Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν καλημερίζω την κοινότητα των insomniacs.

Το εξής πρόβλημά μου είναι ότι τώρα το καλοκαίρι που έβγαλα το χαλί και τριγυρνάω ξυπόλυτος όταν πάω να βάλω το iPhone για φόρτιση στον υπολογιστή παρατηρώ ότι με πιάνει ρεύμα. Βασικά αν ακουμπήσω μεταλλικά μέρη του κουτιού πάλι με πιάνει το ρεύμα. Το πάθαινα και με το παλιό μου τροφοδοτικό το οποίο ήταν ένα της πλάκας αλλά ακόμη και τώρα με το νέο Corsair GS600 που πήρα συνεχίζει να το κάνει.

Επίσης να πω ότι ο υπολογιστής είναι συνδεδεμένος σε ένα πολύπριζο στο οποίο έχω συνδέσει και άλλα πολύπριζα και γενικά είναι πολλά συνδεδεμένα πράγματα πάνω του.

Ξέρετε τι μπορώ να κάνω για να σταματήσει να γίνεται αυτό;

Δημοσ.

αποσυνδεσε τα πολυπριζα και βαλε τον υπολογιστη μονο του στην πριζα και δες αν το κανει παλι.αν συνεχισει φωναξε ηλεκτρολογο.επισης εχεις συνδεσει ολους τους αποστατες(βεβαια αμα δεν ειναι πανω δεν ανοιγει το pc)

δες αμα ακουμπαει κανα καλωδιο πανω στο κουτι η αν υπαρχει καμια διαροη.

Δημοσ.

Οταν άλλαξες τροφοδοτικό, αντικατέστησες και το καλώδιο τροφοδοσίας ή άφησες το παλιό επάνω? Ισως έχει αυτό πρόβλήμα στη γείωση. Η άλλη περίπτωση είναι τα πολυπρίζα να ναι κινέζικα και να μην τηρούν τις προϋποθέσεις. Αν πιάνουν τα χέρια σου ξεβίδωσε και την πρίζα στον τοίχο και κοιτα αν υπαρχει και είναι συνδεμένο το κίτρινο καλώδιο της γείωσης. Βέβαια τσέκαρε και για τυχόν διαρροή μέσα στο κουτί όπως προανέφερε ο haris013.

Δημοσ.

Οταν άλλαξες τροφοδοτικό, αντικατέστησες και το καλώδιο τροφοδοσίας ή άφησες το παλιό επάνω? Ισως έχει αυτό πρόβλήμα στη γείωση. Η άλλη περίπτωση είναι τα πολυπρίζα να ναι κινέζικα και να μην τηρούν τις προϋποθέσεις. Αν πιάνουν τα χέρια σου ξεβίδωσε και την πρίζα στον τοίχο και κοιτα αν υπαρχει και είναι συνδεμένο το κίτρινο καλώδιο της γείωσης. Βέβαια τσέκαρε και για τυχόν διαρροή μέσα στο κουτί όπως προανέφερε ο haris013.

Α ναι αφησα το παλιο καλωδιο που ηδη ειχα. και ναι θα ανοιξω και την πριζα να δω αν ειναι συνδεδεμενο το κιτρινο καλωδιο. Ευχαριστω για τις συμβουλες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...