Atapia Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Πραγματικα αυτα που λες τα πιστευεις??? Δηλαδη σε ενα mac χαλαρα μπορεις αν γουταρεις μια μερα να πας να αγορασεις καινουργια ram, cpu κ.α. και να τα περασεις πανω χωρις να εχεις θεμα συμβατοτητας?? Στα pc μπορεις να το κανεις χαλαρα αρκει να ειναι ιδιου τυπου και να το σηκωνει η μητρικη και οχι να σου λεει τι ειναι συμβατο και να σε περιοριζει η mac μαμα. Γιατί να θέλω να αναβαθμιστώ φίλε μου όταν με laptop του 2007 και 2 gb ram non unibody πατάω στα περισσότερα σε ταχύτητα τον τετραπυρινο σου.... Μιλάω για ταχύτητα λειτουργική και όχι αριθμούς στα benches... Μιλάω για άνοιξε κλείσε λειτουργικό..ανοιξε κλείσε φόρτωσε προγράμματα..κλπ κλιπ και έχω και 6πύρινο pc με 8 γίγα ram έτσι;;;;δηλαδή ούτε καν ας πούμε......
Dark_Duck Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Πραγματικα αυτα που λες τα πιστευεις??? Δηλαδη σε ενα mac χαλαρα μπορεις αν γουταρεις μια μερα να πας να αγορασεις καινουργια ram, cpu κ.α. και να τα περασεις πανω χωρις να εχεις θεμα συμβατοτητας?? Στα pc μπορεις να το κανεις χαλαρα αρκει να ειναι ιδιου τυπου και να το σηκωνει η μητρικη και οχι να σου λεει τι ειναι συμβατο και να σε περιοριζει η mac μαμα. Μπορεις στο mac να κανεις overclocking οπως στα pc??? και αλλα πολλα Δεν λεω πως τα win ειναι καλυτερα απο τα osx αλλα απανταω σε αυτο που ειπες που δεν ισχυει. Εγω πιστευω οτι με εξερεση τους apple fans η μονη διαφορα για το καθε λειτουργικο (linux - win -osx ) ειναι τι χρειαζεται ο χρηστης για να κανει την δουλεια του και οχι να μπαινει facebook-twitter-skype. Το hardware τώρα που κολλάει στην κουβέντα? Εγω αναφέρομαι μόνο στο λειτουργικό? Ειδες φως και μπήκες ε? Εισουν σαφεστατος!!! Προσεξε μονο να μην ξεμακρενεις παρα πολυ και δε μπορεις να βρεις το σπιτι,μετα! Εκτορ ώρα να βγάλεις τον σκύλο βόλτα.. Άντε τσάκω το λουρί και τα λεμε σε κανα δύωρο ξανα!
p8grs Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Το hardware τώρα που κολλάει στην κουβέντα? Εγω αναφέρομαι μόνο στο λειτουργικό? Ειδες φως και μπήκες ε? Εσυ μιλησες γενικα για καγκελα. Ναι ρε ειδα φως και μπηκα προβλημα??? Ανοικτο θεμα ειναι ο καθενας μπορει να εκφραζει τις αποψεις του σε οτι διαφωνει ή συμφωνει.
tolis_01 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Το hardware τώρα που κολλάει στην κουβέντα? Εγω αναφέρομαι μόνο στο λειτουργικό? Ειδες φως και μπήκες ε? Και στο λειτουργικό fail είσαι. Αν παρακάμπτεις την ασφάλεια του λειτουργικού από μόνος σου (πχ πατάς yes στο uac παρόλο που σε προειδοποιεί ότι το software είναι unsigned (εξαιρούνται οι περιπτώσεις που έχεις το source στα χέρια σου), όπως κι αντίστοιχα αν δίνεις δικαιώματα root σε κάποιο άγνωστο πρόγραμμα ενώ τρέχεις unix/unixοειδές), κανένα ρόλο δεν παίζει ο τύπος και η έκδοση του λειτουργικού. Τα κενά ασφαλείας βέβαια υπάρχουν παντου, και κλείνουν νωρίτερα στα open source λειτουργικά (χωρίς αυτό να σημαίνει πως αργούν στα υπόλοιπα).
ektor7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Εκτορ ώρα να βγάλεις τον σκύλο βόλτα.. Άντε τσάκω το λουρί και τα λεμε σε κανα δύωρο ξανα! Δε χρειαζεται τον εστειλα πιο πριν και μου εφερε και τσιγαρα απ'το περιπτερο! Ξεχασα να σε ρωτησω αν ηθελες και συ κατι! Τι λεγαμε...?
Atapia Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 πχ πατάς yes στο uac παρόλο που σε προειδοποιεί ότι το software είναι unsigned...... UAC ...A magic tool in our hands... :eek:
Cosbuster Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Μιλάμε για πολύ σοβαρή συζήτηση, όχι μ@λ@κίες.
tolis_01 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 UAC ...A magic tool in our hands... :eek: Γιατί δεν το αναλύεις; Σε τι πιστεύεις ότι πάσχει;
p1p15 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Και τι με νοιάζει εμένα ποιος είναι ο λόγος που δεν κολλάνε ιούς τα Mac; Εμένα το μόνο που με ενδιαφέρει, είναι ότι κυκλοφορούν γύρω μου τουλάχιστον 10 μηχανήματα Mac, όλα χωρίς antivirus, χωρίς firewalls, χωρίς τίποτα, και κανένα δεν έχει κολλήσει τίποτα. Το αν εχει κολλησει κατι ο υπολογιστης σου (οτι OS και να εχει) μπορει να μην το μαθεις και ποτε.Οποιος ξερει απο ιους γνωριζει οτι η αδυναμια στο συστημα ξεκιναει απο τον ιδιο τον χρηστη.Σιγουρα τα μακ παντως ειναι ασφαλεστερα!
geoal1973 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Γιατί να θέλω να αναβαθμιστώ φίλε μου όταν με laptop του 2007 και 2 mp ram non unibody πατάω στα περισσότερα σε ταχύτητα τον τετραπυρινο σου.... Μιλάω για ταχύτητα λειτουργική και όχι αριθμούς στα benches... Μιλάω για άνοιξε κλείσε λειτουργικό..ανοιξε κλείσε φόρτωσε προγράμματα..κλπ κλιπ και έχω και 6πύρινο pc με 8 γίγα ram έτσι;;;;δηλαδή ούτε καν ας πούμε...... η ταχυτητα του os feeling ειναι ποιο γρηγορη στα windows απο τα XP και μετα (με εξαιρεση τα (S)vista. Αν βαλεις πχ τα 7 σε ενα Mac θα το καταλαβεις το θεμα δεν ειναι αυτο ομως εδω παιδια, δεν λεμε τι και πιο ειναι καλυτερο λειτουργικο ή αν ο CEO της Apple ή της MS κατουραει πιο μακρια... το θεμα ειναι οτι καμια εταιρεια δεν πρεπει να παραμυθιαζει τον κοσμο που δεν ασχολειτε και πολυ με τετοιους ισχυρισμους. Αυτο ειναι που λεμε παραπλανητική διαφημηση και αυτο λεει το θεμα τωρα το ποσα mac εχει ο καθενας και ποσους ιους κολλησε αν κολλησε ποτε ειναι για να κανουμε κουβεντα.
corrupted Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Οι χρήστες των Mac μεχρι τώρα ζουσαν ξεγνοιαστα... Οι χρήστες των Windows από την άλλη πρέπει να φορέσουν τσίγκινο σωβρακο για να πάνε μέχρι το περίπτερο... Τι δεε καταΛΛΑβαίνεις...? Επι εποχων dial-up ισως ναι. Τοτε εβγαινες ξεβρακωτος με 100 ανοιχτα ports στο Internet. Απο τοτε που βρηκαν οι ADSL και τα routers με τα ενσωματωμενα firewalls, αυτα τελειωσαν. Οσο για τα malware, αν ξερεις τι κατεβαζεις και απο που, δεν ειναι καν απαραιτητο το antivirus (εγω δεν εχω). Αλλα ακομα και να κολλησεις κατι, επαναφορα με Acronis True Image, και σε 5 λεπτα εχεις καθαρισει...
