Spira Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Τι γίνεται παιδιά με τα BIOS προχωράνε οι αναβαθμίσεις??? Από ότι παρατηρώ οι Z68 έχουν σχεδόν όλες UEFI ενώ δεν υπάρχουν σε Z77 και P67. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Τι εννοείς δεν υπάρχουν σε Z77 !? Στο Ζ68 είμαστε εκεί που ήμασταν.. δε άλλαξε κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spira Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 η GA-Z77X-UD5H δεν έχει UEFI BIOS για παράδειγμα. Εγώ έχω την GA-P67A-UD4-B3 και περιμένω αλλά δεν βλέπω φως ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Έχει, αλλά ακολουθεί άλλη ονοματοδοσία. http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4139#ov Κάνε scroll down. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Με μια ελαχίστη επιφύλαξη όλες οι μητρικές όλων των εταιριών από z68 όμως κ πάνω έχουν η θα έχουν σύντομα Uefi.. δεν ξέρω αν στο μέλλον ανοίξουν και την σειρά P . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 παίδες το dual-bios θα περάσει σε uefi αν κατάλαβα καλά ε ? να το τολμήσω αλλά είμαι με oc @moviemaker τι σε ενόχλησε που το γύρισες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Εγώ είμαι ένας περίεργος τύπος με πολλά λειτουργικά,αυτό που μ'ενδιαφερει λοιπόν εμένα δεν είναι οι αριθμοί είναι το καλό κούρδισμα,και στο uefi λειτουργούν όλα πιο καλοκαρδισμένα εκτός από το o/c οπότε ξανασκέψουτο .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Έχει κάνει κάποιος update σε νεα έκδοση UEFI BIOS (έχοντας πριν προηγούμενη έκδοση UΕFI) με μητρική της Gigabyte; Να αναβαθμίσω μέσω qflash ή παλι μέσω bootable stick; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Παντα η δεύτερη επιλογή είναι η καλύτερη,και η ασφαλέστερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Ευχαριστώ moviemaker, θα ετοιμάσω ένα φλασάκι τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir_platanight Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 παιδια καλημερα,ξερουμε αν θα βγει και για την δικια μου μητρικη UEFI bios? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xero1991 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα . Ξέρετε αν μπορώ να περάσω UEFI στην z68a d3h b3 μέσα από windows ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Οχι σε καμία Ζ68 δεν περνάει μέσα από τα windows είναι πολύ απλό όμως το να φτιάξεις ένα στικ με dos και να το περάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xero1991 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Αχα, i see... υπάρχει κανένα συγκερκιμένο newbie guide ή να κάνω απλά ένα google search ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτό νομίζω ειναι το πιο εύκολο. μετα βάζεις τα αρχεία του bios μέσα και bootareis όλα τ'αλλα τα κάνει μόνο του. http://blogs.technet.com/b/csstwplatform/archive/2012/06/26/how-to-create-a-ms-dos-bootable-usb-flash-drive.aspx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα