Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά...

είχα μια αξιαγάπητη LG 19αρα οθονουλα η οποία απ οτι φαίνετε τα παιξε...

Αν και προσπαθώ να την φτιάξω (διαβάζοντας στο net λένε όλοι οτι φταίνε οι πυκνωτές), δεν ειμαι και πολύ αισιόδοξος, οπώτε άρχισα να ψάχνω για καινούρια οθόνη...

Η χρήση είναι τυπική μιάς και έχω φύγει απο την φάση του gaming και του πολυ "αβαβα" :P , αλλά όπως και να χει μια καλή οθόνη δεν πάει ποτέ χαμένη...

Διαβάζοντας και άλλα ποστ δεν μπόρεσα να παραβλέψω την αγάπη σας για το IPS Panel :wub:

και ακόμα πιο συγκεκριμένα για τις δύο υπέροχες οθονούλες της DELL

http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=12761

http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=12706

Αν και εχω τα χρήματα για να την πάρω, δέν μπορώ να πώ οτι θα τα δώσω με ευχαρίστηση μιας και οι καιροί ειναι δύσκολοι...

Γι αυτο κοιταξα να βρώ και κάποιες ποιο οικονομικές επιλογές, και αμέσω έπεσε το μάτι πάνω στις LG IPSxxxx

πχ:

http://www.skroutz.gr/s/383513/LG-IPS235V.html

Επίσης έχω μια τηλεώραση HDready 26inch την οποία μπορώ να χρησημοποιήσω για να δώ καμια ταινία...

Θέλωντας να δείξω με αυτό οτι δεν χριάζομαι μια μεγάλη οθόνη...

Και ρώτω:

1) Γνωρίζοντας τα παραπάνω επιμένετε ακόμα πως η καλήτερη αγορά για μένα θα είναι η dell(aka)να τα δώσω και δεν θα το μετανιώσω??

2) μιας και δεν έχω δει απο κοντα ips panel.. είναι πία τόσο καλήτερο απο το ΤΝ?

3) γτ μια ανταγωνιστικη οθόνη όπως η lg να είναι τόσο πιο φθηνή?

Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!!!

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδιά...

είχα μια αξιαγάπητη LG 19αρα οθονουλα η οποία απ οτι φαίνετε τα παιξε...

Αν και προσπαθώ να την φτιάξω (διαβάζοντας στο net λένε όλοι οτι φταίνε οι πυκνωτές)' date=' δεν ειμαι και πολύ αισιόδοξος, οπώτε άρχισα να ψάχνω για καινούρια οθόνη...

Η χρήση είναι τυπική μιάς και έχω φύγει απο την φάση του gaming και του πολυ "αβαβα" :P , αλλά όπως και να χει μια καλή οθόνη δεν πάει ποτέ χαμένη...

Διαβάζοντας και άλλα ποστ δεν μπόρεσα να παραβλέψω την αγάπη σας για το IPS Panel :wub:

και ακόμα πιο συγκεκριμένα για τις δύο υπέροχες οθονούλες της DELL

http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=12761

http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=12706

Αν και εχω τα χρήματα για να την πάρω, δέν μπορώ να πώ οτι θα τα δώσω με ευχαρίστηση μιας και οι καιροί ειναι δύσκολοι...

Γι αυτο κοιταξα να βρώ και κάποιες ποιο οικονομικές επιλογές, και αμέσω έπεσε το μάτι πάνω στις LG IPSxxxx

πχ:

http://www.skroutz.gr/s/383513/LG-IPS235V.html

Επίσης έχω μια τηλεώραση HDready 26inch την οποία μπορώ να χρησημοποιήσω για να δώ καμια ταινία...

Θέλωντας να δείξω με αυτό οτι δεν χριάζομαι μια μεγάλη οθόνη...

Και ρώτω:

1) Γνωρίζοντας τα παραπάνω επιμένετε ακόμα πως η καλήτερη αγορά για μένα θα είναι η dell(aka)να τα δώσω και δεν θα το μετανιώσω??

2) μιας και δεν έχω δει απο κοντα ips panel.. είναι πία τόσο καλήτερο απο το ΤΝ?

3) γτ μια ανταγωνιστικη οθόνη όπως η lg να είναι τόσο πιο φθηνή?

Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!!![/quote']

1) Αυτο μονο εσυ μπορεις να το κρινεις! Το πανελ και στην lg και στην dell ειναι το ιδιο. Η dell εχει πολυ καλυτερο βραχιωνα και κατα την γνωμη μου καλυτερα υλικα κατασκευης!

2) Ναι ειναι

3) διοτι η lg κατασκευαζει τα δικα της πανελ και δεν τα αγοραζει και διοτι χρησιμοποιει ελαφρως χειροτερα υλικα απο αποψη ποιοτητας!

Δημοσ.

1) Αυτο μονο εσυ μπορεις να το κρινεις! Το πανελ και στην lg και στην dell ειναι το ιδιο. Η dell εχει πολυ καλυτερο βραχιωνα και κατα την γνωμη μου καλυτερα υλικα κατασκευης!

2) Ναι ειναι

3) διοτι η lg κατασκευαζει τα δικα της πανελ και δεν τα αγοραζει και διοτι χρησιμοποιει ελαφρως χειροτερα υλικα απο αποψη ποιοτητας!

σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου...

στα λεφτά της lg(δλδ γύρω στα 150-170 ευρο) η ips235v είναι η καλητερη μ επιλογή???

και επίσης οι δύο dell εκτώς απο την μία ιντσα διαφορά έχουν και άλλες διαφορές όσον αφορα την ποιότητα εικόνας???

Δημοσ.

σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου...

στα λεφτά της lg(δλδ γύρω στα 150-170 ευρο) η ips235v είναι η καλητερη μ επιλογή???

και επίσης οι δύο dell εκτώς απο την μία ιντσα διαφορά έχουν και άλλες διαφορές όσον αφορα την ποιότητα εικόνας???

Σε αυτά τα λεφτά ναι είναι η καλύτερη σου επιλογή ...

Η διαφορά μεταξύ των dell περα της ιντσας είναι και η αναλυση με την 23αρα να είναι στα 1920Χ1080 και η 24 στα 1920Χ1600.

Δημοσ.

Είμαι σε μεγάλο πειρασμό η αληθεια είναι...

γερνω λίγω προς την U2312HM μιας και εχω καεί ίδη μια φορα απο lg!!! Δλδ πιστεύω πως είναι αρκετά καλήτερο "value for money deal" για 30 ευρο διαφορά...

Όπως και να χει, σε ευχαριστω πολύ για τις απαντήσεις σου!!!

Δημοσ.

και μια ερωτηση guest :P ...

άμα πέσω σε ιντσες( 21,5 με 22) ποιίες επιλογές έχω???

Δημοσ.

Εγώ παιδιά πήγα χθες στο πλαίσιο και είδα ένα monitor με IPS panel. To σύκγρινα με τα διπλανά TN panel και δεν κατάλαβα καμιά διαφορά? Μήπως δεν είχαν ρυθμίσει καλά το IPS?

Δημοσ.

Εγώ παιδιά πήγα χθες στο πλαίσιο και είδα ένα monitor με IPS panel. To σύκγρινα με τα διπλανά TN panel και δεν κατάλαβα καμιά διαφορά? Μήπως δεν είχαν ρυθμίσει καλά το IPS?

Ξαναπανε, κοιτα τες απο διαφορετική γωνία θέασης και ελά να μας πεις εντυπώσεις!!

Επίσης αν παιζαν βίντεο και μαλιστα όχι καλής ποιοτητας τι διαφορές περίμενες να δεις?

Δημοσ.

Αυτό που σου λέει ο stm. Έχουν πολύ καλύτερη γωνία θέασης τα ips. Κατά τα άλλα δεν υπάρχουν οι τραγικές διαφορές που νομίζουν πολλοί.

Δημοσ.

Έχει καλύτερη εικόνα η ips, καλύτερες γωνίες θέσης και πιο φυσικά χρώματα. Πλέον, εφόσον έχει και παραπλήσεις τιμές με τα tn, δεν έχει νόημα να πάει κάποιος σε tn.

Τα παραπάνω βέβαια τις περισσότερες φορές τραβιούνται απο τα μαλλιά και ακούς γραφικοτητες του στυλ ότι τα tn είναι για πέταμα, ότι υπάρχει χαώδης διαφορά, ότι ...είδαν το φως το αληθινό εν ολίγοις.

Αν δεν είδες διαφορές στα βίντεο, δεν θα δεις όυτε στα παιχνίδια. Πολλες φορές είναι και τι βλέπει το μάτι.

Δημοσ.

Έχει καλύτερη εικόνα η ips, καλύτερες γωνίες θέσης και πιο φυσικά χρώματα. Πλέον, εφόσον έχει και παραπλήσεις τιμές με τα tn, δεν έχει νόημα να πάει κάποιος σε tn.

Τα παραπάνω βέβαια τις περισσότερες φορές τραβιούνται απο τα μαλλιά και ακούς γραφικοτητες του στυλ ότι τα tn είναι για πέταμα, ότι υπάρχει χαώδης διαφορά, ότι ...είδαν το φως το αληθινό εν ολίγοις.

Αν δεν είδες διαφορές στα βίντεο, δεν θα δεις όυτε στα παιχνίδια. Πολλες φορές είναι και τι βλέπει το μάτι.

Κυρίως θα πάρω IPS για τις γωνίες θέασης όπως είπαμε. :rolleyes:

Δημοσ.

Βαλτες διπλα διπμα να δείχνουν μια καλη εικονα με ζωντανα χρώματα και αν οι διαφορες δεν είναι μεγαλες εγώ θα κατσω να με.....

Btw ποτε είδες IPS διπλα διπλα με ΤΝ τώρα τελευταία?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...