Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μείνει με ένα μπρίκι κινητό και σκέφτομαι να πάρω κάτι.Σκέφτηκα αφού θα δώσω που θα δώσω χρήματα να είναι κάτι καλό τουλάχιστον(smartphone)

Αυτά που θέλω κυρίως από το smartphone είναι καλό ίντερνετ,καλή φωτογραφική και καλό mp3.

Αρχικά έλεγα να δώσω max 120(για μεταχειρισμένο)-->Galaxy Ace.

Αλλά δεν έχει HD video και κυρίως έχει τσιμπημένο sar στο 0,84.

To Galaxy S έχει hd video και μικρό sar αλλά δεν έχει flash. :(

Επιπλέον,το φθηνότερο που έχω βρει είναι στα 150.

Φίλος μου το είχε πάρει 230(μεταχειρισμένο) πέρυσι τον Ιούλιο.

Δεν είναι ελάχιστη η μείωση και ενώ έχει βγει και το advance και το S3?

Και σκέφτηκα μήπως να πήγαινα σε s2 περιμένοντας μέχρι Αύγουστο να πέσουν λίγο οι τιμές.

Αλλά θεωρώ ότι είναι too much για μένα το S2.

Τι μου προτείνετε;

Help get out of the comfusio!

Δημοσ.

Έχω μείνει με ένα μπρίκι κινητό και σκέφτομαι να πάρω κάτι.Σκέφτηκα αφού θα δώσω που θα δώσω χρήματα να είναι κάτι καλό τουλάχιστον(smartphone)

Αυτά που θέλω κυρίως από το smartphone είναι καλό ίντερνετ,καλή φωτογραφική και καλό mp3.

Και σκέφτηκα μήπως να πήγαινα σε s2 περιμένοντας μέχρι Αύγουστο να πέσουν λίγο οι τιμές.

Τι μου προτείνετε;

Αν και καμία σχέση με όλα αυτά που αναφέρεις, θα σου πρότεινα το Sony Xperia Sole στα 259 ευρώ. Διάβασε review, ψάξτο αν θέλεις, είναι μακράν το καλύτερο κινητό σε αυτά τα λεφτά. Ούτε τα πολλά για το S III θα έχεις δώσει, ούτε λίγα για ένα κινητό που θα σε καλύψει για μικρό χρονικό διάστημα :)

Δημοσ.

Τι μου προτείνετε;

Σίγουρα το S II αποτελεί ασφαλή επιλογή και σίγουρα είναι υπερπλήρες κινητό που αξίζει κάθε € το οποίο έχεις δώσει.

Υπομονή για το SII λοιπόν.

Τα υπόλοιπα που αναφέρει είναι η μέρα με τη νύχτα, ειδικά το ACE.

To S, αν δεν σε ενοχλούσε η απουσία flash στην κάμερα, δεν θα σε άφηνε απογοητευμένο.

Δημοσ.

εγώ θα πήγαινα στο xperia sole. το πιο καλό κινητό αυτή τη στιγμή στην αγορά με χαμηλή τιμή. καλό επεξεργαστή και όμορφο design

Δημοσ.

Sgs2 και sole ειναι τα 2 που θα εξεταζα περισσότερο και εγω. Θα σου έλεγα πήγαινέ για το sole που ειναι φθηνο και καλο αλλα με προβληματίζει η πολυ μικρή μπαταρία ειδικά για 2πυρηνο.

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

εγω παντως περιμενω τον αυγουστο για το 2.ολα τα σονυ εχουν ρε παιδια πανω απο 1.20 σαρ το λιγοτερο

εχεις κολλησει με το sar εσυ. θελω κανα λινκ που να δινει στοιχεια για το οτι ειναι επιβλαβες 1.20 σαρ, κτλ κτλ. Ειμαι γιατρος, γι αυτο σε ρωταω. Ξερεις τι ακτινοβολια τρως απο χιλια δυο?

Δημοσ.

εχεις κολλησει με το sar εσυ. θελω κανα λινκ που να δινει στοιχεια για το οτι ειναι επιβλαβες 1.20 σαρ, κτλ κτλ. Ειμαι γιατρος, γι αυτο σε ρωταω. Ξερεις τι ακτινοβολια τρως απο χιλια δυο?

της δουλειας ειμαι και γω .πατα gsm arena να δεις.επειδη τρωω απο χιλια δυο λεω να τα κανω χιλια,στρογγυλα

Δημοσ.

της δουλειας ειμαι και γω .πατα gsm arena να δεις.επειδη τρωω απο χιλια δυο λεω να τα κανω χιλια,στρογγυλα

Αφου εισαι της δουλειας, επρεπε να καταλαβεις οτι δε ζητησα να με παραπεμψεις σε απλα νουμερα sar, αλλα σε απτα αποτελεσματα βλαβερων συνεπειων πανω μας απο 1.2 sar.

Δημοσ.

Να προτείνω το Xperia arc s ; Πανέμορφο κινητό αν και μονοπυρηνο και με αξιοπρεπή κάμερα και στα 250 ευρω πάνω κάτω.

Δημοσ.

Η μπαταρία του sole μετά την πρώτες 2 φορτίσεις κρατάει 2 μέρες με καλή χρήση για τα δεδομένα μου. Πολύ wifi , ελάχιστο 3G , χωρίς games βέβαια.

Δημοσ.

Να προτείνω το Xperia arc s ; Πανέμορφο κινητό αν και μονοπυρηνο και με αξιοπρεπή κάμερα και στα 250 ευρω πάνω κάτω.

(Λιγο παραπανω στην καλυτερη περιπτωση) , παντως το arc s σε καμια περιπτωση, απ τη στιγμη που στα ιδια και λιγοτερα λεφτα παιρνεις αξιοπρεπες διπυρηνο, κανενας λογος να πας για το arc s, που οταν βγηκε και χτυπαγε κατι 400αρια σε κατι κλεφτογερμανους, περναγα απ τη βιτρινα το βλεπα και γελαγα....

Δημοσ.

Η μπαταρία του sole μετά την πρώτες 2 φορτίσεις κρατάει 2 μέρες με καλή χρήση για τα δεδομένα μου. Πολύ wifi , ελάχιστο 3G , χωρίς games βέβαια.

2 μέρες με τέτοια χρήση είναι θησαυρός

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...