Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paypal k iban δε το έχω ακούσει ποτε. βεβαια με τις ελληνικές τράπεζες δεν έχω ασχοληθεί ..... το iban είναι ο αριθμός λογαριασμού + το bank id κλπ... μάλλον εκεί κολλάει το paypal, θέλει μονο το account number όχι το iban. το ξέρει ότι είναι ate, δε χρειάζεται iban

Τον αριθμό λογαριασμού πρέπει να τον βάζω με κενά; Επίσης μόλις γράψω τον αριθμό πρέπει να γράψω και EURO;

Δημοσ.

paypal k iban δε το έχω ακούσει ποτε. βεβαια με τις ελληνικές τράπεζες δεν έχω ασχοληθεί ..... το iban είναι ο αριθμός λογαριασμού + το bank id κλπ... μάλλον εκεί κολλάει το paypal, θέλει μονο το account number όχι το iban. το ξέρει ότι είναι ate, δε χρειάζεται iban

Έχεις απόλυτο δίκιο και εγώ απλό αριθμό λογαριασμού έβαλα και λειτουργησε σωστά. Είχα ακούσει ότι είναι δεκτό και το IBAN αλλά δεν το έχω δοκιμάσει και δεν μπορώ να πω αν ισχύει, πολύ πιθανόν να ήταν λάθος η πληροφορία.

Δημοσ.

Θέλω να πω έχεις κάνει ποτέ αγορά με το paypal? Αν δεν έχεις κάνει πολύ πιθανόν να έχεις πρόβλημα με την επιβεβαίωση της σύνδεσης τράπεζας-paypal. Έχω ακούσει πολλά παράπονα για όσους χρησιμοποίησαν την ΑΤΕ για το paypal. Ειδικά η χρεωστική της κάρτα είναι μη συμβατή. Τώρα για τον τραπεζικό λογαριασμό της συγκεκριμένης τράπεζας δεν ξέρω.

Με βάση όλες τις περιπτώσεις που έχω ακούσει αλλά και από προσωπική εμπειρία, ξέρω ότι το paypal σίγουρα λειτουργεί 100% με χρεωστική VISA της Πειραιώς και της Alpha Bank.

Δεν έχω κάνει ποτέ αγορές με paypal αλλά τώρα έστειλα σε αυτόν τον λογαριασμό χρήματα και μου παρουσιάστηκε αυτό το πρόβλημα. Τα χρήματα χάθηκαν;

Δημοσ.

Δεν έχω κάνει ποτέ αγορές με paypal αλλά τώρα έστειλα σε αυτόν τον λογαριασμό χρήματα και μου παρουσιάστηκε αυτό το πρόβλημα. Τα χρήματα χάθηκαν;

Να κάνω μια πολύ σημαντική διόρθωση. Από πέρυσι έχει επιλυθεί το πρόβλημα με την ΑΤΕ και λειτουργεί κανονικά το paypal με την συγκεκριμένη τράπεζα.

Πολύ πιθανόν από την αρχή να είχε πρόβλημα ο λογαριασμός αφού δεν τον έχεις τσεκάρει σε αγορές ή αποστολή χρημάτων.

Δημοσ.

Να κάνω μια πολύ σημαντική διόρθωση. Από πέρυσι έχει επιλυθεί το πρόβλημα με την ΑΤΕ και λειτουργεί κανονικά το paypal με την συγκεκριμένη τράπεζα.

Πολύ πιθανόν από την αρχή να είχε πρόβλημα ο λογαριασμός αφού δεν τον έχεις τσεκάρει σε αγορές ή αποστολή χρημάτων.

Τώρα που έγιναι αυτό, να τους παρω τηλέφωνο να τους πώ να μου στείλουν τα χρήματα πίσω ή θα μπορέσουν να με συνδέσουν στον λογαργιασμό;

Δημοσ.

γινεται κανονικά να συνδέσεις ελληνικό λογαριασμό.

Σαν όνομα στο λογαριασμό ρώτα την τράπεζά σου πως το γράφει στα Αγγλικά γιατί πρέπει να είναι ίδιο με το όνομα στο Paypal.

Δημοσ.

Τα χρήματα τα κατέθεσες στην ΑΤΕ?

Ναι και μετα μέσω ebanking τα έστειλα. Μετά από δύο ημέρες μου έστειλε το paypal μύνημα ότι η μεταφορά χρημάτων ολοκληρώθηκαι. Εγώ όμως δεν μπόρεσα να συνδεθω επειδή μου βγάζει αυτό το μύνημα.

Δημοσ.

Ναι και μετα μέσω ebanking τα έστειλα. Μετά από δύο ημέρες μου έστειλε το paypal μύνημα ότι η μεταφορά χρημάτων ολοκληρώθηκαι. Εγώ όμως δεν μπόρεσα να συνδεθω επειδή μου βγάζει αυτό το μύνημα.

Τότε το καλύτερο θα είναι να τους πάρεις τηλέφωνο άμεσα για να σου εξηγήσουν τι πρόβλημα έχει προκύψει με τον λογαριασμό σου. Μόνο έτσι θα βγάλεις άκρη.

Δημοσ.

Τότε το καλύτερο θα είναι να τους πάρεις τηλέφωνο άμεσα για να σου εξηγήσουν τι πρόβλημα έχει προκύψει με τον λογαριασμό σου. Μόνο έτσι θα βγάλεις άκρη.

Πόσο κοστίζει το λεπτό;

Δημοσ.

Τους πήρα τηλέφωνο και με εξυπηρέτησαν άψογα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...