορούσες να δείς και κάποιον AMD cpu/mb. Σκεψου οτι θα επερνες εναν πολύ καλό AMD αντί να ξοδευτείς με intel...

Απο την αλλη φυσικά 1000 ευρώ δεν είναι κ λίγα και θα μπορούσες να παρεις intel αλλα τη διαφορά τη βρίσκεις σε μια πραγματικά καλή και γρήγορη κάρτα γραφικών.

edit: SLi (2 καλές κάρτες ας πουμε είναι πιο ευκολο με amd λύση)

δεν εχω προβλημα με τον AMD,αρκει να μην βγαζει προβληματα

τωρα πιστευω οτι ειναι αρκετα καλυτερα

το samsung δεν μου χρειαζεται γιατι εχω ηδη.Η καρτα γραφικων ειναι λιγο ακριβη,τα αξιζει τα λεφτα της?

Δημοσ.

Για το gaming αυτό που σε αφορά πρώτα και κύρια είναι η κάρτα γραφικών. Από αλλού συζητάς να κόψεις, από την κάρτα όχι.

Πρόταση:

Κουτί: Corsair Carbide Series 300R

Τροφοδοτικό: Corsair Enthusiast Series TX650 V2

Επεξεργαστής: Intel Core i5-3570K

Μητρική: Asus P8Z77-V LX

Μνήμη: Kingston 8GB 1600MHz DDR3 Non-ECC CL9 DIMM (Kit of 2) XMP HyperX Blu

Κάρτα γραφικών: Asus Radeon HD 7950 3072MB

Σκληρός: Seagate ST500DM002 Barracuda 500GB, 7200rpm, SATA 6GB/s,16MB

Δημοσ.

Για το gaming αυτό που σε αφορά πρώτα και κύρια είναι η κάρτα γραφικών. Από αλλού συζητάς να κόψεις, από την κάρτα όχι.

Πρόταση:

Κουτί: Corsair Carbide Series 300R

Τροφοδοτικό: Corsair Enthusiast Series TX650 V2

Επεξεργαστής: Intel Core i5-3570K

Μητρική: Asus P8Z77-V LX

Μνήμη: Kingston 8GB 1600MHz DDR3 Non-ECC CL9 DIMM (Kit of 2) XMP HyperX Blu

Κάρτα γραφικών: Asus Radeon HD 7950 3072MB

Σκληρός: Seagate ST500DM002 Barracuda 500GB, 7200rpm, SATA 6GB/s,16MB

Σε αυτήν την σύνθεση γίνεται να μπει τροφοδοτικό Corsair Enthusiast Modular Series TX550M?

Δημοσ.

Ναι, δεν θα έχεις κανένα θέμα. Τώρα αν κλοκάρεις μεχρι και το dvd-rw δεν ξέρω να σου πω :P

Ευτυχώς δεν βγάζουν συχνά firmware Updates.. :P :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...