petranthe Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δεν αξίζει φίλε να πάρεις κάρτα ήχου. Δε θα δείς καμία μα καμία διαφορά ...
stm00192 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Τα Ελληνικά έχουν αλλοιωθεί κατα ένα μεγάλο ποσοστό λόγω greeklish Δεν αποτελέι δικαιολογια... στρώσε τον στο διάβασμα και απομακρυνε τον απο τον υπολογιστή!! Εχει καψει εγκέφαλο πλέον η νεα γενια με τα κωλο greeklish!
duffyduck Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 H υποστηριξη ΕΑΧ 5.0 (και στα Windows Vista/7) μεσω emulation (GX lib : EAX 5.0 to OpenAL conversion) ειναι ενα ωραιο feature για τις Xonar. Επισης το built-in Headphone AMP της Xonar DG ειναι ενα αλλο ωραιο χαρακτηριστικο. Και τελος Output Signal-to-Noise Ratio: 105 dB και Input Signal-to-Noise Ratio: 103 dB (σημαντικο αυτο για recordings). Το θεμα ειναι αν υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα αναμεσα στην on-board και την καρτα που θελει να παρει (Xonar DG), ωστε να δικαιολογειται η αγορα.
poscore Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Απαράδεκτο επίσης αλλα μόλις έμαθα ότι δεν είχε Ελληνικά στο PC και τα παραπάνω ήταν απο Google μετάφραση xixixixi
Spira Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Εγώ έχω την xonar d2 και τα logitech x-530. Μπορώ να πω ότι είχε διαφορά στην ποιότητα του ήχου, ιδιαιτερα κατά την αναπαραγωγή μουσικής. Τώρα η d1 δεν ξέρω αν αξίζει το ίδιο αλλά κάποια διαφορά θα υπάρχει πιστεύω απο την ενσωματωμένη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα