Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, καλημέρα! Έχω ένα προβληματάκι. Εγώ κάποιες φορές αφήνω τον υπολογιστή ανοιχτό τη νύχτα γιατί ανεβάζω μεγάλα βίντεο στον υπολογιστή, γιατί κατεβάζω κάτι και θέλει πολλές ώρες κλπ. Όμως επειδή έχω διάφορες δουλειές και δεν μπορώ να ασχοληθώ με όλα αφήνω τον υπολογιστή το βράδυ ανοιχτό να κάνει τα παραπάνω. Όμως επειδή κοιμάμαι στο δωμάτιο του υπολογιστή και με ενοχλεί το φως της οθόνης θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο προγραμματάκι να βάζω έτσι ώστε να χαμηλώνει η φωτεινότητα της οθόνης ή να σβήνει ο υπολογιστής όταν τελειώσουν όλες οι εργασίες.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Κλεινεις την οθονη πριν ξαπλωσεις

Τη βαζεις να μπαινει μονη της standby μετα απο καποια ωρα

Βαζεις το PC να μπαινει σε sleep ή hybernation οταν δεν κανει καμια εργασια

Δημοσ.

για την οθόνη από τα windows Πήγαινε στο Control Panel\Hardware and Sound\Power Options\Edit Plan Settings και αλλαξε πότε θα κλείνει η οθόνη.

Δημοσ.

Γιατι δε τη κλεινεις απο το κουμπι? Η βγαλτη απο την τροφοδοσια αν δεν εχει.

Δεν πειράζει αν το κάνω αυτό πολλές φορές. Το σκέφτηκα αλλά φοβήθηκα μη μου χαλάσει η οθόνη!

Πώς γίνεται αυτό;

Δημοσ.

για την οθόνη από τα windows Πήγαινε στο Control Panel\Hardware and Sound\Power Options\Edit Plan Settings και αλλαξε πότε θα κλείνει η οθόνη.

Αυτό θα κάνες και θα ρυθμίσεις να σβήνει η οθόνη σε όσο χρόνο θες.

Αυτό δεν σε ενδιαφέρει σε πρώτη φάση, γτ αν μπει ο υπολογιστής σε sleep ή hibernation, τότε δεν θα μπορεί να τρέχει το πρόγραμμα που κατεβάζει.

Δημοσ.

Αυτό θα κάνες και θα ρυθμίσεις να σβήνει η οθόνη σε όσο χρόνο θες.

Αυτό δεν σε ενδιαφέρει σε πρώτη φάση, γτ αν μπει ο υπολογιστής σε sleep ή hibernation, τότε δεν θα μπορεί να τρέχει το πρόγραμμα που κατεβάζει.

Άμα κλείνω την οθόνη από κουμπί πειράζει;;;

Δημοσ.

1)Ρυθμίζεις την οθονη να μπαινει σε standby σε 5-10 λεπτα οπως σου ειπαν οι φιλοι πριν

2)Πατας το κουμπάκι.

3)Συνήθως τα προγραμματα που χρησιμοποιεις εχουν τη δυνατοτητα να κλεισουν τον υπολογιστη.Πχ αν κατεβαζεις με utorrent εχει επιλογη αυτοματου τερματισμου.Μάλιστα μπορεις να το προγραμματισεις όπως θες εσυ.

Δημοσ.

1)Ρυθμίζεις την οθονη να μπαινει σε standby σε 5-10 λεπτα οπως σου ειπαν οι φιλοι πριν

2)Πατας το κουμπάκι.

3)Συνήθως τα προγραμματα που χρησιμοποιεις εχουν τη δυνατοτητα να κλεισουν τον υπολογιστη.Πχ αν κατεβαζεις με utorrent εχει επιλογη αυτοματου τερματισμου.Μάλιστα μπορεις να το προγραμματισεις όπως θες εσυ.

Το πρόβλημα είναι που ανεβάζω βίντεο στο youtube μέσω Windows Live movie maker και δεν έχει τέτοια δυνατότητα όταν τελειώσει την δημοσίευση!

Δημοσ.

Οποτε η μόνη περιπτωση είναι να βάλεις τον task scheduler να κλεινει τον υπολογιστη καποια συγκεκριμενη ωρα καθε μερα ή να κατεβασεις ενα προγραμμα που να κανει το ιδιο.

Αλλιως ισως υπάρχει καποιο προγραμμα που κλεινει τον υπολογιστη οταν δεν υπάρχει δραστηριοτητα στο δικτυο.Δεν εχω καποιο στα υπόψιν όμως.Αν καποιος ξερει καποιο ας μας πει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...