Atapia Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 1ον σε όλα από την στιγμή που το έχουν απενεργοποιήσει όλοι όσοι ξέρω και χρησιμοποιούν win ΟΛΟΙ όμως... 2ον όσοι δεν το έχουν και τους λέω ότι βγαίνει το ρημάδι ώστε να μην σε ζαλίζει συνέχεια με οτιδήποτε θες να κάνεις τρελαίνονται από την χαρά τους και το βγάζουν.. 3ον το security efficient του είναι άπλα απαράδεκτο...Εμφανίζεται όταν πάω να σβήσω μία συντόμευση από το desktop και μου σπάει συνέχεια τα @@..... με την εμφάνιση του σε ότιδηποτε θέλω να κάνω και θέλει permission..
tolis_01 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 1ον σε όλα από την στιγμή που το έχουν απενεργοποιήσει όλοι όσοι ξέρω και χρησιμοποιούν win ΟΛΟΙ όμως... 2ον όσοι δεν το έχουν και τους λέω ότι βγαίνει το ρημάδι ώστε να μην σε ζαλίζει συνέχεια με οτιδήποτε θες να κάνεις τρελαίνονται από την χαρά τους και το βγάζουν.. 3ον το security efficient του είναι άπλα απαράδεκτο...Εμφανίζεται όταν πάω να σβήσω μία συντόμευση από το desktop και μου σπάει συνέχεια τα @@..... με την εμφάνιση του σε ότιδηποτε θέλω να κάνω και θέλει permission.. Για το 1 και το 2, όταν κλείνεις τα features ασφαλείας του λειτουργικού δεν δικαιούσαι να παραπονιέσαι ότι "είναι ανασφαλές το λειτουργικό" κι ότι "κολλάει ιούς". Για το 3, στα Windows 7 μπορείς να ρυθμίσεις το επίπεδο ασφάλειας. Εγώ πάντως που είμαι κάπως μανιακός με την ασφάλεια και το έχω στο τερμα (ένα σκαλί πάνω από το default), δεν με έχει ενοχλήσει ποτέ με τις συντομεύσεις στο desktop. Αντίθετα, με έχει ενημερώσει όταν κάποιος installer πάει να μου τη φέρει (adware).
dantouan Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Χαλαρώστε παιδιά βγήκε και ένας Ίος μετά από 20 χρόνια και κάτι τρέχει στα γύφτικα... Βάλτε κάνα antivirus anti trojan anti anti anti anti και firewall αφού κάνετε ανασυγκρότηση και refresh το desktop και format επειδή βαρύνατε το pc με προγράμματα.. Μετά κάντε update τους drivers βρείτε το patch του crack εφόσον πατήσετε ctrl+alt+del για να τερματίσετε το πρόγραμμα που κόλλησε ένα restart για να είστε σίγουροι και μετά update το bios για να είστε οκ ....Βαλτε προγράμματα τυπου cc cleaner και defragment tools και ένα καλο unistaller διότι των windows δε λέει βαλτε unzip , pdf reader , unrar και dvd player , και το τελευταίο direct X... Ε μετά χαλαρώστε και σκεφτείτε τι άλλο μπορεί να ξεχάσατε για να δουλέψει σωστά το computer....ααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα no offence... πεστα να μαθαινουν γιατι πολλοι εχουν ξεχαστει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα