Προς το περιεχόμενο

Gigabyte και UEFI Bios * UpDate *

MoviemakerGr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάλι bios corrupted σήμερα με το που άνοιξε το pc. Θα του δώσω μια ευκαιρία επειδή έκανα copy το main στο backup και αν το ξανακάνει, rma και αν μπορώ, asus.

edit. Η πλάκα είναι ότι μετά το restore βρήκα το bios με τις ρυθμίσεις που το άφησα (με το oc, τα προφίλς κλπ), που λογικά σημαίνει ότι η αντιγραφή από το main στο backup έγινε με αυτές τις ρυθμίσεις. :devil:

Εμπάση περιπτώσει, έκανα ένα ακόμα clear cmos και βλέπουμε.

Επεξ/σία από kirileman
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 3 χρόνια αργότερα...

Καλημέρα παιδιά. Επαναφέρω το θέμα μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια αφού χρειάζομαι τη συμβουλή σας. Κληρονόμησα από τον κουνιάδο μου μια GA-Z68X-UD4-B3 (rev. 1.0) με BIOS Rev. F10 στην οποία φοράει έναν i7 2600K με 16GB RAM. Προς το παρόν, δεν έχω αγγίξει τίποτα απολύτως. Σκοπεύω όμως να αγοράσω τον Samsung 850 Evo 500GB, ν'αλλάξω την εργοστασιακή ψήκτρα με την Deepcool GAMMAXX 300 (μιας κ η M/B έχει όριο τα 450gr), να προσθέσω την Asus Xonar DGX (ο κουνιάδος μου μου έχει πει ότι του έχει καεί η onboard κάρτα ήχου; μην με ρωτήσετε πως κ τι, δεν έχω ιδέα) και μια κάρτα γραφικών Sapphire Radeon RX480 8GB Nitro+ OC. Για λειτουργικό θα περάσω τα Windows 10 Professional (64-bit). Από τη μια σκοπεύω να κλοκάρω τον επεξεργαστή (όχι βέβαια πάνω από 4.2GHz) αλλά από την άλλη έχω ακούσει πως η Sapphire κάρτες για να μπουτάρουν θέλουν UEFI BIOS (έχουν πρόβλημα με τα legacy απ'ότι διαβάζω σε διάφορα forums) οπότε αναρωτιέμαι αν πρέπει να κάνω update το BIOS από F10 σε beta U1E(UEFI BIOS). 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...