gRim Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Στα Windows πως τους κολλάς δηλαδή; Δεν νομίζω στο OSX να σε ρώτησε "θέλετε να εγκατασταθεί ο ΙΟΣ στο σύστημά σας;" και πάτησες ναι Την τελευταία φορά την πάτησα από usb stick (όχι δικό μου) και ενώ είχα password και ενημερωμένο antivirus (νομίζω το avast. Με το που το έβαλα και πριν προλάβω να το ανοίξω να δω τι αρχεία είχε έγινε η δουλεία..
Atapia Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Εγώ πάντως όταν κολλάω ιούς στο στικάκι ή σε κάποιον εξ. σκληρό από τα πισι...το βάζω στο mac το βλέπω το αρχειο και το διαγραφώ τοοοσο απλα...
tolis_01 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Την τελευταία φορά την πάτησα από usb stick (όχι δικό μου) και ενώ είχα password και ενημερωμένο antivirus (νομίζω το avast. Με το που το έβαλα και πριν προλάβω να το ανοίξω να δω τι αρχεία είχε έγινε η δουλεία.. Ναι, αυτό είναι όντως μεγάλο κενό των Windows. Κατά τη γνώμη μου, σε Windows, το autorun πρέπει να είναι πάντα απενεργοποιημένο. Αλλιώς σίγουρα θα την πατήσεις από κάπου.
slammingr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Α ναι ξέχασα στο mac σας δεν έχετε games.. Αυτο στο Pc Master το ακουσες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα