Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια..εχω ενα λαπτοπ hp compaq 615 το οποιο ειχε τα vista...του εβαλα τα xp διοτι ειχε 1gb ram...ολα μια χαρα και τελεια και πηγαινει σφαιρα το λαπτοπακι...ΑΛΛΑ...τρελαινεται...κατεβασα το speecy και cpu με μητρικη το καθε ενα εχουν απο 90 βαθμους! τι παιζει? (το ανεμιστηρακι το ακουω να γυρναει)...

Δημοσ.

Η θερμοκρασια παρα ειναι υψηλη. Αρχικα ποσα χρονια το εχεις? Το χρησιμοποιεις σε τραπεζι ή πανω σε τζαμι ή πανω σε κρεβατι, καναπε και γενικα πανω σε υφασματα? Το εχεις λυσει ποτε να το καθαρισεις απο σκονες κ να του αλλαξεις παστες?

Δημοσ.

δεν ειναι δικο μου το λαπτοπ...μου το φερανε να του βαλω αλλα windows...απλα φοβαμαι να το ανοιξω...μονο με desktop ασχολουμαι και επισκευαζω..με λαπτοπ δεν εχω ασχοληθει..

Δημοσ.

Α τοτε αφου δεν ειναι δικο σου η αποψη μου ειναι να το δωσεις πισω οπως ειναι αφου εκανες σωστα την εγκατασταση και δουλευουν ολα οκ οπως ειπες απλα να τους ενημερωσεις οτι το lapto εχει πιασει λογικα "μοκετουλα" στους αεραγωγους απο την κακη χρηση και για αυτο γινετε ψησταρια. Οταν λεω μοκετουλα εννοω αυτο που δειχνει η απο κατω εικονα. Αν παλι ειναι της κοπελας σου ή των γονιων σου ή γενικα πολυ κοντινου συγγενη ή φιλου πες του αν συμφωνει να το λυσεις και να το καθαρισεις. Ειναι πολυ ευκολο και υπαρχουν πολλα βοηθητικα βιντεακια.

edit: Οριστε και το βιντεακι.

Δημοσ.

ναι ξερω καταλαβα..απλα ρε παιδι μου ενταξει μια χαρα τα xp...αλλα ειναι μακρυνου φιλου ε και φοβαμαι να γινει μαμακια...οποτε κομπλε θα του εξηγησω αυτο το προβλημα και απο εκει και περα ας κανει οτι θελει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...