panosno1com Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Καλησπερα. Πιο παλια μπορεσα με το sgs chlorine (http://www.zahi.me/sgsc/) να σβησω οτι εφαρμογη δεν ηθελα στο κινητο μου,απ τις προεγκατεστημενες. Μολις περασα την jw5 τωρα , (2,3,6 gingerbread) και πηγα να τρεξω το zip που εφτιαξα στο site αυτο και το κινητο τα παιξε , το ανοιξα μετα απο την εκτελεση του zip και εκανε συνεχως επανεκινησεις στην αρχικη οθονη,δλδ σα να εκανε γρηγορη επανακινηση καπως ετσι. Εν ολιγοις ξαναπερασα το firmware και τωρα θελω να ξερω πως να σβησω τις προεγκατεστημενες εφαρμογες !
Gr_Soul Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Εφόσον έχεις root, πηγαίνεις με τον file explorer σου στη διαδρομή /system/app και σβήνεις όσα .apk δε χρειάζεσαι. Με προσοχή όμως γιατί μερικά είναι απαραίτητα για να λειτουργεί σωστά το σύστημά σου. Εναλλακτικά χρησιμοποιείς το System Cleanup.
panosno1com Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 ευχαριστω θα το πραγματοποιησω με system cleanup μπας και ειμαι πιο σιγουρος .καλα τα προφανη νταξει πχ ενα με κατι ebooks που εχει αλλα αν ειναι καποια εφαρμογη απαιραιτητη;γι αυτο θα βαλω το προγραμμα και βλεπουμε.επισης μια αλλη απορια: εχω ενα backup δημιουργημενο απο το mybackup root ,πριν κανω το φλασινγκ. Τωρα στη νεα εκδοση firmware, μου λεει οτι εγινε επιτυχης επαναφορα , αλλα ακομα και μετα απο επανακινηση δεν βλεπω τις εφαρμογες που χα κανει backup Πριν ημουν σε jw1 και τωρα περασα την jw7 ! Πιο παλια , που απο JV1 2.3.3 ειχα παει στην 2.3.6 (η jw1 που ειπα πιο πριν) το restore ειχε γινει κανονικα! Ευχαρισσστττωωωωω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα