platongr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Καλημέρα, Μπορώ να χρησιμοποιήσω στο ipad την sim που έχω για το usb modem της voda ? Ρωτάω γιατί το έβαλα, βρίσκει σήμα, υποτίθεται έψαξε για ρυθμίσεις και μέχρι εκεί. Με το usb modem σε βγάζει σε μία οθόνη όπου αγοράζεις χρόνο. Στο ipad δεν κάνει τίποτα, πρέπει να αλλάξω κάτι ή πρέπει υποχρεωτικά να πάω σε πακέτο data ?
atheatos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Εγω με VODAFONE απο USB modem έχω το iPad και το μόνο που άλλαξα ήταν το apn σε internet και κενά user name,password . Sent from my iPad using Insomnia
flyer Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Εγω με VODAFONE απο USB modem έχω το iPad και το μόνο που άλλαξα ήταν το apn σε internet και κενά user name,password . Αυτό θα κάνεις εαν έχεις προγραμμα συμβολαίου. Εάν έχεις καρτοinternet θα βάλεις apn.......web.session και τα υπόλοιπα όπως τα περιγράφει ο atheatos.
platongr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Με το support που μίλησα μου είπαν για το internet.vodafone.gr ή το web.session πάντα όμως με username: user & password: pass
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα