MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Κι εγω μια gigabyte z68 εχω και στο site της υπαρχει διαθεσιμο εδω και μηνες ενα beta UEFI bios. Ψηνομαι να το κανω αλλα διαβαζοντας απο δω κι απο εκει εχω καταληξει οτι δεν αξιζει, οτι πασχει απο πολλες παιδικες ασθενειες, ασταθειες, μικρο προβληματα κλπ. Οσοι κανατε την αλλαγη τι αποψη εχετε επ'αυτου? ΥΓ. Εχω overclocked 2500k πανω και θελω να συνεχισω να τον εχω overclocked (γιαυτο αλλωστε πληρωσα παραπανω για να παρω τον k). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Και το UEFI κάνει o/c αλλά αν θέλεις οριακό ναι το παλιό κάνει καλύτερο. Σε κάθε περίπτωση όπως σε ολες τις περιπτώσεις εξάλλου κατι κερδίζεις κατι χάνεις.. κανένα δεν ειναι τέλειο απο τα δυο,ζυγίζεις κ αποφασίζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Τα boot loops και bios corrupted πώς τα λύνουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Με clear cmos η με αντικατάσταση αν έχει εγγύηση.. εξαρτάτε την σοβαρότητα αλλα αυτο ειναι ανεξάρτητο από το UEFI απλά το UEFI μπορεί να σου αναδείξει ενα πρόβλημα που υπάρχει ήδη στην μητρική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Boot loops με UEFI εννοείς ή και με Legacy; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 uefi Η 1η μητρική έχει ήδη αντικατασταθεί εδώ και καιρό, κάθε 3-4 μέρες έκανε boot loop και bios corrupted. Η 2η (με τα πάντα όλα, τελευταίο bios, clear cmos κλπ) την έχει φάει 1 φορά πρo clear cmos και άλλη 1 μετά σε 1μιση μήνα. Αν την ξαναφάει, θα δω τι θα κάνω. Η μαλ@κία είναι ότι διάβασα ότι χρειάζομαι ps2 πληκτρολόγιο και συνδυασμό πλήκτρων για να περάσω την τελευταία έκδοση και στο backup bios, γιατί όταν την τρώει, μου περνάει την παλιά έκδοση στο main. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Κοίτα μερικά loops γίνονται και οταν χαρχαλευεις πολύ το bios,αλλα μετα στρώνουν μόνα τους.. προσπάθησε και το αλλο,μολις κάνεις τις ρυθμίσεις και παρεις καθαρό boot,ξαναπερνα το ιδιο bios δεύτερη φορα καπάκι,στο roolback λειτουργεί σίγουρα αυτο το έχω δοκιμάσει,sto update δεν ειμαι πολυ σίγουρος,αλλα σαν να σταθεροποιεί το βιος και στα δυο chip με αυτόν τον τρόπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Πέρασα 2 φορές στα καπάκια το ίδιο bios, έκανα clear cmos, ξαναπέρασα άλλες 2 φορές το ίδιο bios! Σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με την προηγούμενη μητρική, αλλά μια ευαισθησία την έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Κοίτα ένα - δυο loop μετά την εγκατάσταση να τα έχεις σιγουρακι,είναι της GByte. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Όταν λέμε loop δε μιλάμε μόνο για loop, αλλά για loop+bios corrupted+bios recovery! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 To βγάζεις απο την μπριζα για 1 λεπτό όπως λένε οι οδηγίες καπάκι μετά το UpDate ? Η δική μου Z68 για roolback έπρεπε υποχρεωτικά να είσαι μέσα στα win. Εγώ είχα όμως και το στικακι έτοιμο,εκανα λοιπόν το rollback,έβαζα default ρυθμίσεις και καπάκι boot από το stick. Όποτε το εκανα αυτο δεν εκανε επαναφορά απο το δεύτερο chipaki γιατί στην ουσια αυτο ειναι,καταλαβαίνει οτι δεν είναι τα ιδια και ξαναβάζει μονο του αυτο που νομίζει σωστό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δοκιμάζετε τα τελευταία beta bios ή βάζετε μόνο official ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 To βγάζεις απο την μπριζα για 1 λεπτό όπως λένε οι οδηγίες καπάκι μετά το UpDate ? Η δική μου Z68 για roolback έπρεπε υποχρεωτικά να είσαι μέσα στα win. Εγώ είχα όμως και το στικακι έτοιμο,εκανα λοιπόν το rollback,έβαζα default ρυθμίσεις και καπάκι boot από το stick. Όποτε το εκανα αυτο δεν εκανε επαναφορά απο το δεύτερο chipaki γιατί στην ουσια αυτο ειναι,καταλαβαίνει οτι δεν είναι τα ιδια και ξαναβάζει μονο του αυτο που νομίζει σωστό. Τσου, άσε που δεν κατάλαβα εντελώς τα βήματα που λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gamingpc Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 καλησπερα τι ειναι αυτο?εγω που εχω την 990 FXA UD3 μπαινει? σε τι χρησημευει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Τσου, άσε που δεν κατάλαβα εντελώς τα βήματα που λες. Ωραια ας το παρουμε απο την αρχή. Πια μητρική έχεις και με τι bios πάνω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα