Silverage Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Γειά σας.Θέλω να πάρω αυτότο κουτί απο το amazon.Μου βγάζει τελικό ποσό 108 ευρώ.Όμως επειδή το κουτί είναι ογκώδες και έχει βάρος 10 κιλά μήπως όταν μου το φέρουν ζητήσουν επιπλέων χρήματα για τη μεταφορά του;
micos000 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Η Amazon στέλνει δωρεάν στην Μ. Βρετανία αλλά δεν είμαι σίγουρος για τις υπόλοιπες χώρες. Μπορείς να προχωρήσεις την διαδικασία αγοράς και στο τέλος, πριν καταχωρίσεις την παραγγελία σου βγάζει ένα review. Δες αν εκεί λέει κάτι για μεταφορικά. Εδώ (http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html/ref=mk_sss_dp_1?ie=UTF8&nodeId=200039400&pop-up=1_) πάντως λέει ότι για την Ελλάδα χρειάζεται ελάχιστη παραγγελία 25 λίρες και κατά την παραγγελία να επιλέξεις Super Saver Delivery.
Silverage Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Ναι το ξέρω.108 ευρώ έχει με free super saver delivery αλλά ρωτάω μήπως όταν το παραδώσουν στα ελτα αυτά ζητήσουν επιπλέων χρήματα για να το φέρουν.
pOLoS Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 το free super saver delivery ισχύει για τα περισσότερα προϊόντα http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html/?ie=UTF8&nodeId=1204872&tag=free-delivery-super-21&linkCode=ur2&camp=1634&creative=19450 το συγκεκριμένο κουτί το στέλνουν δωρεάν , δε θα πληρώσεις τίποτα παραπάνω , πλήρωσε σε λίρες και όχι σε ευρώ γιατί με την ισοτιμία του amazon ανεβαίνει η τιμή
newtech Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Γειά σας.Θέλω να πάρω αυτότο κουτί απο το amazon.Μου βγάζει τελικό ποσό 108 ευρώ.Όμως επειδή το κουτί είναι ογκώδες και έχει βάρος 10 κιλά μήπως όταν μου το φέρουν ζητήσουν επιπλέων χρήματα για τη μεταφορά του; Οχι. Ολα ειναι πληρωμενα απο αυτους! Και 100 κιλα να ηταν.
Silverage Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Οχι. Ολα ειναι πληρωμενα απο αυτους! Και 100 κιλα να ηταν. Τέλεια.Μια χαρά.Ευχαριστώ όλους όσους απάντησαν.Πάω για αγορές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα