Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επαιξα εχθες ενα δελτιο με 7 αγωνες. Τους πιανω ολους και ο αγωνας "Banfield –Colon Santa Fe" διακοπεται στο 81 με σκορ 0-3. Εγω το εχω παιξει over 3.5 goal.

Τους εστειλα e-mail και μου απαντησαν :

<<Στην περίπτωση αναβολή/διακοπής αγώνα, ισχύουν οι εσωτερικοί κανονισμοί μας και συγκεκριμένα αυτος των 36 ωρών. Σας παραθέτουμε για την διευκόλυνσή σας τον γενικό όρο

5.11.5 Στην περίπτωση ακύρωσης γεγονότος, όλες οι προσφορές στοιχημάτων που έχουν αποφασιστεί πριν την ακύρωση και δεν θα μπορούσαν πιθανώς να αλλάξουν ανεξάρτητα από μελλοντικά γεγονότα, θα διευθετούνται σύμφωνα με το αποφασισμένο αποτέλεσμα. Όλες οι υπόλοιπες προσφορές στοιχημάτων θα διευθετούνται μόνο εάν ανακοινωθεί επίσημο αποτέλεσμα εντός 36 ωρών, διαφορετικά θα θεωρούνται άκυρες.>>

Η εταιρια ειναι η unibet.

Δημοσ.

Επαιξα εχθες ενα δελτιο με 7 αγωνες. Τους πιανω ολους και ο αγωνας "Banfield –Colon Santa Fe" διακοπεται στο 81 με σκορ 0-3. Εγω το εχω παιξει over 3.5 goal.

Τους εστειλα e-mail και μου απαντησαν :

<<Στην περίπτωση αναβολή/διακοπής αγώνα, ισχύουν οι εσωτερικοί κανονισμοί μας και συγκεκριμένα αυτος των 36 ωρών. Σας παραθέτουμε για την διευκόλυνσή σας τον γενικό όρο

5.11.5 Στην περίπτωση ακύρωσης γεγονότος, όλες οι προσφορές στοιχημάτων που έχουν αποφασιστεί πριν την ακύρωση και δεν θα μπορούσαν πιθανώς να αλλάξουν ανεξάρτητα από μελλοντικά γεγονότα, θα διευθετούνται σύμφωνα με το αποφασισμένο αποτέλεσμα. Όλες οι υπόλοιπες προσφορές στοιχημάτων θα διευθετούνται μόνο εάν ανακοινωθεί επίσημο αποτέλεσμα εντός 36 ωρών, διαφορετικά θα θεωρούνται άκυρες.>>

Η εταιρια ειναι η unibet.

Καλησπερα φιλε μου.

Ναι θα πρεπει να περιμενεις 1 1/2 μερα. Αν ΔΕΝ γινει ο αγωνας (δεν συνεχιστει) θα λαβεις ως αποδοση την μοναδα. Δεν στο εβγαλε για χαμενο ετσι?

Δημοσ.

Μου το εβγαλε ως χαμενο σημερα το απογευμα.

Απο που μπορω να μαθω εαν εγινε ο αγωνας;

Δημοσ.

Μου το εβγαλε ως χαμενο σημερα το απογευμα.

Απο που μπορω να μαθω εαν εγινε ο αγωνας;

Συνεχιστικε κανονικα και εληξε 0-3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...