Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Απο τότε που αγόρασα τον υπολογιστή μου δλδ πριν 9 μηνες έχω προσέξει οτι κάνει πολύ θόρυβο ο ανεμιστήρας του επεξεργαστή μου.

απλώς τώρα δεν άντεξα μετα απο 9 μήνες και θέλω να βρεθεί λύση .

Τον υπολογιστή μου τον συναρμολόγησαν στο VisionStudio και μου τον στείλανε κρήτη οπου μένω.

Ενα πράγμα που σκέφτομαι και υποπτέυομαι είναι οτι δεν τοποθέτησαν πάστα στον επεξεργαστή και εξού κι ο θόρυβος.

Ή και κάτι άλλο οτι εβαλαν την πάστα χωρίς να βγάλουν την ζελατίνα του επεξεργαστή.

Επίσης να μου θυμησετε να ελέγξω και την πάστα της κάρτας γραφικών μου

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για το πρωτο αν ισχυε λογικα καποια στιγμη θα εκλεινε το pc.Για το δευτερο με κανενα θεο.Απο θερμοκρασιες πως εισαι ομως?

Δημοσ.

Aν και δυστυχώς μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να ησυχάσει η stock ψύκτρα των phenom(να την αλλάξεις),πές μας πόσους ανεμιστήρες κουτιού έχεις και αν όλα τα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας του επεξεργαστή και ρύθμισης του ανεμιστήρα της ψύκτρας είναι ρυθμισμένα σωστά.

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι θα επρεπε να ανυσηχεις για θερμοκρασιες.Τωρα σχετικα με το θορυβο που λες.Πρωτα απ'ολα ειναι σιγουρο οτι προερχεται απο την ψυκτρα του επεξεργαστη?Δευτερον εχεις δοκιμασει να την επανατοποθετησεις?Τριτον δοκιμασε το speedfan.Ειναι το μοναδικο προγραμμα με το οποιο εχω καταφερει να ελεγξω τις στροφες του cpu fan

Δημοσ.

Aν και δυστυχώς μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να ησυχάσει η stock ψύκτρα των phenom(να την αλλάξεις),πές μας πόσους ανεμιστήρες κουτιού έχεις και αν όλα τα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας του επεξεργαστή και ρύθμισης του ανεμιστήρα της ψύκτρας είναι ρυθμισμένα σωστά.

Εχω 4 ανεμιστήρες.

Ενας του τροφοδοτικού

ενας του κουτιού

ενας της καρτας γραφικών

κι ένας του επεξεργαστή

όσο για το σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας το έχω στην εξισσορόπηση

στοκ cooler έχεις ?

ναι δεν έχω αγοράσει έξτρα

Δεν νομιζω οτι θα επρεπε να ανυσηχεις για θερμοκρασιες.Τωρα σχετικα με το θορυβο που λες.Πρωτα απ'ολα ειναι σιγουρο οτι προερχεται απο την ψυκτρα του επεξεργαστη?Δευτερον εχεις δοκιμασει να την επανατοποθετησεις?Τριτον δοκιμασε το speedfan.Ειναι το μοναδικο προγραμμα με το οποιο εχω καταφερει να ελεγξω τις στροφες του cpu fan

σίγουρα προέρχεται απο τον επεξεργαστή αφου το έβαλα το δάχτυλο μου και σταμάτησα τον ανεμιστήρα ,σταμάτησε και ο θόρυβος

Δημοσ.

Αλλαξε την αν θες ηρεμία. Εγώ δεν την άντεξα και την εστειλα. σαν εργοστασιο έκανε ειδικά καλοκαιράκι

Δημοσ.

Πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις άλλον ένα ανεμιστήρα στο κουτί,και για να ησυχάσεις να κάνεις ότι σου είπε ο AiWaaa .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...